- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Bim den al cnmGün kurusu aldım bende canım fiyatı da az değil yarım kilo aldık 15 TL
Ay cnm hamile kalmadan sağlıklı beslenmeye basla, bu arada düğün ne zaman:)))))Selam bebişleeerrrr
Nasılsınız keyifler nasıl
Ben iyiyim çok şükür eve geldim akşam yemeğimi de yedim sporlarımı yapcam
Sabah 8 de 2 dilim pide 3 zeytin
Akşam 2 de ( çok kötü yaaaa)
bir servis tabağının içinde 1 dilim börek biraz kısır 2 sarma 1 kurabiye 1 bardak meyve suyu
Mide bulanıyo şimdi tabiki bu kadar karıştırırsam
Ben de sekeri unu bırakalı 40gün oldu neredeyse, mutluyummmmmOyle karatay dukan falan yapmadim tam bilmiyorum ama karatayin ekmek seker yeme demesine %100 katılıyorum
Benimde su vakte kadar kalorim 790 gun boyu bende bu kaloride kalamam sanirim
Ben de sekeri unu bırakalı 40gün oldu neredeyse, mutluyummmmm
Hiç bi zaman sağlıklı beslenemicem gibi geliyor bana.Ay cnm hamile kalmadan sağlıklı beslenmeye basla, bu arada düğün ne zaman:)))))
Eveeettt hedefim 69 du aslında ama verdikçe veresim geldi hayaldi gerçek oldu:)
Yürüyün canım ya ne güzelBenimde evimin orada yerim olsa kesin koşmaya başlardım günde 30 dakika yetmiyor bana bazen 1 saate çıksa dabu cumartesi dışarıdayız hedefim en az 2 saat yürümek orta tempolu yavaş karışık eşimi ikna ettim otobüse bineceğimize bir yerden bir yere yürüyelim dedim
Belki de çalışmaya başlayıp mutlu olunca olur stres de etkenmiş çünkü.Inşallah canım bebek olmasını bekleyemicem inadına bekledikçe olmuyor kafamdan attım zaten zamana bıraktım ama çalışmak gibisi yokmuş onu anladım, yeni yıldan sonra başvurulara başlıcam inşallah.
yok tatlım tam 1 yıl çalışırken düşünüyorduk olmadı olmayınca olmuyor bazen galiba bakalım herşeyin hayırlısı,ben şu kiloları vereyim de doktor kilo verince hemen hamile kalacaksın dedi pco var ,tek umudum şu an kiloları vermek ve hamile kalmakBelki de çalışmaya başlayıp mutlu olunca olur stres de etkenmiş çünkü.
Allah büyük:)
Özgür hafif hissediyorumdegisiklik hissediyo musun kendinde :)
ay benim bi dönem girdigim tatli yeme krizleri gibi, gizli gizli yiyodum bide kimseye göstermeden cok sükür simdi o kadar delirmiyorumÖzgür hafif hissediyorum
Ya benim bırakmam sarttı, cünkü ben karbonhidrat yeme atakları yasıyordum
Yaa her zaman gel muhabbetini özledim
Gelip bir mesaj atıp ortalıktan kayboluyorsun yapma öyle tambakcım(
Bu sana yarayacak eminim benSabah
10 zeytin 1p
yumurta 0p
peynir 0p
Sekersiz sade nescafe 1.2p
ara
sutlu sekersiz nescafe 8.2p
oglen
2 haşlanmış yumurta 0p
2 közlenmiş patlican 10p
Mate cayi
aksam
1 alabalik 0p
1 kase mercimek çorbası 10p
1 tam dolu tabak salata 10p
Toplam da 40.5 oldu.
guzel bir gündü benim icin bol bol da su ictim.
Dogru yoldasin o halde dostumhanımlar ben de karbonhidrat diyetine benzer bir diyet yapmaya karar verdim uzun zamanda spor destekli verecem arada bir 1 günlük sok diyet yapacam
tesekkür ederim :) siz de mi k.hidrat diyeti yapmıştınızDogru yoldasin o halde dostum
Guselolurdu yakaladim seni :)tesekkür ederim :) siz de mi k.hidrat diyeti yapmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?