♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:45 - 1 kupa tarçınlı yulaflı yarım yağlı süt
Ara; 08:35 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase şehriye çorbası + Yarım porsiyon et döner (ölçemediğim için bilemiyorum daha da az olabilir hafif fazla da olabilir ortalama yarım porsiyon dedim herhangi bir sosu baharatı falan yoktu sırf et ) + 1 kase yağsız tuzsuz salata

Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 gün kurusu kayısı
Akşam; Yoğurtlu kereviz salatası 150 gram (içinde ceviz yağ yok 1 tatlı kaşığı mayonez var sadece bol dereotlu)
Ara; 1 gofretin yarısı - 848 kalori

Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 30 dakika ütü yapmak + 45 dakika leslie (3mil) + 20 dakika yemek ev işi - 571 kalori

charmant THEY- @DisiAnka @deniz3344 begum75 zambak86 bayanbaloncuk H Heart of Gold

Kızlar bugün Müdürüm izin verdi bana program çalışmıyordu kullandığım gelme dedi evimdeyim o sebepleev işi yapacağım sporlarımı yapacağım sabah yapayımda şaşırsın vücutöğleden sonra dışarılardayım rahat 2-3 saat yürümeyi planlıyorumpazartesi sabahtan görüşürüz inşallah belki ara ara gelir kalorileri alırım

Supersin hadi bakalim pazartesiye bomba gibi gel insallah

Ben yaklaşık 5-6 sene daha da az olabilir alexe gittim canım kıllarım sert ve kalındı hormondan dolayı tüylenme yapmıştı bende çünkü alex bitirmedi yüzüme yayıldı ama o kadar inceldi ve kıl gibi oldular ki anlatamam sonrasında iğneli epilasyona başladım o da 3-4 aya kadar 1 sene olacak şuanda memnunum hastalığımdan dolayı geç bitiyor tüyler tabi

Alex yuz ve kolda ASLA kullanilmamali profesyonel olan kisi yapmaz cunku yayilma yapar malesef yan etkisi vardir.

Alex yuz ve kolda ASLA kullanilmamali profesyonel olan yaptirmaz cunku yayilma yapar malesef yan etkisi vardir.
İşte kuzum gerçekten yanlış bir tercihti keşke baştan iğneliye gitseymişim üstelik gittiğim yer tv lere çıkan elit iyi bir yerdi kalın olduğu için alexle önce inceltilecekmiş sonra zaten başka bir şey uygulayamadılar Allahtan bıraktım başka yere gitmeye başladım bugün gideceğim hatta nasipse

Aaah ah yanlis bilgiler hep.. okuyan goren kim varsa dikkat etsin kulagina kupe olsun yuze yaptirmasin sakin..

Mutlu hafta sonlari kizlar

Tuvalet molasinda yaziyorum size :) birazdan esim ve kizimla yuruyuse gitcez. Oglene de kereviz salatasi yapacagim :)

@nehirnill 25.12 cuma gunu kalori 1293

Kilo akisim 74.2
2 gunde balon gibi söndüm. Ne kadar sistiysem artik. Hoscakalin

napacaz dustukce kalkacaz mecburen. herkes farklı bu is bizi kasiyor zor geliyor. yine görürsün insallah 79,lari

ben geldim :) sabah kahvalti edip aliversie gittim öglen geldim eve simdide yemek yedim,aksama ne yiyim henüz karar vermedim aclik durumuma göre karar vericem :)
yarin arkadaslarla kahvalti yapicaz disarda o yüzden pek umutlu degilim pazartesiden ama bakalim hic belli olmaz

selam kızlarrr
kahvaltım
2 yumurta ve dilim kaşar dan omlet
7 zeytin
1 dilim buğday ekmeği

Ara
1 muz,1 yemek kaşığı yulaf ezmeli ve 5 siyah çekirdekli kuru üzümlü atıştırmalık

Öğle
1 kepçe sulu tel şehriyeli yeşil mercimek yemeği

Akşam 16:30
1 porsiyon kepekli makarna
50-60 gr domates soslu kıyma (üzeri için)
2 kaşık yoğurt

bu hafta spor olarak çok kötüyüm ,şimdi 1 saat spor yapcam ,yatana kadar portakal,4 kestane yicem

evet menümü yazmaya geldim nehirnil111 kalorim 800 malesef niye böyle oldu ya

kahvalti 9:20
4 yk yulaf ezmesi suyla pisirdim, icine
2 kuru erik,
1 kuru incir
1 hurma ,
1 tatli kasigi kakao
ve azicik toz hindistan cevizi koydum

ögle 15:30
6 yk pirincli pirasa yemegi

aksam 18:10
1 bardak kefir
1 kücük mandalina
yarim elma
1 portakal

günü böyle kapattim sanirim, birsey yersem yazarim yine. bugun sinav calisiyorum o yüzden,
50 mekik, 50 diz cekmeli mekik, 50 ser bacak acma ve 300 ip atlama yapicam spor olarak sadece

simdi sade sekersiz nescafeyle, 1 eti portakalli stick yiyorum, 45 kl

Selam kızlarrr
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin çilek reçeli peynir
Akşam salata ve balık
Sonra da 1 adet çikolata ( woops) yedim.
Sporum
1 saat koştum
1 saate yakın da yürüdüm
Şimdi çayımı yaptım dizi zamanı
Bay baayyyy

Hangi makineyle yapildi, kil tipin nasil bunlar onemli (sari.siyah.ince.kalin?) Alexandrite.diode.utuleme.ndyag.ipl? Acisina gelince kil dokuldukce azalir kuzum.
Ay görünce dayanamadım atladım canım bikaç soru sorsam cevaplarmısın
Ben çok kıllıyım kollarım yüzüm tüm vücut yaptırmak istiyorum ütüleme yöntemiyle sence Nasıl olur canım en iyi hangi lazer uygulaması acaba ben ütüleme diye duydum ama bilinçli birinden tavsiyeler almak isterim....

Canım yaaa sana bişi sorucam sen bu kadar kiloyu nasıl verdinnn bana bi söylesene bide ilk zamanlar yani benim kilomdayken haftada kaç kilo gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…