- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bence görürsün canım daha önünde 3 gün varbakalım inşallah devamı gelir de sonucu görürüz :) p.tesi 74 ü görmek istiyorum.
menü bildirip spora başlıcam
Kahvaltım
2 yumurtadan omlet
biraz penir
1 çay bardağı kayısı suyu
2 ısırık pişi:)
8 yaprak sarma
oralet
türk kahvesi
2 dilim bitter
Akşam 16:00
1 tabak yaprak sarma ince bulgurlu(ne sarmışım be ye ye bitmiyo:)
1 kase yoğurt
şimdi 1 saat spor yapayım
Akşam asla vazgeçmemi izlerken meyve tüketebilirim o kadar...
Bu arada ben tamamen ekmek yemeği kestim 15 gündür hiç ekmek yemiyorum iyimi yapıyorum kötü mü bilmiyorum.
Gün kurusu aldım bende canım fiyatı da az değil yarım kilo aldık 15 TL
menümü yazmaya geldimm :) kizlar 2 gündür bi bel agrisidir gidiyo bende okula gidip gelirken yürümek disinda spor yapamiyorum malesef
kahvalti 9:45
2 yumurta (1 tatli kasigi tereyaginda)
25 gr keci tulum peyniri
30 kabak cekirdegi
1 salatalik
saat 13:25
2 yk yulaf ezmesini suyla pisirdim
1 trabzon hurmasi tarcinli
aksam 17:20
2 tabak mercimek corbasi
1 kase yogurtlu kereviz salatasi
günü böyle kapattim :)nehirnil111 kalorim 995 canim
Evet yani bu diyet işi de para vallahi
ama çok haklısın kuruyemişin yanından geçmeye fiyatını sormaya çekiniyo insan hepsi el yakıyo
yok tatlım tam 1 yıl çalışırken düşünüyorduk olmadı olmayınca olmuyor bazen galiba bakalım herşeyin hayırlısı,ben şu kiloları vereyim de doktor kilo verince hemen hamile kalacaksın dedi pco var ,tek umudum şu an kiloları vermek ve hamile kalmakşu an -10 kilo gitti yola devam
Özgür hafif hissediyorum
Ya benim bırakmam sarttı, cünkü ben karbonhidrat yeme atakları yasıyordum
Desteklerle ve güzel paylaşımlarla daha iyi olur diye düşündüm yalnız değilim yani sırf bu yüzden üye oldum inşallah aktif olmaya devam ederim. kısaca ben de varım :)
Boy:1.70
Kilo:75
Hedes:55
Evet yani bu diyet işi de para vallahi
ben karatay yaptığımda resmen tek başıma benim yediklerimin harcaması 1 aylık masrafımız oldu.
çiğ fındık badem o zaman kilosu 40-45 tl idi. ceviz aldım 10 kilo , kilosu 25 tl den.
gün kurusu alıyordum kilosu 30 tl idi
market tavugu yasak olunca köfte balık yiyordum kıyma 30 tl , balık 15-20 tl idi
yumurtayı köy yumurtası alıyordum tanesi 75 krş -1 tl
taş baskı soğuk sıkım zeytinyağı alıyordum ,( hala da alıyorum. karataydan sonra riviera ayçiçek yemedim) sadece ayçiçek bulunduruyorum bazen kızıma patates kızartması yapıyorum onun için) 5 lt 125 tl verdim daha geçen hafta.
ve sayamadığım diğer şeyler. gerçekten karatay pahalı bir beslenme programı. diyorlar ki fındık badem yeme, çiğ fıstık al. tamam alalım da o da bir yere kadar. hep aynı şeyi yiyemezsin ki. et tavuk yerine baklagil de olur protein diyorlar her hafta kuru fasulye nohut mercimek yenmiyor. böyle işte :)
Zor iş vesselam ben ne yiyorsam onu devam ediyorum daha az yiyip sporu fazlalaştırarakÇerezler çok pahalı ya diyette işe yarıyor işte bu kayıslar falan
Ceviz çok faydalı canım iyi yapıyorsun bizde Eminönüne gidip alacağız yakında orada daha ucuz ve güzelevet çok pahalı. kilosu 50 tl den aşağı yok. en ucuz leblebi çekirdek. ben bazen çiğ çekirdek de yiyorum. ceviz aldım 10 kilo. onu yiyorum diğerlerini almıyorum. kızım da çok seviyor cevizi çok faydalı.
Ceviz çok faydalı canım iyi yapıyorsun bizde Eminönüne gidip alacağız yakında orada daha ucuz ve güzel
kızlar burda ceviz daha uygun kabuklunun kilosunu 13 tl den 20 kg aldım bende kahvaltıda patlıcan salatası kereviz salatası kek vs... aklıma nerde gelirse kullanıyorum 20 kg bile yetmiyo inanın bizde severek yiyiyoruzCeviz çok faydalı canım iyi yapıyorsun bizde Eminönüne gidip alacağız yakında orada daha ucuz ve güzel
kızlar burda ceviz daha uygun kabuklunun kilosunu 13 tl den 20 kg aldım bende kahvaltıda patlıcan salatası kereviz salatası kek vs... aklıma nerde gelirse kullanıyorum 20 kg bile yetmiyo inanın bizde severek yiyiyoruz
kerevizin yemeğini hiç yemedim, ben bi salatasını bilirim onu yaparım ama yemeğinide denemek istedim şimdi, burdada 15-20 ye ceviz var ama gerek yok benim hersene aldığım kişinin cevizi hem kolay çıkıyor hemde lezzetliayy ben de varya bayılıyorum kerevizin içinde cevize. çok da sık yaparız yoğurtlu kereviz salatası. ama ben yemeğini de seviyoryum ( tavuklu portakal soslu falan) bu sabah da kereviz çorbası tarifi okudum ama bence tadı güzel değil gibi :) yemeden anladım.
burada ceviz 18-20-25 tl boyutuna göre değişiyor ve cinsine göre.
Çok iyi yapıyorsun canım sabah nescafe ya da türk kahvesi içmek metabolizmayı çalıştırıyor bende öğleden sonra içiyorum kayısıyla beraber iş yerinde sabah süt yulaf yapıyorum şuanlıkben her sabah aç karnına türk kahvesi içiyorum. bazen sade, bazen sütlü içiyorum. alışkanlık oldu.önce kahvaltıyı hazırlıyorum. eşim kalkana kadar hem makyajımı yapıyorum bir yandan da kahve içiyorum. aç karnına içilen kahve metabolizmayı hızlandırıyormuş. yanına da bir kuru kayısı yedim. sonra doğruca wc ye
kızlar burda ceviz daha uygun kabuklunun kilosunu 13 tl den 20 kg aldım bende kahvaltıda patlıcan salatası kereviz salatası kek vs... aklıma nerde gelirse kullanıyorum 20 kg bile yetmiyo inanın bizde severek yiyiyoruz
kerevizin yemeğini hiç yemedim, ben bi salatasını bilirim onu yaparım ama yemeğinide denemek istedim şimdi, burdada 15-20 ye ceviz var ama gerek yok benim hersene aldığım kişinin cevizi hem kolay çıkıyor hemde lezzetli
Yaa kereviz rendelenecek, cok cok az mayonez, yogurt sarimsak dereotu maydanoz ve ceviz... soguk soguk miisss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?