♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar ben dükkanı kapattım:)
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 kaşık reçel biraz da patates kızartması ketçap mayonezle
Akşam yarım tabak kadar patlıcan musakka ve lahana turşusu
Arada da 1 cennet elması 1 dilim de pişmaniye
Bugün sıfır hareket kızlar resmen yatakla bütünleştim hani bazen keyfin olmaz ya öyle bi gündeyim.
Ama sporsuz kalmak da istemiyorum belki koşarım biraz belki pilates yaparım ama yapmalıyım bi şeyler bugünkü Su ben değilim. Hiç sevmem uyuşuk insanı.

Selam kızlar
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
1 dilim buğday ekmeği
Ara
80 gr bitter

Öğle
1 kepçe kremalı tavuk çorba
Yarım dilim buğday ekmeği

Akşam
Patates salatası (turşu ve domatesli)
Günü böyle kapattım şu bitteri yemesem iyidi ama ben zaten diyet yapmıyorum , sağlıklı beslenmeye çalışıyorum içimde kalmadı yedim
1 saat sporumu yapcam, şu aralar bi tembellik oldu bende spor a karşı bacağımı kaldırmak istemiyor canım , zorlıycam ama yarın tartı günü ve ümidim yok nedense, geçen hafta gibi heyecan da yok.

Bir haftada mı kıııızzz

ayy tuzlucaksin onu bidee

evet ben geldim kizlarr :) arkadaslarimla harika bir gün gecirdik

saat 9:30
3 yk yogurt

kahvalti 11:30
1 sandvic (beyaz peynir, domates, ezme ve soslu yesil zeytinli)

aksam 15:30
poppeyes nuggetli salata (z.yagi verdiler koymadin, kasarliydi birde 6 parca nugget vardi, gerisi marul havuc ve misir)
ayran

saat 19:50
1 greyfurt
yarim dl ezine
1 fincan sek nescafe

ve günü böyle kapattim :) bugun spor yok baya yoruldum, kahvalti ve aksam yemegi niyetine nuggetli salata arkadaslarla yedim, iyi kurtardim gibi geldi günü bana ama bilemedim onlara kalsa hamburger menü yicektim

nehirnil111 kl 1200 sanirim, salatayi 550 kl falan hesab ettim kafadan insallah o kadardir

iyi aksamlar kizlar.yeni yila son 3 kaldi.pazar 27 aralik menum.
sabah
3gun kurusu 1kupa ilik su
kahvalti
2haslanmis yumurta
5 zeytin 2 çatal peynir.
salatalik domates yarım.
1kupa yeşil cay
ara
10 fistik yarim muz
ogle
8yk.ispanak kavurmasi.
aksam
1tabak türlü yemegi 2yk pilav
yarim kase yogurt.
sabah 15 dakka yürüyüş. yeni başladım.
insanlik icin küçük benim için büyük bi adım yürüyüşe başlamak

canim bende hayatimdan cikarmadim ki diyet modundaysan hayatindan birseyleri cikarirsin sglikli beslenmekten kastim miktar olarak azaltmak :) yoksa bende cikolatadan tatlidan vazgecemiyorum

himm disarda yiyecegin icin oncesinde az yemissin. ev disindaki en masum menu
aperimmm

Ben de ne yemediğimi anlatsam, nelere hayır dedim
Kendime inanamıyprum hala
Çılgınca hepsini ağzıma atmak istiyorum ama yok hiçbirini ağzıma sürmüyorum
Ben nasıl bir insan pldum ya
Bu ben miyim:))
sendeki azim bana da gelsin. bozup bozup duruyorum diyeti. istah beni mahfetti 3 gundur saldiriyorum sabahtan beri googlgla diyete motive olmak icin ne yapmak lazim yazip okuyorum.

İlk bildirim benden olsun
sbeden
Gecen hafta 59,4
Bu hafta 59,1
Haftaiçinin sporlarını ve protein günlerini çöpe attım resmen
Dün akşam çok yedim
Kendime cokkkk kızgınım
Kaynanam sağolsun cok tatlı kadındır,evimi doldurdu yine ama şimdi bunlara günah olmasın diye yeme düşüncesi var kafamda,dün akşam da biraz bundan yedim,offf,mideme günah eettim
Neyse olan oldu önümüze bakacağız
Evde bolbol yarına ölecek muz olduğu için bugun muz diyeti yapmayı planlıyoruz,2haşlanmış yumurta ve süt de içeceğim
Hepsi 1200kcal olacak sekilde
Bir de spor insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…