söyle bir durumum var gecen sene dukan diyeti yapayım dedim tavuk et artık sevemez oldum esim bile garibim sayemde o da yemek istemiyor ama süt ayran peynir cok severim protein agırlıklı olarak ne yiyebilirim mesela bunlara ilaveten hem de doyurucu olarakbencede boşver k.hidrat diyetini karatay tipi beslen açlık falan kalmaz zaten açlığımızın en büyük sebebi kanda insülin oynaması protein ve yağ ağırlıklı beslenmeyi öğrenirsen zamanla düzeliyosun
söyle bir durumum var gecen sene dukan diyeti yapayım dedim tavuk et artık sevemez oldum esim bile garibim sayemde o da yemek istemiyor ama süt ayran peynir cok severim protein agırlıklı olarak ne yiyebilirim mesela bunlara ilaveten hem de doyurucu olarak
ekmeksiz kahvaltı ayyy zor bnm içinbenim bildiklerimde onlar sabah yumurta,ceviz,fındık,badem,yoğurt, süt,zeytin, bolyeşillik, mevsimine göre tabi domates, salatalık,tereyağı
yemek olarakta genelde tabi akşam yine yoğurt,tavuk,balık (ızgara),mercimek,kuru baklagil, bol yeşillik
benim bildiğim bunlar, ekmekten,pilavdan,makarnadan,kekten,börekten,her türlü kızartılıp yapılan yemekten uzak kalcan,pilavıda yersen bulgur pilavı yada salatası olarak yapcan
bildiklerim bunlar internetten araştırabilirsen daha fazla bilgi bulabilirsin
bende öyleydim inan 2 dilim mutlaka yerdim ama diyorumya bu bir süreç öyle bir anda kesmiyceksin zamanla alışıyor insan gerçi ben hala kahvaltıda 1 dilim yiyiyorum ama eskisi kadar iştahla değil zamanla oda biter belkiekmeksiz kahvaltı ayyy zor bnm için( ama gene de bir arastırayım cok tesekkür ederim.
insallaah inanın ben de öyle olsun istiyorumbende öyleydim inan 2 dilim mutlaka yerdim ama diyorumya bu bir süreç öyle bir anda kesmiyceksin zamanla alışıyor insan gerçi ben hala kahvaltıda 1 dilim yiyiyorum ama eskisi kadar iştahla değil zamanla oda biter belki
Herhangi bir diyete gerek yok aslında zayıflamak için bir çok diyet sana aynı şeyi öneriyor genelleme olarak ekmek,pilav,makarna,kızartmalar,aburcuburlar, hamur işleri, hazır fastfood ürünler,şeker,fazlaca tuz bunları keseceksin kesemiyorsan azaltacaksın canımekmeksiz kahvaltı ayyy zor bnm için( ama gene de bir arastırayım cok tesekkür ederim.
Kesinlikle yumurta öneririm her türlü haşlanmış tere yağda sucuklu menemen hem doyurucu oluyor hem de ekonomiksöyle bir durumum var gecen sene dukan diyeti yapayım dedim tavuk et artık sevemez oldum esim bile garibim sayemde o da yemek istemiyor ama süt ayran peynir cok severim protein agırlıklı olarak ne yiyebilirim mesela bunlara ilaveten hem de doyurucu olarak
kendimden edindiğim tecrübeme göre sana şunu söylemek istiyorum, birşeye başlamayı kafaya koymak ama gerçekten inanarak bunu yapmak çok önemli , daha sonra yapmak istediğin diyet spor vs.. neyse bunu ilk günden itibaren aşırıya kaçmadan yavaş yavaş psikolojini bedenini buna hazırlyarak başla
bazı şeyleri biranda değilde yavaş yavaş azalt, spor mu yapcan süre zorluk neyse önce en azdan başla zamanla artırmazsan zaten vicdanın huzursuz oluyo yada yemeği azaltamadın mı vicdanın seni huzursuz ediyo, işte bu yüzden önce kesin olarak yapacağına inan sonra yavaş yavaş değişikliklere git ilk günden olmadı diye üzme kendini kafaya koyduysan zaten zamanla herşey rayına oturuyor
ve bişey daha sütü yarım yağlı içme tam yağlı iç,yarım yağlıda şeker oranı (dolayısyla k.hidrat) tam yağlıya göre daha fazla
benim vicdanım paramparça 1 senedir yerimde saydım. tebrik ederim seni 5 lerde bu işi yapmak valla güzel. bende 7 buçukta kalkmaktan söz ediyorum hahaay. ama varya ben o saatte kalkayım yürümeye gideyim eşim çoook sevinir. sabah ben yarı uyanık yatıyorum göbeğimi tutmuş kızıma diyor kızım senin annenin bu göbeğini burdan kessek küçülse ne güzel olurdu demii
bende öyleydim inan 2 dilim mutlaka yerdim ama diyorumya bu bir süreç öyle bir anda kesmiyceksin zamanla alışıyor insan gerçi ben hala kahvaltıda 1 dilim yiyiyorum ama eskisi kadar iştahla değil zamanla oda biter belki
makarna yı çok pişirmemek lazımmış azıcık sert olmalıymış birde hiç yağ koymayın kendinize yiyeceğiniz kadar ayırın üzerine peynir koyupta yemeyide tavsiye ediyolar birde soğuk olarak yenirse insülini daha yavaş yükseltiyomuş bunlarda benim bildiklerimHerhangi bir diyete gerek yok aslında zayıflamak için bir çok diyet sana aynı şeyi öneriyor genelleme olarak ekmek,pilav,makarna,kızartmalar,aburcuburlar, hamur işleri, hazır fastfood ürünler,şeker,fazlaca tuz bunları keseceksin kesemiyorsan azaltacaksın canımEkmek sabah 1 bilemedin 2 dilim tüketeceksin akşamları tüketmezsen iyi olur senin için pilav canın çektiyse 1 kaşık al ya da bulgur tercih et derim makarna da arada yiyebilirsin fazla kaçırmamak şartıyla sossuz az yağlı Spor çok önemli ne yersen ye spor yapmıyorsan işin 1-0 geridesin bu seni zorlar bir süre sonra hevesin kaçar diyeti bırakırsın
Doğum iznim bittiğinden beri gece uyanmalarımıza rağmen en geç 7 de uyandım hafta sonları bile daha geç uyanmıyorum alışkanlık oldu artık ama bu benim için iyi erkenden kahvaltı yapmamın etkisi metabolizmamı çalıştırıyor diye düşünüyorum tabii ki işe giderken yaptığım yürüyüşleri de yabana atmamak lazımbenim vicdanım paramparça 1 senedir yerimde saydım. tebrik ederim seni 5 lerde bu işi yapmak valla güzel. bende 7 buçukta kalkmaktan söz ediyorum hahaay. ama varya ben o saatte kalkayım yürümeye gideyim eşim çoook sevinir. sabah ben yarı uyanık yatıyorum göbeğimi tutmuş kızıma diyor kızım senin annenin bu göbeğini burdan kessek küçülse ne güzel olurdu demii
alışana kadar bişeyleri denemek zorundayız sonuç istediğin gibi olur inşallah canım, ben de bi ara çok alırdım sonra yavaş yavaş tatlısını yapmaya başlayınca almayı bıraktımkesinlikle doğru canım. diyetisyenler hep yarım yağlı light bilmem ne öneriyor. o kadar yanlış ki, peyniri tam yağlı yiyecen sütü tam yağlı içecen, yoğurdu tam yağlı yiyecen doğrusu ve sağlıklısı bu.
ben oldum olası erken kalkıyorum normalde de 6 de kalkıyordum şimdi 1 saat daha önce kalkıyorum. ama her gün değil, akşam yapamadıysam sporumu sabah telafi ediyorum. sen de kızınla evde dans et, bak ben 2 gündür kızımla dans ediyorum çok mutlu oluyor hem de birlikte vakit geçirmiş oluyorum :)
ben değişiklik yaptım begüm. ilk kez ömrü hayatımda etimek aldım. hani pkaette olanlar kızarmış ekmek diye geçiyor. 1 dilim 9 gr = 35 kcal. sabah 1 ya da duruma göre 2 dilim onu yiyorum. çok hoşuma gitti kıtır kıtır. bir süre bunu uygulayacağım.
Makarnayı yoğurtlu severim hem de sarımsaklı yanında da kuru soğan ohh miss hafta sonu öğle de yapıp yiycemmmakarna yı çok pişirmemek lazımmış azıcık sert olmalıymış birde hiç yağ koymayın kendinize yiyeceğiniz kadar ayırın üzerine peynir koyupta yemeyide tavsiye ediyolar birde soğuk olarak yenirse insülini daha yavaş yükseltiyomuş bunlarda benim bildiklerim
Bunu bilmiyordum canım iyi oldu bundan sonra ben yağmaladan alacağım makarnamı eşime yağlarım sadece üzerine yoğurt döksem yedirir muhakkak bana yağı farketmemmakarna yı çok pişirmemek lazımmış azıcık sert olmalıymış birde hiç yağ koymayın kendinize yiyeceğiniz kadar ayırın üzerine peynir koyupta yemeyide tavsiye ediyolar birde soğuk olarak yenirse insülini daha yavaş yükseltiyomuş bunlarda benim bildiklerim
Makarnayı yoğurtlu severim hem de sarımsaklı yanında da kuru soğan ohh miss hafta sonu öğle de yapıp yiycemm
Ne güzelmiiiş 1 saat yürüsen de yeter ben de de onun rahatlığı var sabah eşimle kızım uyuduğu için işe giderken erken çıkıyorum genelde 40 dakika yürüyüşümü tamamlıyorum işe gidince üzerimi değiştirip kahvaltımı yapıyorumsabahları 9 buçukta uyanıyorum. eşim evden 9 buçukta çıkıyor.7 buçukta kalkıp 8 den 9 buçuğa kadar yürüsem süper olurda
erken kalkmayı başarabilir miyim acaba
Ekmek yemeden doymuyorsan ye ama birer dilim ve tam buğday ya da çavdar ekmeği ye 25 kilo böyle verildiarkadaslar kb diyetine bugün de baslayamadım oyyy oyyy bnm iradem ekmek yemeyecem diye karar aldıkça daha da cok yiyorum durum böyle oluncaaa da ben dedim ki ...
6 dilim kızarmıs ekmek 48 puan ekmegin arasına yumurta peynir tavuk döner 10 adet zeytin maydonoz sec begen al gün içinde 6 puanı gecmesin
2 su bardagı yarim yaglı süttarçınlı veya kahveli 12 yaptıgım yemekten 1 kasık tadına bakmak için 4 puan 70 puan olarak baslayım zamanla midem küçülür küçüldükçe de düşer insallah...ekmek dilimi yerine kb degerine göre baska seyler de yiyebilirim haslanmış patates gofret gibi kalorisine de baktım 1000 kalori bile etmiyor.
Azmış gerçekten kısır öğün olarak tüketilebilir hiç aklıma gelmemiştiSelam kızlar
Kahvaltı
2 yumurta ve dilim kaşardan omlet
6 zeytin
1 dilim buğday ekmeği
Yarım muz
Türk kahvesi (şekersiz)
3 dilim bitter
Akşam
1.5 tabak kısır (kalorisi çok düşük olduğu için sık tercih ediyorum)
1 kase yoğurt
Yarım dilim buğday ekmeği
Spor yapamadım bugün ,1 saat yürüyüş yaptım ama pek spordan sayamıyorum yarın en az 2 saat yapcam pazartesiye az kaldı..
Yattım uyudum valla pek güzeldi 2 saat uyumuşumohhh ne güzel sıcacık yat uyu, bende dün akşam çarşılarda dolandıktan sonra öyle üşümüşüm ki eve geldim salonda koltukta sızmışım saat 9 bile değildi yattığımda
Leslie yi bi dönem baya yaptım kesmiyo beni artık:))Öyle yapayım sağol canımMayonez eklemeyeyim dedim sence koymalı mıyım çok mu ot gibi olur dereotu yoğurt yetmez mi az da ceviz belki
Sağol canım sizde yapın ama diyette öneriyorlar
Canım evde leslie yap o da yürüyüş sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?