- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canımı çok pis kereviz çektirdiniz eşim onu da yemiyor yaben pazar yapıp yesem mi sadece onu vitaminlimiydi
Aynen begümcüm bugün kahvaltımı yaptım ve senin dediğin gibi düşündüm yedim , iştahım sabahları çok olmasa da zorluycam sabah 1 dilim ekmek yicem dedim çünki saçlarım da güçsüzleşme var ve sağlıklı kilo vermek istiyorumcanım sabahları yada öğlen 1 dilim kadar yesen bence iyi olur, bende öğlen ve akşam hiç elimi bile sürmüyorumama sabah 1 dilimde olsa yiyiyorum, çünkü içinde bulunan B12 vitamini büyük oranda ondan alıyomuşuz belki diğer besinlerdede vardır ama mayalı bir hamurdan almak vücut için daha iyiymiş sanırım daha kolay kullanabiliyo vücut, bunuda k.v. deme bir hemşire söylemiş oda 80 kilolardan 67 ye indi sabahları mutlaka dılınıda olsa yerdi...yine sen bilirsin tabi kendi doktorunada bir sor danış bence, hatta bende sizler için ocak ayında diyetisyenime sorayım bakalım o ne diyecek
Yaa kereviz rendelenecek, cok cok az mayonez, yogurt sarimsak dereotu maydanoz ve ceviz... soguk soguk miisss :)
Off neye iyi gelmiyormuş ki pazar günü yapar öğle yemeği niyetine yerim vallahikendin için küçük bitane alıp yapabilirsin
KEREVİZİN FAYDALARI NELERDİR?
* C vitamini yönünden oldukça zengin olan kereviz, vücudun günlük C vitamini ihtiyacının % 15 ini karşılar.
* Cinsel gücü arttırır ve cinsel isteği kamçılar,
* İç salgı bezlerini, özellikle böbrek üstü bezlerini çalıştırır,
* Sinir yorgunluğunu engeller,
* Kanı pisliklerden temizler,
* Akneleri geçirici ve cildi temizleyici özelliği vardır,
* Böbrek taşı ve kumunun kolay düşürülmesini sağlar,
* Diyet uygulayanların zayıflamasını kolaylaştırır,
* Unutkanlığa iyi gelir,
* İdrarı söker,
* Kan ve süt yapar,
* Karaciğeri temizler,
* Yüksek tansiyona iyi gelir,
* Romatizmayı tedavi edici etkisi vardır,
* Uykusuzluğu giderir,
* Baş ağrılarını geçirir,
* Mideyi güçlendirir.
ben yoğurt, ceviz, zeytinyağ ,pulbiber ve sarımsak koyuyorum. mayonezi bilmiyordum. ve soğuk yenecek evet
herkese günaydın
nehirnil111 canım 24 aralık kalorim 1200 kcal
ne yediğimi hiç yazmayayım saçma sapan abuk subuk bol kalorili bol karbonhidratlı bir gün oldu
z.yağı koyuyosan mayonezi koymaya gerek yok, kaloriyi artırmaya gerek de yokben yoğurt, ceviz, zeytinyağ ,pulbiber ve sarımsak koyuyorum. mayonezi bilmiyordum. ve soğuk yenecek evet
begum75 senin kalorini almamışım atladım mı acep yanlış mı yazdım birinin yerine
ama karbonhidrat çoookkkOlsun canım bugün dengelersin inşallahçok abartılı bir kalori değil 1200
yediklerime bakıyorum da ben yemekten çok ıvır zıvır yiyiyorum ama şimdi ölçülü yiyiyorum ,kilo aldığım dönemlerde demek ki işin dozunu aşıyordum ve kilo alıyordumOlsun canım bugün dengelersin inşallahçok abartılı bir kalori değil 1200
Kaçar mı hiç gözümden baksana sen gözüme benimçaktırmamaya çalışıyodum yakaladın beni
dün kaçtı biraz 1503 kaloriama bugün ceza verdim kendime sabah sadece 1 cevizi azcık bala banıp yedim o kadar 12 gibi öğlen yemeğimi yiycem
ama karbonhidrat çoookkk
yediklerime bakıyorum da ben yemekten çok ıvır zıvır yiyiyorum ama şimdi ölçülü yiyiyorum ,kilo aldığım dönemlerde demek ki işin dozunu aşıyordum ve kilo alıyordum
bilmiyorum ki ben diyetarkadaşımdan hesaplıyorum ordada karbonhidrat miktarı yazmıyor ben yediklerime bakarak öyle tahmin ediyorumÖlmüşle olmuşa çare yok canım kaç mesela karbonhidrat benimde dün fazlaydı kalorim az olsa da karbonhidrat 70-80 lerden aşağıya inmiyor
Anladım canım istersen fatsecretdan hesaplayabilirsinbilmiyorum ki ben diyetarkadaşımdan hesaplıyorum ordada karbonhidrat miktarı yazmıyor ben yediklerime bakarak öyle tahmin ediyorum
Canımı çok pis kereviz çektirdiniz eşim onu da yemiyor yaben pazar yapıp yesem mi sadece onu vitaminlimiydi
telefonum android değil maalesefAnladım canım istersen fatsecretdan hesaplayabilirsin
telefona indirmene gerek yok bilgisayardan fatsecret yazıp siteye üye olup takip yapabilirsin canımtelefonum android değil maalesefhala taş devrinde yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?