- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Benimde canım çekti yapacağım bu pazar kaçışı yokKereviz muhtesemdir yaa. Esimde sevmiyor ben kendime kadar yapip mis gibi yiyorum vallaha :)
telefonum android değil maalesefhala taş devrinde yaşıyorum
Benimde canım çekti yapacağım bu pazar kaçışı yok1 kereviz fazla gelmez herhalde sadece bana
Canım bilgisayardan bakabilirsin
gelmez gelmez yeter çok büyük alma amaBenimde canım çekti yapacağım bu pazar kaçışı yok1 kereviz fazla gelmez herhalde sadece bana
Canım bilgisayardan bakabilirsin
Ben laf anlamaz ve asiri inadim sucumu itiraf ediyorum:)Çok iyi canım menüne bayıldım
Sağol canım hiç bakmak aklıma gelmemişti bir çok şeyi bimden alırım oysa ki
Allahtan eşimde seviyor yürümeyi geçen sefer alışveriş merkezi turu falanda atmıştık bu saydıklarım dışında 3 saat falan ama gece ağrıdan uyuyamadım basenlerim feci sızladı az abartıyorum yürümeyi
Harikasın canım yediklerin bol proteinli maşallah hedefine ulaşacaksın bu pazartesi eminim
Öyle yapayım sağol canımYok yok canim hatta bence 2 kerevizden yap 2 gun 2 ogun yaparsin mis gibi de olur ama mayonez ve cevizi fazla kacirmak yoook :)
Sağol canım sizde yapın ama diyette öneriyorlargelmez gelmez yeter çok büyük alma ama
Ben laf anlamaz ve asiri inadim sucumu itiraf ediyorum:)
Burasi malum olayli ve eksilerde ben ona ragmen yurucem diyorum:)
yeni üye oldum yalnız bana diyetarkadaşıma göre çok karışık geldiCanım bilgisayardan bakabilirsin
yeni üye oldum yalnız bana diyetarkadaşıma göre çok karışık gelditelefona indirmene gerek yok bilgisayardan fatsecret yazıp siteye üye olup takip yapabilirsin canım
Çok kolay canım diyet arkadaşım esas bana karışık geldiyeni üye oldum yalnız bana diyetarkadaşıma göre çok karışık geldi
ya gerçekten su haberlere baktıkça hep sen aklıma geliyorsun,o insanlarla nasıl yaşıyorsun,orda hayat nasıl,size zararları olmuyor mu,okulları bile yakıyorlar,çatışma yok mu orada ,çatışmalı bir yerde nasıl yürüyorsun,biraz anlatsana hayat nasıl orada,bu arada ALLAH'A emanet olBen laf anlamaz ve asiri inadim sucumu itiraf ediyorum:)
Burasi malum olayli ve eksilerde ben ona ragmen yurucem diyorum:)
belki de acemisi olduğumdan bana öyle gelmiştir,ama pek sevemedim sankiÇok kolay canım diyet arkadaşım esas bana karışık geldibir bakın nasıl güzel göreceksin
seversin canım hele yediklerini ekleyip yağ,protein, k.hidrat miktarını gördükçe dahada seveceksinbelki de acemisi olduğumdan bana öyle gelmiştir,ama pek sevemedim sanki
Benimki zambakls aynı olamaz, ben hep protein yedim,nihahaaha:))))))24.12.2015
Nehir - 761
Bayanbaloncuk - 955
Callan - Zambak - 1200
Kitara - 1323
Begüm - 1503
@bayanbaloncuk C CallanPinckneyzambak86 @kitara_84 begum75
İnternette de fatsecret var zambakcımtelefonum android değil maalesefhala taş devrinde yaşıyorum
Evet canım zamanla alışırsın şimdi öyle geliyorbelki de acemisi olduğumdan bana öyle gelmiştir,ama pek sevemedim sanki
Benimki zambakls aynı olamaz, ben hep protein yedim,nihahaaha:))))))
dünkü yediklerimi oraya yazdım 2500 kcal hesapladı,diyetarkadaşım 12oo kcalÇok kolay canım diyet arkadaşım esas bana karışık geldibir bakın nasıl güzel göreceksin
evet fark var ,seninki protein benim ki karbonhidratBenimki zambakls aynı olamaz, ben hep protein yedim,nihahaaha:))))))
Canım bu kadar fark olamaz sen adetlerine porsiyonlarına baktın mı ondan dolayı yanlış hesaplıyordur yoksa benim 300-400 kalori olması gerekir böyle de yaşayamaz insandünkü yediklerimi oraya yazdım 2500 kcal hesapladı,diyetarkadaşım 12oo kcal
2511 %148
Yağ:143,39g
Prot:69,08g
Karb:243,85g
Ya o degil de ben kaju yedim
1 gramı 6 kaloriymiş,yok artık...
İnşallah bugun sonuncu olmam
Gerçi görünen köy kılavuz istemezmiş
Kitara ve begüm çok yiyip beni geçerlerse, bir umut sonuncu olmam,diğerlerinden umudum yok zaten
@su322
Neyse belin çok inceydi zaten, şimdi o karbonhidratın fazlası güzelce bel çevrenin etrafında löplöp yağ olmuştur, azcık bele destek olur,kopmaz :)))))))evet fark var ,seninki protein benim ki karbonhidrat
dünkü yediklerimi oraya yazdım 2500 kcal hesapladı,diyetarkadaşım 12oo kcal
2511 %148
Yağ:143,39g
Prot:69,08g
Karb:243,85g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?