- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Bu sana yarayacak eminim ben
venhar hanımcım :) ben zaten yazmıstım buraya gelecegimi size :))) hos geldinizGuselolurdu yakaladim seni :)
:)) hahaaa cok guldum banada annem sinavi kazanamazsam evlendiririm seni demisti cok korkup hirsla azimle calismistim ole kazanmistimBen kpss de o hırsla atandım yoksa çok zordu:)
Sınıf öğretmenleri bitti artık dedi komşunun biri o lafı yetti:)
Ya o benim idolum ama onunki mucize ben seksene dussem daha bisi istemem:)
Istersin istersin:))Ya o benim idolum ama onunki mucize ben seksene dussem daha bisi istemem:)
Ben galiba gazla çalışıyorum ya:)):)) hahaaa cok guldum banada annem sinavi kazanamazsam evlendiririm seni demisti cok korkup hirsla azimle calismistim ole kazanmistim
Dogrudur tatlim onlari dusunemedim bak.Canim benim kucuk 1.5 yasinda oldu hareketlendi bayagi. Ablamizda okula basladi. Yogunluk had safa da yani. Yazilanlari zor okuyorum
tam olarak olmasada gunluk alimima dikkat ediyorum. Uygulayacagin dogru taktik.tesekkür ederim :) siz de mi k.hidrat diyeti yapmıştınız
Agirlik calismasi yapilmisKızlar gunaydın
nehirnil111
Dünkü kalorim 1200 civarı
Dün tüm gün yedilerim
3 bardak süt
1 kase yoğurt
160gram ton balığı
1 parça et
8 kayısı
2 haşlanmış yumurta
Bir de kızımdan artan azcıkyumurta ve azcık elma
Spor 15 dakika 11 kiloluk kızım kucağımda yürüyüş
Su 2ltyi rahat geçmişimdir
Hahaha aynen:))))Agirlik calismasi yapilmis
Kitara vebegum75 kızlar size nacizhane önerim proteini hesaplamadan yiyin, yoğurdu 1 kase dolusu yiyin, eti 1 porsiyon yiyin,tartmayın,sütü tartmayın,yumurtayı peyniri tartmayın.
Ekmeği tartın, karbonhidratı tartın bakliyat yemeğini tartın, cunkı proteinin fazlası vucudda depo edilmez,atılır ama karbpnhidraton fazlası depo edilir
Çok iyi canım menüne bayıldımmenümü yazmaya geldimm :) kizlar 2 gündür bi bel agrisidir gidiyo bende okula gidip gelirken yürümek disinda spor yapamiyorum malesef
kahvalti 9:45
2 yumurta (1 tatli kasigi tereyaginda)
25 gr keci tulum peyniri
30 kabak cekirdegi
1 salatalik
saat 13:25
2 yk yulaf ezmesini suyla pisirdim
1 trabzon hurmasi tarcinli
aksam 17:20
2 tabak mercimek corbasi
1 kase yogurtlu kereviz salatasi
günü böyle kapattim :)nehirnil111 kalorim 995 canim
Sağol canım hiç bakmak aklıma gelmemişti bir çok şeyi bimden alırım oysa kiBim den al cnm
Orada daha uygun galiba
Allahtan eşimde seviyor yürümeyi geçen sefer alışveriş merkezi turu falanda atmıştık bu saydıklarım dışında 3 saat falan ama gece ağrıdan uyuyamadım basenlerim feci sızladı az abartıyorum yürümeyiYürüyün canım ya ne güzel
Biz her buluşmada tartışıyoruz yemek ve yürümek başında
Kızlar gunaydın
nehirnil111
Dünkü kalorim 1200 civarı
Dün tüm gün yedilerim
3 bardak süt
1 kase yoğurt
160gram ton balığı
1 parça et
8 kayısı
2 haşlanmış yumurta
Bir de kızımdan artan azcıkyumurta ve azcık elma
Spor 15 dakika 11 kiloluk kızım kucağımda yürüyüş
Su 2ltyi rahat geçmişimdir
doğru diyorsun. protein değil karbonhidrat bize kilo aldırıyor.
nehirnil111 24.12 kalori miktarı : 1323 yapılan sporla yakılan kalori : 358 kcal
dün öğlen 3 mil leslie yaptım, akşam 15 dk eve yürüdüm. evde de 2 mil leslie, 30 dk kızımla dans ve bölgesel hareket yaptım.
24.12 prş : 75.9
25.12 cuma: 75.1
h.sonu da fırsat bulursam yazacağım.
Çok iyi canım maşallah gidiyor kilolarSporlarında gayet güzel bayıldım 5 mil yapmış oldun yani diğerlerini saymıyorum bile
Maşallah canım demek ki sende de işe yarıyor anlamış olduk devam çok iyi gidiyorsunvalla ben de bayıldım spordan sonra :) senin dediğini yaptım. yani eşim geç gelmişti. yemeği de 6.30 da yemiştim. sonra spor yapınca açıktım. saat geç olmuştu ama 9 gibi 2 kupa çay ile 1 avuçtan az leblebi yedim. gerçekten de tok tuttu.
Maşallah canım demek ki sende de işe yarıyor anlamış olduk devam çok iyi gidiyorsunBak benimde menümde spordan sonra yediklerim belli 21:30 civarı
Kitara vebegum75 kızlar size nacizhane önerim proteini hesaplamadan yiyin, yoğurdu 1 kase dolusu yiyin, eti 1 porsiyon yiyin,tartmayın,sütü tartmayın,yumurtayı peyniri tartmayın.
Ekmeği tartın, karbonhidratı tartın bakliyat yemeğini tartın, cunkı proteinin fazlası vucudda depo edilmez,atılır ama karbpnhidraton fazlası depo edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?