♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar gunaydın
nehirnil111
Dünkü kalorim 1200 civarı
Dün tüm gün yedilerim
3 bardak süt
1 kase yoğurt
160gram ton balığı
1 parça et
8 kayısı
2 haşlanmış yumurta
Bir de kızımdan artan azcıkyumurta ve azcık elma
Spor 15 dakika 11 kiloluk kızım kucağımda yürüyüş
Su 2ltyi rahat geçmişimdir

Agirlik calismasi yapilmis

doğru diyorsun. protein değil karbonhidrat bize kilo aldırıyor.

nehirnil111 24.12 kalori miktarı : 1323 yapılan sporla yakılan kalori : 358 kcal
dün öğlen 3 mil leslie yaptım, akşam 15 dk eve yürüdüm. evde de 2 mil leslie, 30 dk kızımla dans ve bölgesel hareket yaptım.

24.12 prş : 75.9
25.12 cuma: 75.1

h.sonu da fırsat bulursam yazacağım.

Çok iyi canım menüne bayıldım
Bim den al cnm
Orada daha uygun galiba
Sağol canım hiç bakmak aklıma gelmemişti bir çok şeyi bimden alırım oysa ki
Yürüyün canım ya ne güzel
Biz her buluşmada tartışıyoruz yemek ve yürümek başında
Allahtan eşimde seviyor yürümeyi geçen sefer alışveriş merkezi turu falanda atmıştık bu saydıklarım dışında 3 saat falan ama gece ağrıdan uyuyamadım basenlerim feci sızladı az abartıyorum yürümeyi

Harikasın canım yediklerin bol proteinli maşallah hedefine ulaşacaksın bu pazartesi eminim

Çok iyi canım maşallah gidiyor kilolar Sporlarında gayet güzel bayıldım 5 mil yapmış oldun yani diğerlerini saymıyorum bile

Çok iyi canım maşallah gidiyor kilolar Sporlarında gayet güzel bayıldım 5 mil yapmış oldun yani diğerlerini saymıyorum bile

valla ben de bayıldım spordan sonra :) senin dediğini yaptım. yani eşim geç gelmişti. yemeği de 6.30 da yemiştim. sonra spor yapınca açıktım. saat geç olmuştu ama 9 gibi 2 kupa çay ile 1 avuçtan az leblebi yedim. gerçekten de tok tuttu.

Sabah; 07:45 - 1 kupa süt içine 1,5 ymk kaşığı yulaf
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı + 1 milföy böreği yarısı(içinde pastırma mantar vardı)
Öğle; 12:40 - Yarım kase yayla çorbası + 3 ymk kaşığı taze fasulye (yarım kase ancadır) + 1 kaseden biraz az biberli limonlu yoğurt

Ara;15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.gün kurusu kayısı
Akşam; 19:00 - Yarım kase etli kuru fasulye + 1 ad. acı yeşil biber turşusu
Ara; 21:30 - 5 çekirdeksiz üzüm + 4 fıstık ufak kabuk yenmeden + 10 gram anca beyaz leblebi + 1 ad. çiğ köfte (çiğ köfte de eşim getirmiş yoksa şu arayla çok saçma duruyor farkındayım) - 761 kalori

Sporlarım;2-2,5 lt su + 45 dakika leslie(3mil) + 30 dakika yürüyüş + 30 dakika pilates + 30 dakika poğaça yapmak + 15 dakika ev işi - 662 kalori

charmant THEY- @DisiAnka @deniz3344 begum75 C CallanPinckney H Heart of Gold zambak86 bayanbaloncuk

Maşallah canım demek ki sende de işe yarıyor anlamış olduk devam çok iyi gidiyorsunBak benimde menümde spordan sonra yediklerim belli 21:30 civarı

Maşallah canım demek ki sende de işe yarıyor anlamış olduk devam çok iyi gidiyorsunBak benimde menümde spordan sonra yediklerim belli 21:30 civarı

bakalım inşallah devamı gelir de sonucu görürüz :) p.tesi 74 ü görmek istiyorum.

tamam canım tavsiyeni dikkate alacam, zaten karatay ablamda sağlıklı yağ yiyin k. hidrat yemeyin diyo o konuda katılıyorum kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…