Hangi makineyle yapildi, kil tipin nasil bunlar onemli (sari.siyah.ince.kalin?) Alexandrite.diode.utuleme.ndyag.ipl? Acisina gelince kil dokuldukce azalir kuzum.Aaa öyle miii
Hemen sorayım o zaman
Ayy çok heyecanlandım ben ya
Ben çok kıllı biri değildim zaten 4 seansta bacak ve koltukaltım yok gibi şu an.
Bikini bölgesi biraz daha zaman alacak gibi duruyor. Ve hala da çok acıyor ya ne zaman bitecek bunun acısı:)
Kıl tipim çok kalın değil. Alexandrite le yapılıyor.Hangi makineyle yapildi, kil tipin nasil bunlar onemli (sari.siyah.ince.kalin?) Alexandrite.diode.utuleme.ndyag.ipl? Acisina gelince kil dokuldukce azalir kuzum.
Siyah ve kalin killarda 10 numaradir alex. Hele candella modeliyse super tek dez avantaji ozel bolge alt kisminda bir kismi incelip kalabilir o kadar. O da rahatsiz etmeyecek kadar olur zaten. Ama insallah gercekten alextir. Uygulamasina giderken hafif cikmis gidiyor olmali ve yapilirken icerisini tutsulenmis bir koku sarmali. Boyleyse tamamdir.Kıl tipim çok kalın değil. Alexandrite le yapılıyor.
Siyah kıllarım ama çok koyu değil buğday tenliyim
Nasıl saçma anlattım ya:)
Protein agirlikli beslenmede acikmazsin bunda bi terslik var bence sendeki durumda normal degilbunun iki sebebi olabilir :)
1. si ya yedigin seylerden zevk almiyorsun, bu da daha cok yeme bbaska seyler yeme hissi uyandiriyor
2. si bende protein agirlikli beslendgim gün hic doymuyorum bende ters etki yapiyor protein cok acikiyorum sen de de böyle bir sebep olabilir
Ne lazerim su cum hayirdirYarın lazere gitcem kızlar yaa hala korkuyorum
Ay cnm ağzından bal damlıyorYemek yemeyi sevdikten sonra o gözün açlığı bitmiyo kuzum malesef.
Ama şimdi az kalori alıp az yemeye başladın ya bir süre sonra miden küçülecek yine acıkacaksın ama bak samimi söylüyorum bir dilim armut bastıracak o açlığı.
Bazı günlerde obur Su arkadaşınız gibi dünyaları yiyeceksiniz ama nolacak midenin rahatsızlığından kusma derecesine gelip bir daha o kadar yemeye tövbe edeceksin
Biliyorum orda gördüm zaten. Ama henüz tam olarak konsantre olamadim diyete.şuanda ucundan azcik baslaldim.ama takipteyim.siz burdasiniz galiba artik.venhar hanımcım :) ben zaten yazmıstım buraya gelecegimi size :))) hos geldiniz
17 MAYISTA BUNU YAZMIŞTINİKİMİZDE HALA YERİMİZDEYİZ
olabilir cünkü bende cogu sey ters etki yapiyor, kafein uykumu getirir, meyve proteinden daha cok tok tutar beni, he bir de süt ve yogurt uykumu aciyor. hayirlisi diyip ona göre besleniyorum bendeProtein agirlikli beslenmede acikmazsin bunda bi terslik var bence sendeki durumda normal degil
evet venhar hanımcım ben de sizinle yaklasık aynı diyeti yapacam gibiBiliyorum orda gördüm zaten. Ama henüz tam olarak konsantre olamadim diyete.şuanda ucundan azcik baslaldim.ama takipteyim.siz burdasiniz galiba artik.
Ben 2–3 bardak içiyorum ama 4 fazlasütü bol bol içip de kilo verebilen var mı hanımlar aranızda msl 4 bardak gibi günde
Cnm sen burclara göre filan yenebileceklere bakıyorsun ya, onları da tersinden yap,belki daha etkili olur :))))olabilir cünkü bende cogu sey ters etki yapiyor, kafein uykumu getirir, meyve proteinden daha cok tok tutar beni, he bir de süt ve yogurt uykumu aciyor. hayirlisi diyip ona göre besleniyorum bendehatta o kadar ki protein agirlikli beslendigim günler acliktan elim ayagim titriyor o derece
Aa bak hic aklima gelmemisti bu aynen belki bende de oyle ise yarayabilirCnm sen burclara göre filan yenebileceklere bakıyorsun ya, onları da tersinden yap,belki daha etkili olur :))))
Evett resmen tutsuleniyorumSiyah ve kalin killarda 10 numaradir alex. Hele candella modeliyse super tek dez avantaji ozel bolge alt kisminda bir kismi incelip kalabilir o kadar. O da rahatsiz etmeyecek kadar olur zaten. Ama insallah gercekten alextir. Uygulamasina giderken hafif cikmis gidiyor olmali ve yapilirken icerisini tutsulenmis bir koku sarmali. Boyleyse tamamdir.
Tüm vücut icin lazere gidiyorum tatlim, yani killarim bitsin diye:)Ne lazerim su cum hayirdir
Evet mideden midecik haline geçsin:))Ay cnm ağzından bal damlıyor
Hadi küçülsün midecik
Ben bayılırım eşimde hiç ağzına koymaz dediğin gibi ya bayılarak yiyorlar ya sevmiyorlarEvet Trabzon hurması da diyorlar.Zaten onu ya çok seviyorlar ya da hiç sevmiyorlar ortası yok:)
Baldırlarım koşmaktan kas yaptı:)
Yok canım ben sürekli yememezlik yapmıyorum genelde 1 dilim tüketiyorum her gün olmasa da hafta sonları falan vücudun ihtiyacı varmış tabi şimdilerde gerçi ekmek yerine yulaf yemeye başladım her günTatlım ben son zamanlarda hiç ağzıma ekmek sürmedim ama iyi yapmamışım vücudum da bişeylerin yolunda gitmediği sinyalini aldım , benim hedefim aynı zamanda sağlıklı kilo vermek , akşam yarım dilim iki lokma zaten o kadar dan bişey olmaz diye düşünüyorum , sen de hiç yemiyorsan mutlaka haber dilim de olsa Yemeni tavsiye ederim.
Akşam bir şey yemedin mi canım yediklerin bartı değil aslında ama kalorileri fazla iştenehirnil111 bugun fazla oldu 1670kcal
Sabah:Tavada yumurta,sütlü kahve(300ml) 1kk tulum peyniri
Öğlen: 1 tabak etli nohutlu bamya yemeği
Aralarda:70gram kaju, 100gram kuru üzüm,1muz,yarım elma,dibek kahvesi
Menün güzel canım öğlen yediğin nohutlu pilav hariçevet ben geldim :) sevgilimle güzel bi gün gecirdik
nehirnil111 kalori 1073
kahvalti 9:30
1 tabak mercimek corbasi
ögle 15:15
1 tabak tavuklu nohutlu pilav
1 bardak ayran
8 9 tane aci biber tursusu
saat 17
1 sütlü sekersiz türk kahvesi
1 minik cikilata kaplamali lokum
aksam 18:45
1 tabak pirincli pirasa yemegi
ay cok sistim coook, bugun de belim agriyor ama azda olsa spor yapmaya calisicam bugun, 50 mekik 50 diz cekmeli mekik, 50 ser bacak acma, 100 saga sola egilme yapicam, bide baya yürüdük bugun :)
Canım eğer vücudunda bir eksiklik yoksa regl zamanlarında değilsen ve psikolojik stresli bir dönemde değilsen normal değil onun dışında saydığım dönemlerde sürekli yeme isteği olabilir çok mutluluk ya da mutsuzlukla alakalı da yemek isteyebilir insan meselaKızlar bende bir gariplik var 1600kcalşa da doymuyorum 700kcalla da
Hep açım ya, bu normal mi
Geçecek mi
nehirnil111 sen de böyle bir dönem yasadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?