♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden canım 1haftadır Annemler yanımdalar giremiyorum nete tartılamadımda ipin ucunu kaçırmadım almadım ama veremedimde gibime geliyo Annemler gidince en sıkısından devam rejime....

günaydin kizlar ne de güzel bir gün degil mi :) ben cok mutlu uyandim bu sabah Allah ima sükürler olsun. dün aksam yaptigim seyi size söylesem beni döversiniz heralde oturdum cikolata yedim cilginca, bu kahvelerin yanina koyulanlar var ya yuvarlak onlardan. sonra spor yaptim kalkip tabi biraz da gec uyudum :)
bugun tartida cok tatli bir rakam gördüm insallah o rakami yarin da görebilirim
bugun arkadaslarimla vakit geciricem, kahvalti edicez, yemek yiycez falan :) ancak aksama girebilirim heralde. 31 aralikta ödül günü yapmayi planliyorum kendime ama bakalim :)

ozel mesaj yazicam kuzum burda rahatsiz olmasin arkadaslar

Cilgincaya gel sen nohut kadar:))
Kiz cilginca dedigin kavanoz ve kasik elindeyken olur:)

Canım yaaa sana bişi sorucam sen bu kadar kiloyu nasıl verdinnn bana bi söylesene bide ilk zamanlar yani benim kilomdayken haftada kaç kilo gitti
Canimm istersen sorularini bana özelden sor seve seve cevaplarim.
Burda arkadaşlar beni dinleye dinleye biktilar:)

K

Canimm istersen sorularini bana özelden sor seve seve cevaplarim.
Burda arkadaşlar beni dinleye dinleye biktilar:)
ben özelden yazamıyorum gaşiba olmuyo daha doğrusu bilemedim:)) iki öğün beslendin ve bir gün tatil günündü onları biliyorum spora iki ay sonra başladın yanlız ilkhaftada kaç kilo gitti onu merak ediyorum... Bide farklı bişi varmı bildigim ( bak iyi takip etmişim seni:) )

ay cok tatlisin ya diyet gibi degilde daha cok saglikli beslenme gibi bir düzen oturtturursan kendine hem kalici olur hemde sen bikip birakmazsin gibime geliyor :)
Annem ben sağlıklı beslenememkiii be su gibi çikılatayı ve güzel yiycekleri hayatımdan atamsmkiiii sadece dikkat ederim ayrıca buhran anımda sen gibi küçük bi çikolata değil koca bi kutu madleni yerim anca keser:) ayrıca en sevdiğim yemek ekmek arası domatesdir:)

Inşaallah canim.. gorecem ama ne zaman bbilmiyoru . Pes etmeyecem. Diyet moduna alisma surecindeyim su an
pes etmek senle benim yapimda yok. o kadar adini silmeni istedin kac kere vazgeçtin ama hic birini ciddiye almamistim cunku sen istiyrosun ben gibi zayiflamayi biliyordm :)

Ben de ne yemediğimi anlatsam, nelere hayır dedim
Kendime inanamıyprum hala
Çılgınca hepsini ağzıma atmak istiyorum ama yok hiçbirini ağzıma sürmüyorum
Ben nasıl bir insan pldum ya
Bu ben miyim:))

Eveettt hepsini biliyorsun:)
5,6 kilo arasında gitmişti tatlım yanlış hatırlamıyorsam.
Yemek yemeyi çok erken kapattım ki hala da öyleyim mesela bugün geç oldu o da 4 te.
İşin sırrı pes etmemek ve yemeği erken kapatmak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…