- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Sözde 2 ayda 4 kilo verip 50 olacaktım 1 ocakta 54.70 oldum baksbeden 1 ocak ta tarti bildirimi yapacak miyiz? :)
2013 Şubat ta doğdu kızım Şubat ta 3 yıl olacak tabi arada aldığım kiloları saymadan 25 diyorumhayırlı aksamlar deniz hanım masallah 25 kilo mu verdiniz ne kadar sürede ve nasıl bir diyet uyguladınız acaba
Evet canım herkese duyurulurAaah ah yanlis bilgiler hep.. okuyan goren kim varsa dikkat etsin kulagina kupe olsun yuze yaptirmasin sakin..
Canım sen kalori yarışmasına katıldın mı ben mi atladım hiç tutmamıştık seni pazartesiden itibaren tutalım sende katıl her gün giriyorsun değil mi ya da haftalık toplam bildirim verebilirsen o da olur
Güzel canım kalorin kerevizi benden mi gördün de canın çektiMutlu hafta sonlari kizlar
Tuvalet molasinda yaziyorum size :) birazdan esim ve kizimla yuruyuse gitcez. Oglene de kereviz salatasi yapacagim :)
@nehirnill 25.12 cuma gunu kalori 1293
Kilo akisim 74.2
2 gunde balon gibi söndüm. Ne kadar sistiysem artik. Hoscakalin
Çok iyisin canım bu kalori ne böyle ne yedin
evet menümü yazmaya geldimnehirnil111 kalorim 800 malesef niye böyle oldu ya
kahvalti 9:20
4 yk yulaf ezmesi suyla pisirdim, icine
2 kuru erik,
1 kuru incir
1 hurma ,
1 tatli kasigi kakao
ve azicik toz hindistan cevizi koydum
ögle 15:30
6 yk pirincli pirasa yemegi
aksam 18:10
1 bardak kefir
1 kücük mandalina
yarim elma
1 portakal
günü böyle kapattim sanirim, birsey yersem yazarim yine. bugun sinav calisiyorum o yüzden,
50 mekik, 50 diz cekmeli mekik, 50 ser bacak acma ve 300 ip atlama yapicam spor olarak sadece
simdi sade sekersiz nescafeyle, 1 eti portakalli stick yiyorum, 45 kl
Canım Pazar ne yaptın öyle kayınvaliden de durduramadın mı kendini
Ah kuzum yaa insanin oluyo bazen oyle tabiki sucluluk duyulur ama bunu avantaja cevir spora ve az yemeye dondur bunu.Ay 2günün sonunda Patladım
Neler yediğimi söylersem canınız ceker,hiç anlatmayayım((
Ben sac konusunda cok cok hassasim tatlim ya kapaliyim ama yine de gur ve saglikli olmali.Merak ettim canım saçla ilgili ne sorcaktın?
Saç konusunda bende çok hassasım
Ayy yok yok kiz haftada 1,5 falanBir haftada mı kıııızzz
Öylemi canım rejimine beslenmene çok çok dikkat et derim bak benim de çok cansızlaştı ve uzun yıllar dökülmeyle savaş verdim rejim yapmıştım ondan sonra 7 yıl durmadı neyse ben bugün ducray anacaps var ondan almayı düşünüyorum geçen yıl saçlarıma inanılmaz Gürlük ve görünüş katmıştı fiyatı tuzlu ama değiyo gerçekten tavsiye ederimBen sac konusunda cok cok hassasim tatlim ya kapaliyim ama yine de gur ve saglikli olmali.
Dökülüyor cok fena saclarim
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold
Günaydın arkadaşlar ;
21 ARALIK 2015:53.80
22 ARALIK 2015:
23 ARALIK 2015: 54.70
24 ARALIK 2015: 54.70
25 ARALIK 2015: 54.30
28 ARALIK 2015:54.70
Sabah lavaboya girdiğim halde 54.70 sanırım 1 hafta da 1 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?