- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Karatat tavsiye ediyor diye alayım dedim ama hedef kiloma varana kadar almasam daha iyiCanım bu kadar fark olamaz sen adetlerine porsiyonlarına baktın mı ondan dolayı yanlış hesaplıyordur yoksa benim 300-400 kalori olması gerekir böyle de yaşayamaz insan
Kaju yağlı kalorili bir kuru yemiş canım bende hastasıyımdır ama almamaya çalışıyorum
bugün ne yapacağım hiç belli olmaz rahatsızım biraz şuana kadar pek bişey yiyemedim ama bu akşama kadar yemiyeceğim anlamına da gelmezYa o degil de ben kaju yedim
1 gramı 6 kaloriymiş,yok artık...
İnşallah bugun sonuncu olmam
Gerçi görünen köy kılavuz istemezmiş
Kitara ve begüm çok yiyip beni geçerlerse, bir umut sonuncu olmam,diğerlerinden umudum yok zaten
@su321 cnm sen eliptik bisiklet alsana, bacaklarda cok incelme yapıyormuş, ben hakkını verebileceğimi düşünsem alacağım ama cocuk binmeme izin vermez, o kadar para veriyorsan o aletin de hakkını vereceksin diye düşünüyorum, sen hakkını verirsin
İleride cocuğun olunca,sabah namazından sonra binersin duşunu alıp okuluna gidersin
Benim kız sabah namazına kalktığı için benim o şansım da yok tabi
Hadi sana güveniyorum, cok ye geç beni :))) hahaha :))bugün ne yapacağım hiç belli olmaz rahatsızım biraz şuana kadar pek bişey yiyemedim ama bu akşama kadar yemiyeceğim anlamına da gelmez
çok isterdimHadi sana güveniyorum, cok ye geç beni :))) hahaha :))
Karatat tavsiye ediyor diye alayım dedim ama hedef kiloma varana kadar almasam daha iyi
Kızlar haftasonu kayınvalidemdeyim
Bakalım neler olacak
Orada hep az yiyiyorsun diye baskı yapıyorlar
Yrni doğum yapınca kayınvalidemde kalmıştım, bana dediler yemezsen süt olmaz, ben de homiligırtlak yedim, gün de 4bin kcala yakın yedim, sonra hoopp 1 ayda 5 kilo aldım, o halime bile sen hiçbir şey yemiyorsun diyorlardı
Kayınvalidem Allah razı olsun, tanıdığım en iyi insanlardan biri ama benim az yediğimi ve hep zayıf olduğumu düşünüyor, 70ken bile((
bende bu hafta sonu annemdeyim kardeşim geliyo istanbuldan hafta sonu bozulcak hep diyetim ama elimden geldiğince dikkat ederim (kendimi avutuyorumKızlar haftasonu kayınvalidemdeyim
Bakalım neler olacak
Orada hep az yiyiyorsun diye baskı yapıyorlar
Yrni doğum yapınca kayınvalidemde kalmıştım, bana dediler yemezsen süt olmaz, ben de homiligırtlak yedim, gün de 4bin kcala yakın yedim, sonra hoopp 1 ayda 5 kilo aldım, o halime bile sen hiçbir şey yemiyorsun diyorlardı
Kayınvalidem Allah razı olsun, tanıdığım en iyi insanlardan biri ama benim az yediğimi ve hep zayıf olduğumu düşünüyor, 70ken bile((
Bende cumartesi-pazarları yokum canım pazartesiden alırız hepsini sen yaz kalorilerini tut bir yerdebende bu hafta sonu annemdeyim kardeşim geliyo istanbuldan hafta sonu bozulcak hep diyetim ama elimden geldiğince dikkat ederim (kendimi avutuyorum)
nehirnil111 cim cumartesi pazar bildirim yapamayabilirim bu yüzden artık pazartesinden itibaren devam ederim canım
Tamamdır yalnız bu pazartesi diyete başlayacağım için bir sonraki pazartesi durumumu yazabilirim umarım hep birlikte istediğimiz sonuçlara ulaşabiliriz :)canım gruba katılmak istiyorsan; her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildirimini yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutma (topiğimizin başkanıdır kendisi)
Bende cumartesi-pazarları yokum canım pazartesiden alırız hepsini sen yaz kalorilerini tut bir yerde
cnm daha iyi bir yöntem buldum kızıma yediriyorum,yedirirken peşinden koşuyorum,öyle geçip gidiyor ama dediğin gibi yediklerimi de ağzımda gevelemem filan lazım,yoksa artı 1 kilo buraya dönerim,Allah korusunKajuyu çok severim yarın çerez alırken onu da alacağız sanırım ben ufaktan atmaya çalışacağım ağzıma durduramıyorum onu görünce kendimi
Benim ananneme benziyor desene hep yüzün kaşık kadar der durur oysa yüzüm yuvarlak topludur yapı olarakCanım herşeyden ye yiyor gibi görün ama sürekli ağzında gevele ufak ufak al anlamazlar
Tamamdır yalnız bu pazartesi diyete başlayacağım için bir sonraki pazartesi durumumu yazabilirim umarım hep birlikte istediğimiz sonuçlara ulaşabiliriz :)
tutamayabilirim çünkü menü bol ve karışık olabilir
cnm daha iyi bir yöntem buldum kızıma yediriyorum,yedirirken peşinden koşuyorum,öyle geçip gidiyor ama dediğin gibi yediklerimi de ağzımda gevelemem filan lazım,yoksa artı 1 kilo buraya dönerim,Allah korusun
ben de pazartesi gelirimBende cumartesi-pazarları yokum canım pazartesiden alırız hepsini sen yaz kalorilerini tut bir yerde
evet ya 2 gün protein yapacağım,kızımdan vakit bulup spor yapacağım derken canım çıktıKızlar aman hafta sonu tutun kendinizi bu hafta boşuna mı uğraştık boşa gider bütün hafta bakın ben 1 hafta kaybettim böyle şimdiye belki de hedefime ulaşmıştım aşağılarını görüyordum
ben de pazartesi gelirim
yediklerimi banyodayken gizlice yazarım :)))
evet ya 2 gün protein yapacağım,kızımdan vakit bulup spor yapacağım derken canım çıktı
aç aç uyudum ya
emeklerim çöpe gimemeli
Öyle yapayım sağol canımMayonez eklemeyeyim dedim sence koymalı mıyım çok mu ot gibi olur dereotu yoğurt yetmez mi az da ceviz belki
Sağol canım sizde yapın ama diyette öneriyorlar
Canım evde leslie yap o da yürüyüş sonuçta
yok ya sen görürsün löp löp yağlarıNeyse belin çok inceydi zaten, şimdi o karbonhidratın fazlası güzelce bel çevrenin etrafında löplöp yağ olmuştur, azcık bele destek olur,kopmaz :)))))))
1 tatlı kaşığı azmış canım o kadar koyabilirim dediğin gibi yapayım ayy bu akşam mı alsam acabaYani ben 2-3 kerevizden yaptigimda 1 tatli kasigi koyuyorum hafif kokusu yogunlugu olsun diye. Koymadan bi bak tadina rahatsiz etmezse iyiyse koymasan daha iyi tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?