♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben laf anlamaz ve asiri inadim sucumu itiraf ediyorum:)
Burasi malum olayli ve eksilerde ben ona ragmen yurucem diyorum:)

Yok yok canim hatta bence 2 kerevizden yap 2 gun 2 ogun yaparsin mis gibi de olur ama mayonez ve cevizi fazla kacirmak yoook :)
Öyle yapayım sağol canımMayonez eklemeyeyim dedim sence koymalı mıyım çok mu ot gibi olur dereotu yoğurt yetmez mi az da ceviz belki
gelmez gelmez yeter çok büyük alma ama
Sağol canım sizde yapın ama diyette öneriyorlar

Canım evde leslie yap o da yürüyüş sonuçta

ya gerçekten su haberlere baktıkça hep sen aklıma geliyorsun,o insanlarla nasıl yaşıyorsun,orda hayat nasıl,size zararları olmuyor mu,okulları bile yakıyorlar,çatışma yok mu orada ,çatışmalı bir yerde nasıl yürüyorsun,biraz anlatsana hayat nasıl orada,bu arada ALLAH'A emanet ol

Ya o degil de ben kaju yedim
1 gramı 6 kaloriymiş,yok artık...
İnşallah bugun sonuncu olmam
Gerçi görünen köy kılavuz istemezmiş
Kitara ve begüm çok yiyip beni geçerlerse, bir umut sonuncu olmam,diğerlerinden umudum yok zaten
su321 cnm sen eliptik bisiklet alsana, bacaklarda cok incelme yapıyormuş, ben hakkını verebileceğimi düşünsem alacağım ama cocuk binmeme izin vermez, o kadar para veriyorsan o aletin de hakkını vereceksin diye düşünüyorum, sen hakkını verirsin
İleride cocuğun olunca,sabah namazından sonra binersin duşunu alıp okuluna gidersin
Benim kız sabah namazına kalktığı için benim o şansım da yok tabi

dünkü yediklerimi oraya yazdım 2500 kcal hesapladı,diyetarkadaşım 12oo kcal
2511 %148
Yağ:143,39g

Prot:69,08g

Karb:243,85g
Canım bu kadar fark olamaz sen adetlerine porsiyonlarına baktın mı ondan dolayı yanlış hesaplıyordur yoksa benim 300-400 kalori olması gerekir böyle de yaşayamaz insan

Kaju yağlı kalorili bir kuru yemiş canım bende hastasıyımdır ama almamaya çalışıyorum

dünkü yediklerimi oraya yazdım 2500 kcal hesapladı,diyetarkadaşım 12oo kcal
2511 %148
Yağ:143,39g

Prot:69,08g

Karb:243,85g

bence bir süre her ikisindende devam et ben öyle yapıyorum heleki k.hidrat miktarını gördükçe kendi kendine şaşıracaksın, emin olamadığın yerde yediklerinin kalorisine diyetkolikten de bak 3 ünü karşılaştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…