♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aksam tarcinli sut muz gibi seyler ye tok tutar,vucut k.hidrat ta arayabilir aliskanliklar kolay birakilmiyo

anladım canım,kpss emek isteyen bi iş, Allah yardımcın olsun,
sen dışardamı yürüyeceksin o saatte soğuk olur ama evde lesslie yada jillan yapsan olmaz mı
haklısın dışarılarda harap olacağıma o saatte zumba yapayım
bacaklarımda problem yok şimdilik . zaten zumba videom var gecen ailecek yaptık tv den izleyip

haklısın dışarılarda harap olacağıma o saatte zumba yapayım
bacaklarımda problem yok şimdilik . zaten zumba videom var gecen ailecek yaptık tv den izleyip
Zumba ve step ani hareketlerden dolayi agir kilosu olanlarda dikkatli yapilmali kuzum ayak ve bacaklara fazla yuk biner bilgin olsun temkinli ol

eşimde kızımda mutlu olur beni yatakta görmek eşimi üzüyor. bazen 15 dakka erken kalkayım çok seviniyor sabah zumbaya başlıyorum kaslar aktif oluyor

mutlaka çalıştırır. benimki sağlıklı değil zaten kahvaltı 8 9 arası olmalı. ben geceleri uyuyana kadar elimde kitaplar artık daha erken yatmaya çalışırım . ama eşimde geç geliyor işte bazen baya geç saatlere kalıyor herşey

vazgeçtim canım . kızım varken yine oluyordu ama tek başıma yürümekte işkence kızımıda çıkaramam . sabahları zumba yapacam

Zumba ve step ani hareketlerden dolayi agir kilosu olanlarda dikkatli yapilmali kuzum ayak ve bacaklara fazla yuk biner bilgin olsun temkinli ol
zaten birebir uymam imkansız en son beni çok sarstı ilk 7 dakika. hareketleri benzeterek yapıyorum zorlamadan fazla bide müziklerde güzel eğlenceli bende ki videosu. bacak kaslarım klitleniyor kendimi atıyorum kanepeye o sebeple zorlamam

C CallanPinckney cok uzulerek soyluyorum ki o yemek yemek arzun hic gecmeyecek onunla savasmayi ogrenmelisin. Ben suan yesem dunyalari yiyebilirim.. mide yedikce genisler cok musaittir stabil kalmasi sana bagli canim.
Hadi ya böyle doyasıya yemek istiyorum ve savaşıyorum, bu normal o zaman
Neyse zayıfladıkça özgüvenim artıyor, giysilerin durusu cok hoşuma gidiyor,sürekli aynaya bakmak istiyırum:)) yemekten daha güzel
Hem nefis terbiye oluyor,aktşf oluyorum...

Kızlar bende bir gariplik var 1600kcalşa da doymuyorum 700kcalla da
Hep açım ya, bu normal mi
Geçecek mi
@nehirnil111 sen de böyle bir dönem yasadın mı

bunun iki sebebi olabilir :)
1. si ya yedigin seylerden zevk almiyorsun, bu da daha cok yeme bbaska seyler yeme hissi uyandiriyor
2. si bende protein agirlikli beslendgim gün hic doymuyorum bende ters etki yapiyor protein cok acikiyorum sen de de böyle bir sebep olabilir

Yemek yemeyi sevdikten sonra o gözün açlığı bitmiyo kuzum malesef.
Ama şimdi az kalori alıp az yemeye başladın ya bir süre sonra miden küçülecek yine acıkacaksın ama bak samimi söylüyorum bir dilim armut bastıracak o açlığı.
Bazı günlerde obur Su arkadaşınız gibi dünyaları yiyeceksiniz ama nolacak midenin rahatsızlığından kusma derecesine gelip bir daha o kadar yemeye tövbe edeceksin

Tüm vücut yaptırıyoum da tatlım kıllarım için yani:)
Gerçi yok denecek kadar azaldı 4 ay oldu gitmeyeli
Ha yani zaten yaptiriyorsun okey o zaman yine de sormak istedigin birsey olursa cekinme ayni zamanda iki yil lazer kullandim guzellik uzmanligim da var.

Ha yani zaten yaptiriyorsun okey o zaman yine de sormak istedigin birsey olursa cekinme ayni zamanda iki yil lazer kullandim guzellik uzmanligim da var.
Aaa öyle miii
Hemen sorayım o zaman
Ayy çok heyecanlandım ben ya
Ben çok kıllı biri değildim zaten 4 seansta bacak ve koltukaltım yok gibi şu an.
Bikini bölgesi biraz daha zaman alacak gibi duruyor. Ve hala da çok acıyor ya ne zaman bitecek bunun acısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…