♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hangi makineyle yapildi, kil tipin nasil bunlar onemli (sari.siyah.ince.kalin?) Alexandrite.diode.utuleme.ndyag.ipl? Acisina gelince kil dokuldukce azalir kuzum.

Hangi makineyle yapildi, kil tipin nasil bunlar onemli (sari.siyah.ince.kalin?) Alexandrite.diode.utuleme.ndyag.ipl? Acisina gelince kil dokuldukce azalir kuzum.
Kıl tipim çok kalın değil. Alexandrite le yapılıyor.
Siyah kıllarım ama çok koyu değil buğday tenliyim
Nasıl saçma anlattım ya:)

Kıl tipim çok kalın değil. Alexandrite le yapılıyor.
Siyah kıllarım ama çok koyu değil buğday tenliyim
Nasıl saçma anlattım ya:)
Siyah ve kalin killarda 10 numaradir alex. Hele candella modeliyse super tek dez avantaji ozel bolge alt kisminda bir kismi incelip kalabilir o kadar. O da rahatsiz etmeyecek kadar olur zaten. Ama insallah gercekten alextir. Uygulamasina giderken hafif cikmis gidiyor olmali ve yapilirken icerisini tutsulenmis bir koku sarmali. Boyleyse tamamdir.

Protein agirlikli beslenmede acikmazsin bunda bi terslik var bence sendeki durumda normal degil

Ay cnm ağzından bal damlıyor
Hadi küçülsün midecik

17 MAYISTA BUNU YAZMIŞTIN İKİMİZDE HALA YERİMİZDEYİZ

Evet canim ya sorma. Umitsizlige kapilip veremicem diye saldim kendimi ramazan da 79 lari görmüştüm ne guzel. Sonra ramazan bayraminda bir gitti daha da toparlayamadim kendimi. 2 gundur biraz toparladim gibi ama aksam yine husran oldu.
neyse yeni gun yeniden diyet diyorum.
iyi geceler

Protein agirlikli beslenmede acikmazsin bunda bi terslik var bence sendeki durumda normal degil
olabilir cünkü bende cogu sey ters etki yapiyor, kafein uykumu getirir, meyve proteinden daha cok tok tutar beni, he bir de süt ve yogurt uykumu aciyor. hayirlisi diyip ona göre besleniyorum bende hatta o kadar ki protein agirlikli beslendigim günler acliktan elim ayagim titriyor o derece

Cnm sen burclara göre filan yenebileceklere bakıyorsun ya, onları da tersinden yap,belki daha etkili olur :))))

Evett resmen tutsuleniyorum
Insaallah iyi sonuc alirim.
Cok sagol canim bilgilendirmelerin icin.

Evet Trabzon hurması da diyorlar.Zaten onu ya çok seviyorlar ya da hiç sevmiyorlar ortası yok:)
Baldırlarım koşmaktan kas yaptı:)
Ben bayılırım eşimde hiç ağzına koymaz dediğin gibi ya bayılarak yiyorlar ya sevmiyorlar
Yok canım ben sürekli yememezlik yapmıyorum genelde 1 dilim tüketiyorum her gün olmasa da hafta sonları falan vücudun ihtiyacı varmış tabi şimdilerde gerçi ekmek yerine yulaf yemeye başladım her gün
nehirnil111 bugun fazla oldu 1670kcal
Sabah:Tavada yumurta,sütlü kahve(300ml) 1kk tulum peyniri
Öğlen: 1 tabak etli nohutlu bamya yemeği
Aralarda:70gram kaju, 100gram kuru üzüm,1muz,yarım elma,dibek kahvesi
Akşam bir şey yemedin mi canım yediklerin bartı değil aslında ama kalorileri fazla işte
Menün güzel canım öğlen yediğin nohutlu pilav hariç
Kızlar bende bir gariplik var 1600kcalşa da doymuyorum 700kcalla da
Hep açım ya, bu normal mi
Geçecek mi
nehirnil111 sen de böyle bir dönem yasadın mı
Canım eğer vücudunda bir eksiklik yoksa regl zamanlarında değilsen ve psikolojik stresli bir dönemde değilsen normal değil onun dışında saydığım dönemlerde sürekli yeme isteği olabilir çok mutluluk ya da mutsuzlukla alakalı da yemek isteyebilir insan meselabende olmadı regl dönemi ya da spor sonrası tatlı abur cubur isteği dışında tutmaya çalışıyorum çok şükür başlarında olduğu sade midem küçülene kadar belki de henüz küçülmedi seninle inatlaşıyor vücudun
nehirnil111 . Cim bugunu kapattım 830 kalori

Ne yaptın sen ya 1.cisin şuanlık desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…