Bugun rahatsizdim ondan pek yiyemedim o yuzden boyle olduOooooooooooooo
Aksam tarcinli sut muz gibi seyler ye tok tutar,vucut k.hidrat ta arayabilir aliskanliklar kolay birakilmiyoAslında protein ve yağ ağırlıklı yiyiyorum
Ama aldığım bütün kalorileri sabahın erken saatlerinde alıyorum,ondan mı acaba
Neyse midem küçülecek ve alışacağım
İnanıyorum,1 hafta daha gözlemleyeyim
ben 73 e düşmüştümmmama sen 76 oldun kendine haksızlık etme
haklısın dışarılarda harap olacağıma o saatte zumba yapayımanladım canım,kpss emek isteyen bi iş, Allah yardımcın olsun,
sen dışardamı yürüyeceksin o saatte soğuk olur ama evde lesslie yada jillan yapsan olmaz mı
inşallah verirsin canım azimle herşey olur . bende 105 lerden geldim buraya doğum yapmıştım o kiloda60 kilo olmak isyorum 97 olmusum37 kilo vermem lazım
Zumba ve step ani hareketlerden dolayi agir kilosu olanlarda dikkatli yapilmali kuzum ayak ve bacaklara fazla yuk biner bilgin olsun temkinli olhaklısın dışarılarda harap olacağıma o saatte zumba yapayım
bacaklarımda problem yok şimdilik . zaten zumba videom var gecen ailecek yaptık tv den izleyip
eşimde kızımda mutlu olur beni yatakta görmek eşimi üzüyor. bazen 15 dakka erken kalkayım çok seviniyor sabah zumbaya başlıyorum kaslar aktif oluyorkesinlikle doğru canım. diyetisyenler hep yarım yağlı light bilmem ne öneriyor. o kadar yanlış ki, peyniri tam yağlı yiyecen sütü tam yağlı içecen, yoğurdu tam yağlı yiyecen doğrusu ve sağlıklısı bu.
ben oldum olası erken kalkıyorum normalde de 6 de kalkıyordum şimdi 1 saat daha önce kalkıyorum. ama her gün değil, akşam yapamadıysam sporumu sabah telafi ediyorum. sen de kızınla evde dans et, bak ben 2 gündür kızımla dans ediyorum çok mutlu oluyor hem de birlikte vakit geçirmiş oluyorum :)
ben değişiklik yaptım begüm. ilk kez ömrü hayatımda etimek aldım. hani pkaette olanlar kızarmış ekmek diye geçiyor. 1 dilim 9 gr = 35 kcal. sabah 1 ya da duruma göre 2 dilim onu yiyorum. çok hoşuma gitti kıtır kıtır. bir süre bunu uygulayacağım.
mutlaka çalıştırır. benimki sağlıklı değil zaten kahvaltı 8 9 arası olmalı. ben geceleri uyuyana kadar elimde kitaplar artık daha erken yatmaya çalışırım . ama eşimde geç geliyor işte bazen baya geç saatlere kalıyor herşeyDoğum iznim bittiğinden beri gece uyanmalarımıza rağmen en geç 7 de uyandım hafta sonları bile daha geç uyanmıyorum alışkanlık oldu artık ama bu benim için iyi erkenden kahvaltı yapmamın etkisi metabolizmamı çalıştırıyor diye düşünüyorum tabii ki işe giderken yaptığım yürüyüşleri de yabana atmamak lazım
vazgeçtim canım . kızım varken yine oluyordu ama tek başıma yürümekte işkence kızımıda çıkaramam . sabahları zumba yapacamNe güzelmiiiş 1 saat yürüsen de yeter ben de de onun rahatlığı var sabah eşimle kızım uyuduğu için işe giderken erken çıkıyorum genelde 40 dakika yürüyüşümü tamamlıyorum işe gidince üzerimi değiştirip kahvaltımı yapıyorum
zaten birebir uymam imkansız en son beni çok sarstı ilk 7 dakika. hareketleri benzeterek yapıyorum zorlamadan fazla bide müziklerde güzel eğlenceli bende ki videosu. bacak kaslarım klitleniyor kendimi atıyorum kanepeye o sebeple zorlamamZumba ve step ani hareketlerden dolayi agir kilosu olanlarda dikkatli yapilmali kuzum ayak ve bacaklara fazla yuk biner bilgin olsun temkinli ol
Hadi ya böyle doyasıya yemek istiyorum ve savaşıyorum, bu normal o zamanC CallanPinckney cok uzulerek soyluyorum ki o yemek yemek arzun hic gecmeyecekonunla savasmayi ogrenmelisin. Ben suan yesem dunyalari yiyebilirim.. mide yedikce genisler cok musaittir stabil kalmasi sana bagli canim.
Kızlar bende bir gariplik var 1600kcalşa da doymuyorum 700kcalla da
Hep açım ya, bu normal mi
Geçecek mi
@nehirnil111 sen de böyle bir dönem yasadın mı
bunun iki sebebi olabilir :)Aslında protein ve yağ ağırlıklı yiyiyorum
Ama aldığım bütün kalorileri sabahın erken saatlerinde alıyorum,ondan mı acaba
Neyse midem küçülecek ve alışacağım
İnanıyorum,1 hafta daha gözlemleyeyim
Yemek yemeyi sevdikten sonra o gözün açlığı bitmiyo kuzum malesef.Hadi ya böyle doyasıya yemek istiyorum ve savaşıyorum, bu normal o zaman
Neyse zayıfladıkça özgüvenim artıyor, giysilerin durusu cok hoşuma gidiyor,sürekli aynaya bakmak istiyırum:)) yemekten daha güzel
Hem nefis terbiye oluyor,aktşf oluyorum...
Hadi ya böyle doyasıya yemek istiyorum ve savaşıyorum, bu normal o zaman
Neyse zayıfladıkça özgüvenim artıyor, giysilerin durusu cok hoşuma gidiyor,sürekli aynaya bakmak istiyırum:)) yemekten daha güzel
Hem nefis terbiye oluyor,aktşf oluyorum...
Ne lazeri kuzum epilasyon icinse yardimci olmaya calisirimYarın lazere gitcem kızlar yaa hala korkuyorum
Tüm vücut yaptırıyoum da tatlım kıllarım için yani:)Ne lazeri kuzum
Ha yani zaten yaptiriyorsun okey o zaman yine de sormak istedigin birsey olursa cekinme ayni zamanda iki yil lazer kullandim guzellik uzmanligim da var.Tüm vücut yaptırıyoum da tatlım kıllarım için yani:)
Gerçi yok denecek kadar azaldı 4 ay oldu gitmeyeli
Aaa öyle miiiHa yani zaten yaptiriyorsun okey o zaman yine de sormak istedigin birsey olursa cekinme ayni zamanda iki yil lazer kullandim guzellik uzmanligim da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?