♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın Kızlar

hasta olanlara geçmiş olsun
kilo alanlara; dert etmeyin elbet verilecek gidecek bu kilolar :)

sbeden 74.0 sonunda hızlıca aldıklarım verebildim.

nehirnil111 26.12 cumartesi kalori: 1142 kilo: 74.2 idi
27.12 pazar kalori: 852 kilo:74.1 idi
kilo:74.0 güncel.

hafta sonu tek sporum 30 dk yürüyüş, ve 1,5 saat ev temizliği( öyle böyle bir temizlik değil ama dilim damağıma yapıştı)

çok sağlıklı beslendim. karatay usulü karnıbahar mantı yaptım, yine karatay usulü mercimekli börek ( bildiğimiz börek değil yufka un yok ) ve kereviz salatası yedim.

sabah 2 mil leslie yaptım. 3 mile zaman yetmedi. haftaya iyi başladım inşallah devam eder.

Son düzenleme:
Aaah ah yanlis bilgiler hep.. okuyan goren kim varsa dikkat etsin kulagina kupe olsun yuze yaptirmasin sakin..
Evet canım herkese duyurulur
evet kızlar dünkü kalori hesabım 467 begum75 nehirnil111
Canım sen kalori yarışmasına katıldın mı ben mi atladım hiç tutmamıştık seni pazartesiden itibaren tutalım sende katıl her gün giriyorsun değil mi ya da haftalık toplam bildirim verebilirsen o da olur
Güzel canım kalorin kerevizi benden mi gördün de canın çekti
nehirnil111 25 aralık kalorim
730 kcal
Çok iyisin canım bu kalori ne böyle ne yedin

simdi sade sekersiz nescafeyle, 1 eti portakalli stick yiyorum, 45 kl

Çok iyisin canım maşallah ne kadar sağlıklı bir gün olmuş

Ben sac konusunda cok cok hassasim tatlim ya kapaliyim ama yine de gur ve saglikli olmali.
Dökülüyor cok fena saclarim
Öylemi canım rejimine beslenmene çok çok dikkat et derim bak benim de çok cansızlaştı ve uzun yıllar dökülmeyle savaş verdim rejim yapmıştım ondan sonra 7 yıl durmadı neyse ben bugün ducray anacaps var ondan almayı düşünüyorum geçen yıl saçlarıma inanılmaz Gürlük ve görünüş katmıştı fiyatı tuzlu ama değiyo gerçekten tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…