- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende yeni şeyler araştırıyorum zumbayı becersem onu yapacağım daLeslie yi bi dönem baya yaptım kesmiyo beni artık:))
Allah razı olsun canım benim aklınıza geldikçe dua edin yeter bana.ya gerçekten su haberlere baktıkça hep sen aklıma geliyorsun,o insanlarla nasıl yaşıyorsun,orda hayat nasıl,size zararları olmuyor mu,okulları bile yakıyorlar,çatışma yok mu orada ,çatışmalı bir yerde nasıl yürüyorsun,biraz anlatsana hayat nasıl orada,bu arada ALLAH'A emanet ol
Evet şekil duruş için pilates şart canım.Bende yeni şeyler araştırıyorum zumbayı becersem onu yapacağım daip olayını da sevmedim neyse hedefime ulaşınca pilates yapıcam bol bol
Zayıflayınca vücudu şekle sokmam gerek bana şart basenler için göbek içinEvet şekil duruş için pilates şart canım.
Ben koşmaya bayılıyorum ya hareket lazım bana daha çok daha daha daha:)
Daha ne ekleyeceksin kız bayılacaksın az mola ver yemekte fazla değilKızlar menümü paylaşayım
Sabah 8 de 1 dilim ekmek 1 yumurta 3 zeytin 1 kurabiye
Akşam 2 de 1 dilim ekmek yarım bardak fanta 1 porsiyon tavuk göğsü 1 tane de tulumba tatlısı
Az önce de patlamış mısır
Sporum da
30 dk yürüyüş
30 dk koşu
1 saat pilates
Belki spora ekleme yapabilirim.
Eskiden hiç koşamazdım meğerse zamanla yapılabiliyormuş:)Zayıflayınca vücudu şekle sokmam gerek bana şart basenler için göbek içinKoşuyu severim bende sen maratoncu gibisin mübarek
Anaaa bir tane cennet elması yedim bak unutmuşum yazmayı.Daha ne ekleyeceksin kız bayılacaksın az mola ver yemekte fazla değil
Eskiden hiç koşamazdım meğerse zamanla yapılabiliyormuş:)
Ben de spor salonunda aletli çalışmak istiyorum da bi başlayamadım ya:)
Anaaa bir tane cennet elması yedim bak unutmuşum yazmayı.
Mükemmel bir meyve o yaa
Evet Trabzon hurması da diyorlar.Zaten onu ya çok seviyorlar ya da hiç sevmiyorlar ortası yok:)Trabzon hurması değil mi o bende çok severimCanım çekti ayy herşeyi seviyorum
Aletli kas yaparsın ama canım
Tatlım ben son zamanlarda hiç ağzıma ekmek sürmedim ama iyi yapmamışım vücudum da bişeylerin yolunda gitmediği sinyalini aldım , benim hedefim aynı zamanda sağlıklı kilo vermek , akşam yarım dilim iki lokma zaten o kadar dan bişey olmaz diye düşünüyorum , sen de hiç yemiyorsan mutlaka haber dilim de olsa Yemeni tavsiye ederim.Azmış gerçekten kısır öğün olarak tüketilebilir hiç aklıma gelmemiştiMenün güzel canım ekmek yeme akşam derim kısır 2-3 kaşığı 1 dilim ekmeğe eşitmiş gerçi öğlen atıştırmışsın sadece
hayırlı aksamlar deniz hanım masallah 25 kilo mu verdiniz ne kadar sürede ve nasıl bir diyet uyguladınız acabaEkmek yemeden doymuyorsan ye ama birer dilim ve tam buğday ya da çavdar ekmeği ye 25 kilo böyle verildi
ay kuzum öyle denk geldi yoksa özellikle yaptigim bisey degilkız sen iyice aştın kendini bu ne kalori gitgide düşüyo
Ne yiyip iciyosun canım bir sure sonra alisman lazimKızlar bende bir gariplik var 1600kcalşa da doymuyorum 700kcalla da
Hep açım ya, bu normal mi
Geçecek mi
nehirnil111 sen de böyle bir dönem yasadın mı
Oooooooooooooo
Aslında protein ve yağ ağırlıklı yiyiyorumNe yiyip iciyosun canım bir sure sonra alisman lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?