- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Supersin hadi bakalim pazartesiye bomba gibi gel insallahSabah; 07:45 - 1 kupa tarçınlı yulaflı yarım yağlı süt
Ara; 08:35 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase şehriye çorbası + Yarım porsiyon et döner (ölçemediğim için bilemiyorum daha da az olabilir hafif fazla da olabilir ortalama yarım porsiyon dedim herhangi bir sosu baharatı falan yoktu sırf et ) + 1 kase yağsız tuzsuz salata
Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 gün kurusu kayısı
Akşam; Yoğurtlu kereviz salatası 150 gram (içinde ceviz yağ yok 1 tatlı kaşığı mayonez var sadece bol dereotlu)
Ara; 1 gofretin yarısı - 848 kalori
Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 30 dakika ütü yapmak + 45 dakika leslie (3mil) + 20 dakika yemek ev işi - 571 kalori
charmant THEY- @DisiAnka @deniz3344 begum75 zambak86 bayanbaloncuk H Heart of Gold
Kızlar bugün Müdürüm izin verdi bana program çalışmıyordu kullandığım gelme dedi evimdeyim o sebepleev işi yapacağım sporlarımı yapacağım sabah yapayımda şaşırsın vücut öğleden sonra dışarılardayım rahat 2-3 saat yürümeyi planlıyorum pazartesi sabahtan görüşürüz inşallah belki ara ara gelir kalorileri alırım
İnşallah kuzum bende çok istiyorum yılbaşına kadar hedefime ulaşamasam da yaklaşmak bile çok güzel olacakSupersin hadi bakalim pazartesiye bomba gibi gel insallah
Siyah ve kalin killarda 10 numaradir alex. Hele candella modeliyse super tek dez avantaji ozel bolge alt kisminda bir kismi incelip kalabilir o kadar. O da rahatsiz etmeyecek kadar olur zaten. Ama insallah gercekten alextir. Uygulamasina giderken hafif cikmis gidiyor olmali ve yapilirken icerisini tutsulenmis bir koku sarmali. Boyleyse tamamdir.
Alex yuz ve kolda ASLA kullanilmamali profesyonel olan kisi yapmaz cunku yayilma yapar malesef yan etkisi vardir.Ben yaklaşık 5-6 sene daha da az olabilir alexe gittim canım kıllarım sert ve kalındı hormondan dolayı tüylenme yapmıştı bende çünkü alex bitirmedi yüzüme yayıldı ama o kadar inceldi ve kıl gibi oldular ki anlatamam sonrasında iğneli epilasyona başladım o da 3-4 aya kadar 1 sene olacak şuanda memnunum hastalığımdan dolayı geç bitiyor tüyler tabi
İşte kuzum gerçekten yanlış bir tercihti keşke baştan iğneliye gitseymişim üstelik gittiğim yer tv lere çıkan elit iyi bir yerdi kalın olduğu için alexle önce inceltilecekmiş sonra zaten başka bir şey uygulayamadılar Allahtan bıraktım başka yere gitmeye başladım bugün gideceğim hatta nasipseAlex yuz ve kolda ASLA kullanilmamali profesyonel olan yaptirmaz cunku yayilma yapar malesef yan etkisi vardir.
Aaah ah yanlis bilgiler hep.. okuyan goren kim varsa dikkat etsin kulagina kupe olsun yuze yaptirmasin sakin..İşte kuzum gerçekten yanlış bir tercihti keşke baştan iğneliye gitseymişim üstelik gittiğim yer tv lere çıkan elit iyi bir yerdi kalın olduğu için alexle önce inceltilecekmiş sonra zaten başka bir şey uygulayamadılar Allahtan bıraktım başka yere gitmeye başladım bugün gideceğim hatta nasipse
napacaz dustukce kalkacaz mecburen. herkes farklı bu is bizi kasiyor zor geliyor. yine görürsün insallah 79,lariEvet canim ya sorma. Umitsizlige kapilip veremicem diye saldim kendimi ramazan da 79 lari görmüştüm ne guzel. Sonra ramazan bayraminda bir gitti daha da toparlayamadim kendimi. 2 gundur biraz toparladim gibi ama aksam yine husran oldu.
neyse yeni gun yeniden diyet diyorum.
iyi geceler
simdi sade sekersiz nescafeyle, 1 eti portakalli stick yiyorum, 45 klevet menümü yazmaya geldimnehirnil111 kalorim 800 malesef niye böyle oldu ya
kahvalti 9:20
4 yk yulaf ezmesi suyla pisirdim, icine
2 kuru erik,
1 kuru incir
1 hurma ,
1 tatli kasigi kakao
ve azicik toz hindistan cevizi koydum
ögle 15:30
6 yk pirincli pirasa yemegi
aksam 18:10
1 bardak kefir
1 kücük mandalina
yarim elma
1 portakal
günü böyle kapattim sanirim, birsey yersem yazarim yine. bugun sinav calisiyorum o yüzden,
50 mekik, 50 diz cekmeli mekik, 50 ser bacak acma ve 300 ip atlama yapicam spor olarak sadece
Ay görünce dayanamadım atladım canım bikaç soru sorsam cevaplarmısınHangi makineyle yapildi, kil tipin nasil bunlar onemli (sari.siyah.ince.kalin?) Alexandrite.diode.utuleme.ndyag.ipl? Acisina gelince kil dokuldukce azalir kuzum.
Canım yaaa sana bişi sorucam sen bu kadar kiloyu nasıl verdinnn bana bi söylesene bide ilk zamanlar yani benim kilomdayken haftada kaç kilo gittiSelam kızlarrr
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin çilek reçeli peynir
Akşam salata ve balık
Sonra da 1 adet çikolata ( woops) yedim.
Sporum
1 saat koştum
1 saate yakın da yürüdüm
Şimdi çayımı yaptım dizi zamanı
Bay baayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?