♥haftalık kilo verme yarışması♥

Karatat tavsiye ediyor diye alayım dedim ama hedef kiloma varana kadar almasam daha iyi

bugün ne yapacağım hiç belli olmaz rahatsızım biraz şuana kadar pek bişey yiyemedim ama bu akşama kadar yemiyeceğim anlamına da gelmez

Kızlar haftasonu kayınvalidemdeyim
Bakalım neler olacak
Orada hep az yiyiyorsun diye baskı yapıyorlar
Yrni doğum yapınca kayınvalidemde kalmıştım, bana dediler yemezsen süt olmaz, ben de homiligırtlak yedim, gün de 4bin kcala yakın yedim, sonra hoopp 1 ayda 5 kilo aldım, o halime bile sen hiçbir şey yemiyorsun diyorlardı
Kayınvalidem Allah razı olsun, tanıdığım en iyi insanlardan biri ama benim az yediğimi ve hep zayıf olduğumu düşünüyor, 70ken bile ((

Karatat tavsiye ediyor diye alayım dedim ama hedef kiloma varana kadar almasam daha iyi

Kajuyu çok severim yarın çerez alırken onu da alacağız sanırım ben ufaktan atmaya çalışacağım ağzıma durduramıyorum onu görünce kendimi

Benim ananneme benziyor desene hep yüzün kaşık kadar der durur oysa yüzüm yuvarlak topludur yapı olarakCanım herşeyden ye yiyor gibi görün ama sürekli ağzında gevele ufak ufak al anlamazlar

bende bu hafta sonu annemdeyim kardeşim geliyo istanbuldan hafta sonu bozulcak hep diyetim ama elimden geldiğince dikkat ederim (kendimi avutuyorum)

nehirnil111 cim cumartesi pazar bildirim yapamayabilirim bu yüzden artık pazartesinden itibaren devam ederim canım

Sabah; 07:45 - 1 kupa tarçınlı yulaflı yarım yağlı süt
Ara; 08:35 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase şehriye çorbası + Yarım porsiyon et döner (ölçemediğim için bilemiyorum daha da az olabilir hafif fazla da olabilir ortalama yarım porsiyon dedim herhangi bir sosu baharatı falan yoktu sırf et ) + 1 kase yağsız tuzsuz salata

Şuanda kalorim 595 Et döner yaktın beni ama bol proteinli vallahi akşama daha hafif atlatmalıyım zaten tuttu sanki beni 1 kuru kayısıyla nescafe içersem akşama artık bakarım

Bende cumartesi-pazarları yokum canım pazartesiden alırız hepsini sen yaz kalorilerini tut bir yerde

Tamamdır yalnız bu pazartesi diyete başlayacağım için bir sonraki pazartesi durumumu yazabilirim umarım hep birlikte istediğimiz sonuçlara ulaşabiliriz :)

cnm daha iyi bir yöntem buldum kızıma yediriyorum,yedirirken peşinden koşuyorum,öyle geçip gidiyor ama dediğin gibi yediklerimi de ağzımda gevelemem filan lazım,yoksa artı 1 kilo buraya dönerim,Allah korusun

Tamamdır yalnız bu pazartesi diyete başlayacağım için bir sonraki pazartesi durumumu yazabilirim umarım hep birlikte istediğimiz sonuçlara ulaşabiliriz :)

tamam o zaman sbedeni etiketlemeyi unutma ilk bildirimini yaparken yine boy,kilo ve hedef kilo değerlerinide belirtirsen sbeden görmüş olur, inşallah hepimiz istediğimz kilolara geliriz canım

tutamayabilirim çünkü menü bol ve karışık olabilir

cnm daha iyi bir yöntem buldum kızıma yediriyorum,yedirirken peşinden koşuyorum,öyle geçip gidiyor ama dediğin gibi yediklerimi de ağzımda gevelemem filan lazım,yoksa artı 1 kilo buraya dönerim,Allah korusun

Kızlar aman hafta sonu tutun kendinizi bu hafta boşuna mı uğraştık boşa gider bütün hafta bakın ben 1 hafta kaybettim böyle şimdiye belki de hedefime ulaşmıştım aşağılarını görüyordum

evet ya 2 gün protein yapacağım,kızımdan vakit bulup spor yapacağım derken canım çıktı
aç aç uyudum ya
emeklerim çöpe gimemeli
kimse cıs yemesin haftasonu kıızlar
yazık emeklereee

ben de pazartesi gelirim
yediklerimi banyodayken gizlice yazarım :)))

evet ya 2 gün protein yapacağım,kızımdan vakit bulup spor yapacağım derken canım çıktı
aç aç uyudum ya
emeklerim çöpe gimemeli

Gitmemeli canım o zaman niye yaptın ki aklına hep emeklerin gelsin bak benimde kan ter içinde spor yapmam geliyor aklıma kendimize bunu yapmamalıyız

Yani ben 2-3 kerevizden yaptigimda 1 tatli kasigi koyuyorum hafif kokusu yogunlugu olsun diye. Koymadan bi bak tadina rahatsiz etmezse iyiyse koymasan daha iyi tabi :)

Yani ben 2-3 kerevizden yaptigimda 1 tatli kasigi koyuyorum hafif kokusu yogunlugu olsun diye. Koymadan bi bak tadina rahatsiz etmezse iyiyse koymasan daha iyi tabi :)
1 tatlı kaşığı azmış canım o kadar koyabilirim dediğin gibi yapayım ayy bu akşam mı alsam acabaet döneri götürdük öğlen gördüysen akşam eşime kuru fasulye pilav var ben kereviz yapayım kendime cumartesi pazarda tüketirim kalırsa hem daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…