napacaz dustukce kalkacaz mecburen. herkes farklı bu is bizi kasiyor zor geliyor. yine görürsün insallah 79,lari
ay cok tatlisin yaŞıan acayip bi hırs geldi sabaha gider eminim ama çok zayıflayasım geldi:))
ozel mesaj yazicam kuzum burda rahatsiz olmasin arkadaslarAy görünce dayanamadım atladım canım bikaç soru sorsam cevaplarmısın
Ben çok kıllıyım kollarım yüzüm tüm vücut yaptırmak istiyorum ütüleme yöntemiyle sence Nasıl olur canım en iyi hangi lazer uygulaması acaba ben ütüleme diye duydum ama bilinçli birinden tavsiyeler almak isterim....
Cilgincaya gel sen nohut kadar:))günaydin kizlar ne de güzel bir gün degil mi :) ben cok mutlu uyandim bu sabah Allah ima sükürler olsun. dün aksam yaptigim seyi size söylesem beni döversiniz heraldeoturdum cikolata yedim cilginca, bu kahvelerin yanina koyulanlar var ya yuvarlak onlardan. sonra spor yaptim kalkip tabi biraz da gec uyudum :)
bugun tartida cok tatli bir rakam gördüm insallah o rakami yarin da görebilirim
bugun arkadaslarimla vakit geciricem, kahvalti edicez, yemek yiycez falan :) ancak aksama girebilirim heralde. 31 aralikta ödül günü yapmayi planliyorum kendime ama bakalim :)
Canimm istersen sorularini bana özelden sor seve seve cevaplarim.Canım yaaa sana bişi sorucam sen bu kadar kiloyu nasıl verdinnn bana bi söylesene bide ilk zamanlar yani benim kilomdayken haftada kaç kilo gitti
Canimm istersen sorularini bana özelden sor seve seve cevaplarim.
Burda arkadaşlar beni dinleye dinleye biktilar:)[/QUOTE ben özelden yazamıyorum gaşiba olmuyo daha doğrusu bilemedim:)) iki öğün beslendin ve bir gün tatil günündü onları biliyorum spora iki ay sonra başladın yanlız ilkhaftada kaç kilo gitti onu merak ediyorum... Bide farklı bişi varmı bildigim ( bak iyi takip etmişim seni:) )
ben özelden yazamıyorum gaşiba olmuyo daha doğrusu bilemedim:)) iki öğün beslendin ve bir gün tatil günündü onları biliyorum spora iki ay sonra başladın yanlız ilkhaftada kaç kilo gitti onu merak ediyorum... Bide farklı bişi varmı bildigim ( bak iyi takip etmişim seni:) )Canimm istersen sorularini bana özelden sor seve seve cevaplarim.
Burda arkadaşlar beni dinleye dinleye biktilar:)
Annem ben sağlıklı beslenememkiii be su gibi çikılatayı ve güzel yiycekleri hayatımdan atamsmkiiii sadece dikkat ederim ayrıca buhran anımda sen gibi küçük bi çikolata değil koca bi kutu madleni yerim anca keser:) ayrıca en sevdiğim yemek ekmek arası domatesdir:)ay cok tatlisin yadiyet gibi degilde daha cok saglikli beslenme gibi bir düzen oturtturursan kendine hem kalici olur hemde sen bikip birakmazsin gibime geliyor :)
insallah canim..sbeden canım 1haftadır Annemler yanımdalar giremiyorum nete tartılamadımda ipin ucunu kaçırmadım almadım ama veremedimde gibime geliyo Annemler gidince en sıkısından devam rejime....
ay ayyy ne güzel ne güzel :*Şıan acayip bi hırs geldi sabaha gider eminim ama çok zayıflayasım geldi:))
pes etmek senle benim yapimda yok. o kadar adini silmeni istedin kac kere vazgeçtin ama hic birini ciddiye almamistim cunku sen istiyrosun ben gibi zayiflamayi biliyordm :)Inşaallah canim.. gorecem ama ne zaman bbilmiyoru . Pes etmeyecem. Diyet moduna alisma surecindeyim su an
Yok bıkmadık, sen anlat biz motive oluyoruz:))))Canimm istersen sorularini bana özelden sor seve seve cevaplarim.
Burda arkadaşlar beni dinleye dinleye biktilar:)
Ben de ne yemediğimi anlatsam, nelere hayır dedimgünaydin kizlar ne de güzel bir gün degil mi :) ben cok mutlu uyandim bu sabah Allah ima sükürler olsun. dün aksam yaptigim seyi size söylesem beni döversiniz heraldeoturdum cikolata yedim cilginca, bu kahvelerin yanina koyulanlar var ya yuvarlak onlardan. sonra spor yaptim kalkip tabi biraz da gec uyudum :)
bugun tartida cok tatli bir rakam gördüm insallah o rakami yarin da görebilirim
bugun arkadaslarimla vakit geciricem, kahvalti edicez, yemek yiycez falan :) ancak aksama girebilirim heralde. 31 aralikta ödül günü yapmayi planliyorum kendime ama bakalim :)
Eveettt hepsini biliyorsun:)ben özelden yazamıyorum gaşiba olmuyo daha doğrusu bilemedim:)) iki öğün beslendin ve bir gün tatil günündü onları biliyorum spora iki ay sonra başladın yanlız ilkhaftada kaç kilo gitti onu merak ediyorum... Bide farklı bişi varmı bildigim ( bak iyi takip etmişim seni:) )
Nelere hayır dedin anlat anlat anlaaaattttBen de ne yemediğimi anlatsam, nelere hayır dedim
Kendime inanamıyprum hala
Çılgınca hepsini ağzıma atmak istiyorum ama yok hiçbirini ağzıma sürmüyorum
Ben nasıl bir insan pldum ya
Bu ben miyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?