Canımsın benim ya:)Yok bıkmadık, sen anlat biz motive oluyoruz:))))
Merak ettim canım saçla ilgili ne sorcaktın?@charmant canim senden musait bi zamanda sacla ilgili bilgi almak istiyorum bu dertten muzdaribim de
Bir haftada mı kıııızzzEveettt hepsini biliyorsun:)
5,6 kilo arasında gitmişti tatlım yanlış hatırlamıyorsam.
Yemek yemeyi çok erken kapattım ki hala da öyleyim mesela bugün geç oldu o da 4 te.
İşin sırrı pes etmemek ve yemeği erken kapatmak canım
Cilgincaya gel sen nohut kadar:))
Kiz cilginca dedigin kavanoz ve kasik elindeyken olur:)[/Q UOTE]
ayy tuzlucaksin onu bideeAnnem ben sağlıklı beslenememkiii be su gibi çikılatayı ve güzel yiycekleri hayatımdan atamsmkiiii sadece dikkat ederim ayrıca buhran anımda sen gibi küçük bi çikolata değil koca bi kutu madleni yerim anca keser:) ayrıca en sevdiğim yemek ekmek arası domatesdir:)
canim bende hayatimdan cikarmadim ki diyet modundaysan hayatindan birseyleri cikarirsin sglikli beslenmekten kastim miktar olarak azaltmak :) yoksa bende cikolatadan tatlidan vazgecemiyorumAnnem ben sağlıklı beslenememkiii be su gibi çikılatayı ve güzel yiycekleri hayatımdan atamsmkiiii sadece dikkat ederim ayrıca buhran anımda sen gibi küçük bi çikolata değil koca bi kutu madleni yerim anca keser:) ayrıca en sevdiğim yemek ekmek arası domatesdir:)
himm disarda yiyecegin icin oncesinde az yemissin. ev disindaki en masum menuevet ben geldim kizlarr :) arkadaslarimla harika bir gün gecirdik
saat 9:30
3 yk yogurt
kahvalti 11:30
1 sandvic (beyaz peynir, domates, ezme ve soslu yesil zeytinli)
aksam 15:30
poppeyes nuggetli salata (z.yagi verdiler koymadin, kasarliydi birde 6 parca nugget vardi, gerisi marul havuc ve misir)
ayran
saat 19:50
1 greyfurt
yarim dl ezine
1 fincan sek nescafe
ve günü böyle kapattim :) bugun spor yok baya yoruldum, kahvalti ve aksam yemegi niyetine nuggetli salata arkadaslarla yedim, iyi kurtardim gibi geldi günü bana ama bilemedimonlara kalsa hamburger menü yicektim
nehirnil111 kl 1200 sanirim, salatayi 550 kl falan hesab ettim kafadan insallah o kadardir
sendeki azim bana da gelsin. bozup bozup duruyorum diyeti.Ben de ne yemediğimi anlatsam, nelere hayır dedim
Kendime inanamıyprum hala
Çılgınca hepsini ağzıma atmak istiyorum ama yok hiçbirini ağzıma sürmüyorum
Ben nasıl bir insan pldum ya
Bu ben miyim:))
sendeki azim bana da gelsin. bozup bozup duruyorum diyeti.istah beni mahfetti 3 gundur saldiriyorum sabahtan beri googlgla diyete motive olmak icin ne yapmak lazim yazip okuyorum.
tabi bi de zayiflayan unlulere de bakmani tavsiye ederim. ben oncesi sonrasi resimlerine de bakarimbayanbaloncuk .!.:yaa onu bende yapiyorum cok yok nasil kilo verilir, yok diyette motivasyon
yap anacım yap sen azim ettin verdin hakkın tabi yapmak:))sbeden 1 ocak ta tarti bildirimi yapacak miyiz? :)
ayyy azıcıkda yeşil soğan koysak ayıpmı olur kiiiiii :))ayy tuzlucaksin onu bidee
Ay 2günün sonunda PatladımNelere hayır dedin anlat anlat anlaaaatttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?