kızlar yerken sizi düşüncem ve ağır ağır yiyip az yemeye çalışcam sonucuda pazartesi görcez hepberaberevet ya 2 gün protein yapacağım,kızımdan vakit bulup spor yapacağım derken canım çıktı
aç aç uyudum ya
emeklerim çöpe gimemeli
kimse cıs yemesin haftasonu kıızlar
yazık emeklereee
Evet canım hafta başı kilona geri dönmek istemezsin değil mikızlar yerken sizi düşüncem ve ağır ağır yiyip az yemeye çalışcam sonucuda pazartesi görcez hepberaber
hayıııırrrrrrrEvet canım hafta başı kilona geri dönmek istemezsin değil mi
ya evet ben de bugun fermuarıı zor kapanan bir eteğimi denedim,etek hopp kolayca oldu,bir mutluyum bir mutluymhayıııırrrrrrr
bu halimi sevdim pantolonum bile azıcık bol gelmeye başladı çok seviniyorum
Yok yok canim hatta bence 2 kerevizden yap 2 gun 2 ogun yaparsin mis gibi de olur ama mayonez ve cevizi fazla kacirmak yoook :)
ben normalde 7 de kalkıyorum her sabah, zor olsada kalkarsın canım ilk başlarda biraz zorlar ama istekle devam edersen alışırsın, denemekten zarar gelmez....sabahları 9 buçukta uyanıyorum. eşim evden 9 buçukta çıkıyor.7 buçukta kalkıp 8 den 9 buçuğa kadar yürüsem süper olurda
erken kalkmayı başarabilir miyim acaba
O zaman devamhayıııırrrrrrr
bu halimi sevdim pantolonum bile azıcık bol gelmeye başladı çok seviniyorum
Hepsini yoğurtlayıp dolaba kaldırsam 2-3 gün idare etmez mi canımbiz orta boy alıyoruz 2 kez yiyoruz. rendeleyince çok çıkıyor. fazla geliyor bize. bir de hemen karardığı için limonlu suya koyarsın nehir.
sabahları 9 buçukta uyanıyorum. eşim evden 9 buçukta çıkıyor.7 buçukta kalkıp 8 den 9 buçuğa kadar yürüsem süper olurda
erken kalkmayı başarabilir miyim acaba
Hepsini yoğurtlayıp dolaba kaldırsam 2-3 gün idare etmez mi canım
Kesin severim canım portakalla tavuğu çok yakıştırıyorum eminim kerevizle de muhteşem olurlartatlım biz 2.gün mutlaka tüketiyoruz. bazen fazla geldiği olmuştu. dolaba koyup ertesi gün yemiştik hiçbirşey olmuyor. ama ben size bir ara portakal soslu tavuklu kereviz tarifi vereyim. ben çok beğeniyorum tadını belki siz de seversiniz :)
ay cnm yanlış anlama ama bana hiç diyet menüsü gibi gelmediarkadaslar kb diyetine bugün de baslayamadım oyyy oyyy bnm iradem ekmek yemeyecem diye karar aldıkça daha da cok yiyorum durum böyle oluncaaa da ben dedim ki ...
6 dilim kızarmıs ekmek 48 puan ekmegin arasına yumurta peynir tavuk döner 10 adet zeytin maydonoz sec begen al gün içinde 6 puanı gecmesin
2 su bardagı yarim yaglı süttarçınlı veya kahveli 12 yaptıgım yemekten 1 kasık tadına bakmak için 4 puan 70 puan olarak baslayım zamanla midem küçülür küçüldükçe de düşer insallah...ekmek dilimi yerine kb degerine göre baska seyler de yiyebilirim haslanmış patates gofret gibi kalorisine de baktım 1000 kalori bile etmiyor.
yaa öyle anlıyorum ama kpssye az kaldı ve cok stresliyim ekmek yemedigimde sinirli stresli oluyorum ders calısamıyorum aklım hep ama hep yemekte oluyoray cnm yanlış anlama ama bana hiç diyet menüsü gibi gelmedi
karatay tipi beslen,bırak karbonhidratı,karbonhdrat bizim için canavar gibi olmalı
sen bilirsin cnm,ben ancak öneride bulunablirimyaa öyle anlıyorum ama kpssye az kaldı ve cok stresliyim ekmek yemedigimde sinirli stresli oluyorum ders calısamıyorum aklım hep ama hep yemekte oluyor
yoksa aynen ben de yemek istemiyorum hatta dügünden önce sadece ekmek yemeyerek 10 günde 5 kilo vermiştimsen bilirsin cnm,ben ancak öneride bulunablirim
kolay gelsin
1 tatlı kaşığı azmış canım o kadar koyabilirim dediğin gibi yapayım ayy bu akşam mı alsam acabaet döneri götürdük öğlen gördüysen akşam eşime kuru fasulye pilav var ben kereviz yapayım kendime cumartesi pazarda tüketirim kalırsa hem daha iyi olur
Evet öyle oldu zaten onu yemesem de yemek yemezdim ama kereviz iyi gelir gibi meyve falan yersem olmaz doymam kereviz tok tutar değil miDoner yediysen aksama kereviz farz olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?