arkadaslar kb diyetine bugün de baslayamadım oyyy oyyy bnm iradem ekmek yemeyecem diye karar aldıkça daha da cok yiyorum durum böyle oluncaaa da ben dedim ki ...
6 dilim kızarmıs ekmek 48 puan ekmegin arasına yumurta peynir tavuk döner 10 adet zeytin maydonoz sec begen al gün içinde 6 puanı gecmesin
2 su bardagı yarim yaglı süttarçınlı veya kahveli 12 yaptıgım yemekten 1 kasık tadına bakmak için 4 puan 70 puan olarak baslayım zamanla midem küçülür küçüldükçe de düşer insallah...ekmek dilimi yerine kb degerine göre baska seyler de yiyebilirim haslanmış patates gofret gibi kalorisine de baktım 1000 kalori bile etmiyor.
Hepsini yoğurtlayıp dolaba kaldırsam 2-3 gün idare etmez mi canım
yaa öyle anlıyorum ama kpssye az kaldı ve cok stresliyim ekmek yemedigimde sinirli stresli oluyorum ders calısamıyorum aklım hep ama hep yemekte oluyor
O zaman bugünlük yapayım yarın akşam belki evde olmama falan ona göre yarın akşam ya da pazar yaparım canım sağol2. gün yenebilir belki ama 3.gün ekşir tavsiye etmem
bence aldığın kerevizin hepsini yapma önce yarısını böl rendele gözüne az gelirse diğer yarısınıda yap yapması kolay nasılsa taze taze yersin, ben cevizi biraz fazla çekiyorum cam kavanozda bulunur herzaman lazım oldukça kullanırım tavsiye ederim.
ohhh ne güzel sıcacık yat uyu, bende dün akşam çarşılarda dolandıktan sonra öyle üşümüşüm ki eve geldim salonda koltukta sızmışım saat 9 bile değildi yattığımdaKizlaaarrrr ben okuldan geldim yürüyüş yaptim ve düşünüyorum da biraz uykunun kimseye zarari olmaz:))
Hadi bana iyi uykular öptüm sizi
deneyeceğim canım kızım çok uyandırıyor geceleri ondan uykumu zor alıyorum ama alışırım umarım kalkabilirim ilk gün hem zayıflamaya başlarım belkiben normalde 7 de kalkıyorum her sabah, zor olsada kalkarsın canım ilk başlarda biraz zorlar ama istekle devam edersen alışırsın, denemekten zarar gelmez....
tutar bence içinde yoğurt var ceviz var azcıkta z. yağı damlat daha ne olsun ohh misssEvet öyle oldu zaten onu yemesem de yemek yemezdim ama kereviz iyi gelir gibi meyve falan yersem olmaz doymam kereviz tok tutar değil mi
Zeytinyağı ağır geliyor bana kullanamıyorum canım belki sıvı yağ damlatırımtutar bence içinde yoğurt var ceviz var azcıkta z. yağı damlat daha ne olsun ohh misss
benim vicdanım paramparça 1 senedir yerimde saydım. tebrik ederim seni 5 lerde bu işi yapmak valla güzel. bende 7 buçukta kalkmaktan söz ediyorum hahaay. ama varya ben o saatte kalkayım yürümeye gideyim eşim çoook sevinir. sabah ben yarı uyanık yatıyorum göbeğimi tutmuş kızıma diyor kızım senin annenin bu göbeğini burdan kessek küçülse ne güzel olurdu demiicanım istersen yaparsın. eğer mesela bu hafta evde de leslie yapmaya başladım. akşam yapamadıysam sabah 05.15 de kalkıp yaptım. kafaya koydum çünkü vicdanen rahatsız hissediyorum. bir ileri iki geri gidip duruyorum yoksa.
17 MAYISTA BUNU YAZMIŞTINOoo yarin da diyete baslamayi düşünüyordum
kilo 85.6
boy 171
hedef 66
çocuk olunca işler biraz değişiyo tabi, en azından dene biraz baktın olmuyo günün başka saatinde yaparsındeneyeceğim canım kızım çok uyandırıyor geceleri ondan uykumu zor alıyorum ama alışırım umarım kalkabilirim ilk gün hem zayıflamaya başlarım belki
başka saat çocuk üşümesin diye çıkmak istemiyorum bi yandan yine okul sınavı yaklaşıyor ocak sonuna doğru bi yandan kpss çalışıyrm 3 ayrı sınav var oda temmuzda sanırım ayy beynim yoruldu çocukla zor. ondan buraya az geliyorum.çocuk olunca işler biraz değişiyo tabi, en azından dene biraz baktın olmuyo günün başka saatinde yaparsın
anladım canım,kpss emek isteyen bi iş, Allah yardımcın olsun,başka saat çocuk üşümesin diye çıkmak istemiyorum bi yandan yine okul sınavı yaklaşıyor ocak sonuna doğru bi yandan kpss çalışıyrm 3 ayrı sınav var oda temmuzda sanırım ayy beynim yoruldu çocukla zor. ondan buraya az geliyorum.
ama sen 76 oldun kendine haksızlık etme17 MAYISTA BUNU YAZMIŞTINİKİMİZDE HALA YERİMİZDEYİZ
Aynenn ama yazın akşamları ip atladığım dönemlerde içimden bir şey yemek gelmiyordu şimdi akşamları pek bir şey yapmıyorum yemek bulaşık ev toplama üzerine çay saati sürekli bir şeyler yiyorumbende aynı durumdayım, biranda kendimi bişeyler yerken buluyorum halbuki açlıktan değil alışkanlık elim gidiveriyo yiyeceklere ben buna psikolojik açlık diyorum aç değiliz ama alışmışız iç psikolojimiz yeme dürtülerimizi canlandırıp bizi yediriyor...
ya bende akşam eve gidince zaman yetmiyo eve git yemek yap bulaşık yıka yemek olsa başka bi iş çıkıyo spora başlamam inan 9 u buluyo zaten 7 7,30 gibi ancak akşam yemeğini yiyiyoruz 9 gibi spora başlasam o arada bişey yiyesim olmuyo ama yemek hafifse doymadıysam aranıyorum bende, işte aranırken hemen spora başlayabilsem çok iyi oluyo çünkü spordan sonra zaten direk yatıyorum :)Aynenn ama yazın akşamları ip atladığım dönemlerde içimden bir şey yemek gelmiyordu şimdi akşamları pek bir şey yapmıyorum yemek bulaşık ev toplama üzerine çay saati sürekli bir şeyler yiyorum
Dikkat edersen rahat görürsün canım çünkü 53 rakamını gördün zor değil yanisbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84
Selam kızlar;
21 ARALIK 2015:53.80
22 ARALIK 2015: Tartılmayı unutmuşum
23 ARALIK 2015: 54.70
24 ARALIK 2015: 54.70
25 ARALIK 2015: 54.30
Önceki günlere göre iyi yine de
Bu akşamdan itibaren yediklerime dikkat edicem haftaya 52 leri görmek istiyorum
60 kilo olmak isyorum 97 olmusumG guselolurdu CANIM SENİN HEDEF KİLON KAÇ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?