♥haftalık kilo verme yarışması♥

söyle bir durumum var gecen sene dukan diyeti yapayım dedim tavuk et artık sevemez oldum esim bile garibim sayemde o da yemek istemiyor ama süt ayran peynir cok severim protein agırlıklı olarak ne yiyebilirim mesela bunlara ilaveten hem de doyurucu olarak

benim bildiklerimde onlar sabah yumurta,ceviz,fındık,badem,yoğurt, süt,zeytin, bolyeşillik, mevsimine göre tabi domates, salatalık,tereyağı
yemek olarakta genelde tabi akşam yine yoğurt,tavuk,balık (ızgara),mercimek,kuru baklagil, bol yeşillik
benim bildiğim bunlar, ekmekten,pilavdan,makarnadan,kekten,börekten,her türlü kızartılıp yapılan yemekten uzak kalcan,pilavıda yersen bulgur pilavı yada salatası olarak yapcan

bildiklerim bunlar internetten araştırabilirsen daha fazla bilgi bulabilirsin

ekmeksiz kahvaltı ayyy zor bnm için ( ama gene de bir arastırayım cok tesekkür ederim.

ekmeksiz kahvaltı ayyy zor bnm için ( ama gene de bir arastırayım cok tesekkür ederim.
bende öyleydim inan 2 dilim mutlaka yerdim ama diyorumya bu bir süreç öyle bir anda kesmiyceksin zamanla alışıyor insan gerçi ben hala kahvaltıda 1 dilim yiyiyorum ama eskisi kadar iştahla değil zamanla oda biter belki

Herhangi bir diyete gerek yok aslında zayıflamak için bir çok diyet sana aynı şeyi öneriyor genelleme olarak ekmek,pilav,makarna,kızartmalar,aburcuburlar, hamur işleri, hazır fastfood ürünler,şeker,fazlaca tuz bunları keseceksin kesemiyorsan azaltacaksın canımEkmek sabah 1 bilemedin 2 dilim tüketeceksin akşamları tüketmezsen iyi olur senin için pilav canın çektiyse 1 kaşık al ya da bulgur tercih et derim makarna da arada yiyebilirsin fazla kaçırmamak şartıyla sossuz az yağlıSpor çok önemli ne yersen ye spor yapmıyorsan işin 1-0 geridesin bu seni zorlar bir süre sonra hevesin kaçar diyeti bırakırsın

Kesinlikle yumurta öneririm her türlü haşlanmış tere yağda sucuklu menemen hem doyurucu oluyor hem de ekonomik

kesinlikle doğru canım. diyetisyenler hep yarım yağlı light bilmem ne öneriyor. o kadar yanlış ki, peyniri tam yağlı yiyecen sütü tam yağlı içecen, yoğurdu tam yağlı yiyecen doğrusu ve sağlıklısı bu.

ben oldum olası erken kalkıyorum normalde de 6 de kalkıyordum şimdi 1 saat daha önce kalkıyorum. ama her gün değil, akşam yapamadıysam sporumu sabah telafi ediyorum. sen de kızınla evde dans et, bak ben 2 gündür kızımla dans ediyorum çok mutlu oluyor hem de birlikte vakit geçirmiş oluyorum :)

ben değişiklik yaptım begüm. ilk kez ömrü hayatımda etimek aldım. hani pkaette olanlar kızarmış ekmek diye geçiyor. 1 dilim 9 gr = 35 kcal. sabah 1 ya da duruma göre 2 dilim onu yiyorum. çok hoşuma gitti kıtır kıtır. bir süre bunu uygulayacağım.

makarna yı çok pişirmemek lazımmış azıcık sert olmalıymış birde hiç yağ koymayın kendinize yiyeceğiniz kadar ayırın üzerine peynir koyupta yemeyide tavsiye ediyolar birde soğuk olarak yenirse insülini daha yavaş yükseltiyomuş bunlarda benim bildiklerim

Doğum iznim bittiğinden beri gece uyanmalarımıza rağmen en geç 7 de uyandım hafta sonları bile daha geç uyanmıyorum alışkanlık oldu artık ama bu benim için iyi erkenden kahvaltı yapmamın etkisi metabolizmamı çalıştırıyor diye düşünüyorum tabii ki işe giderken yaptığım yürüyüşleri de yabana atmamak lazım

alışana kadar bişeyleri denemek zorundayız sonuç istediğin gibi olur inşallah canım, ben de bi ara çok alırdım sonra yavaş yavaş tatlısını yapmaya başlayınca almayı bıraktım

Makarnayı yoğurtlu severim hem de sarımsaklı yanında da kuru soğan ohh miss hafta sonu öğle de yapıp yiycemm

Bunu bilmiyordum canım iyi oldu bundan sonra ben yağmaladan alacağım makarnamı eşime yağlarım sadece üzerine yoğurt döksem yedirir muhakkak bana yağı farketmem
Makarnayı yoğurtlu severim hem de sarımsaklı yanında da kuru soğan ohh miss hafta sonu öğle de yapıp yiycemm

Bende sarımsaklı yoğurtlu severim hemde pek severim

sabahları 9 buçukta uyanıyorum. eşim evden 9 buçukta çıkıyor.7 buçukta kalkıp 8 den 9 buçuğa kadar yürüsem süper olurda
erken kalkmayı başarabilir miyim acaba
Ne güzelmiiiş 1 saat yürüsen de yeter ben de de onun rahatlığı var sabah eşimle kızım uyuduğu için işe giderken erken çıkıyorum genelde 40 dakika yürüyüşümü tamamlıyorum işe gidince üzerimi değiştirip kahvaltımı yapıyorum

Ekmek yemeden doymuyorsan ye ama birer dilim ve tam buğday ya da çavdar ekmeği ye 25 kilo böyle verildi

Selam kızlar
Kahvaltı
2 yumurta ve dilim kaşardan omlet
6 zeytin
1 dilim buğday ekmeği

Yarım muz
Türk kahvesi (şekersiz)
3 dilim bitter

Akşam
1.5 tabak kısır (kalorisi çok düşük olduğu için sık tercih ediyorum)
1 kase yoğurt
Yarım dilim buğday ekmeği
Spor yapamadım bugün ,1 saat yürüyüş yaptım ama pek spordan sayamıyorum yarın en az 2 saat yapcam pazartesiye az kaldı..

Azmış gerçekten kısır öğün olarak tüketilebilir hiç aklıma gelmemişti Menün güzel canım ekmek yeme akşam derim kısır 2-3 kaşığı 1 dilim ekmeğe eşitmiş gerçi öğlen atıştırmışsın sadece

Leslie yi bi dönem baya yaptım kesmiyo beni artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…