♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canımı çok pis kereviz çektirdiniz eşim onu da yemiyor ya ben pazar yapıp yesem mi sadece onu vitaminlimiydi

kendin için küçük bitane alıp yapabilirsin

KEREVİZİN FAYDALARI NELERDİR?

* C vitamini yönünden oldukça zengin olan kereviz, vücudun günlük C vitamini ihtiyacının % 15 ini karşılar.
* Cinsel gücü arttırır ve cinsel isteği kamçılar,
* İç salgı bezlerini, özellikle böbrek üstü bezlerini çalıştırır,
* Sinir yorgunluğunu engeller,
* Kanı pisliklerden temizler,
* Akneleri geçirici ve cildi temizleyici özelliği vardır,
* Böbrek taşı ve kumunun kolay düşürülmesini sağlar,
* Diyet uygulayanların zayıflamasını kolaylaştırır,
* Unutkanlığa iyi gelir,
* İdrarı söker,
* Kan ve süt yapar,
* Karaciğeri temizler,
* Yüksek tansiyona iyi gelir,
* Romatizmayı tedavi edici etkisi vardır,
* Uykusuzluğu giderir,
* Baş ağrılarını geçirir,
* Mideyi güçlendirir.

Aynen begümcüm bugün kahvaltımı yaptım ve senin dediğin gibi düşündüm yedim , iştahım sabahları çok olmasa da zorluycam sabah 1 dilim ekmek yicem dedim çünki saçlarım da güçsüzleşme var ve sağlıklı kilo vermek istiyorum

Off neye iyi gelmiyormuş ki pazar günü yapar öğle yemeği niyetine yerim vallahi sağol canımcım
ben yoğurt, ceviz, zeytinyağ ,pulbiber ve sarımsak koyuyorum. mayonezi bilmiyordum. ve soğuk yenecek evet

Bende mayonez koymam diyete ters Hadi kereviz günü yapalım pazar günü

begum75 senin kalorini almamışım atladım mı acep yanlış mı yazdım birinin yerine

çaktırmamaya çalışıyodum yakaladın beni
dün kaçtı biraz 1503 kalori ama bugün ceza verdim kendime sabah sadece 1 cevizi azcık bala banıp yedim o kadar 12 gibi öğlen yemeğimi yiycem

çaktırmamaya çalışıyodum yakaladın beni
dün kaçtı biraz 1503 kalori ama bugün ceza verdim kendime sabah sadece 1 cevizi azcık bala banıp yedim o kadar 12 gibi öğlen yemeğimi yiycem
Kaçar mı hiç gözümden baksana sen gözüme benim

Canım fazla kaçsa da sabah çok az bence en azından 1 bardak süt içseydin protein alırdın cezası çok olmasın

ama karbonhidrat çoookkk

Ölmüşle olmuşa çare yok canım kaç mesela karbonhidrat benimde dün fazlaydı kalorim az olsa da karbonhidrat 70-80 lerden aşağıya inmiyor

yediklerime bakıyorum da ben yemekten çok ıvır zıvır yiyiyorum ama şimdi ölçülü yiyiyorum ,kilo aldığım dönemlerde demek ki işin dozunu aşıyordum ve kilo alıyordum

Abur cubur ıvır zıvır yemek çok kötü işte yemek yiyip doysan sağlıklı kilo alsan daha iyi o zaman kalori çokta önemli değil

Ölmüşle olmuşa çare yok canım kaç mesela karbonhidrat benimde dün fazlaydı kalorim az olsa da karbonhidrat 70-80 lerden aşağıya inmiyor
bilmiyorum ki ben diyetarkadaşımdan hesaplıyorum ordada karbonhidrat miktarı yazmıyor ben yediklerime bakarak öyle tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…