♥haftalık kilo verme yarışması♥

kendimden edindiğim tecrübeme göre sana şunu söylemek istiyorum, birşeye başlamayı kafaya koymak ama gerçekten inanarak bunu yapmak çok önemli , daha sonra yapmak istediğin diyet spor vs.. neyse bunu ilk günden itibaren aşırıya kaçmadan yavaş yavaş psikolojini bedenini buna hazırlyarak başla

bazı şeyleri biranda değilde yavaş yavaş azalt, spor mu yapcan süre zorluk neyse önce en azdan başla zamanla artırmazsan zaten vicdanın huzursuz oluyo yada yemeği azaltamadın mı vicdanın seni huzursuz ediyo, işte bu yüzden önce kesin olarak yapacağına inan sonra yavaş yavaş değişikliklere git ilk günden olmadı diye üzme kendini kafaya koyduysan zaten zamanla herşey rayına oturuyor

ve bişey daha sütü yarım yağlı içme tam yağlı iç,yarım yağlıda şeker oranı (dolayısyla k.hidrat) tam yağlıya göre daha fazla

Hepsini yoğurtlayıp dolaba kaldırsam 2-3 gün idare etmez mi canım

2. gün yenebilir belki ama 3.gün ekşir tavsiye etmem
bence aldığın kerevizin hepsini yapma önce yarısını böl rendele gözüne az gelirse diğer yarısınıda yap yapması kolay nasılsa taze taze yersin, ben cevizi biraz fazla çekiyorum cam kavanozda bulunur herzaman lazım oldukça kullanırım tavsiye ederim.

yaa öyle anlıyorum ama kpssye az kaldı ve cok stresliyim ekmek yemedigimde sinirli stresli oluyorum ders calısamıyorum aklım hep ama hep yemekte oluyor

bencede boşver k.hidrat diyetini karatay tipi beslen açlık falan kalmaz zaten açlığımızın en büyük sebebi kanda insülin oynaması protein ve yağ ağırlıklı beslenmeyi öğrenirsen zamanla düzeliyosun

O zaman bugünlük yapayım yarın akşam belki evde olmama falan ona göre yarın akşam ya da pazar yaparım canım sağol

Kizlaaarrrr ben okuldan geldim yürüyüş yaptim ve düşünüyorum da biraz uykunun kimseye zarari olmaz:))
Hadi bana iyi uykular öptüm sizi
ohhh ne güzel sıcacık yat uyu, bende dün akşam çarşılarda dolandıktan sonra öyle üşümüşüm ki eve geldim salonda koltukta sızmışım saat 9 bile değildi yattığımda

ben normalde 7 de kalkıyorum her sabah, zor olsada kalkarsın canım ilk başlarda biraz zorlar ama istekle devam edersen alışırsın, denemekten zarar gelmez....
deneyeceğim canım kızım çok uyandırıyor geceleri ondan uykumu zor alıyorum ama alışırım umarım kalkabilirim ilk gün hem zayıflamaya başlarım belki

benim vicdanım paramparça 1 senedir yerimde saydım. tebrik ederim seni 5 lerde bu işi yapmak valla güzel. bende 7 buçukta kalkmaktan söz ediyorum hahaay. ama varya ben o saatte kalkayım yürümeye gideyim eşim çoook sevinir. sabah ben yarı uyanık yatıyorum göbeğimi tutmuş kızıma diyor kızım senin annenin bu göbeğini burdan kessek küçülse ne güzel olurdu demii

çocuk olunca işler biraz değişiyo tabi, en azından dene biraz baktın olmuyo günün başka saatinde yaparsın
başka saat çocuk üşümesin diye çıkmak istemiyorum bi yandan yine okul sınavı yaklaşıyor ocak sonuna doğru bi yandan kpss çalışıyrm 3 ayrı sınav var oda temmuzda sanırım ayy beynim yoruldu çocukla zor. ondan buraya az geliyorum.

anladım canım,kpss emek isteyen bi iş, Allah yardımcın olsun,
sen dışardamı yürüyeceksin o saatte soğuk olur ama evde lesslie yada jillan yapsan olmaz mı

Aynenn ama yazın akşamları ip atladığım dönemlerde içimden bir şey yemek gelmiyordu şimdi akşamları pek bir şey yapmıyorum yemek bulaşık ev toplama üzerine çay saati sürekli bir şeyler yiyorum

ya bende akşam eve gidince zaman yetmiyo eve git yemek yap bulaşık yıka yemek olsa başka bi iş çıkıyo spora başlamam inan 9 u buluyo zaten 7 7,30 gibi ancak akşam yemeğini yiyiyoruz 9 gibi spora başlasam o arada bişey yiyesim olmuyo ama yemek hafifse doymadıysam aranıyorum bende, işte aranırken hemen spora başlayabilsem çok iyi oluyo çünkü spordan sonra zaten direk yatıyorum :)

sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84
Selam kızlar;

21 ARALIK 2015:53.80
22 ARALIK 2015: Tartılmayı unutmuşum
23 ARALIK 2015: 54.70
24 ARALIK 2015: 54.70
25 ARALIK 2015: 54.30

Önceki günlere göre iyi yine de
Bu akşamdan itibaren yediklerime dikkat edicem haftaya 52 leri görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…