♥haftalık kilo verme yarışması♥

yap anacım yap sen azim ettin verdin hakkın tabi yapmak:))
az gitti öz gitti canim ya, gerci hedefime ulasamadim ama olsun :)

ayyy azıcıkda yeşil soğan koysak ayıpmı olur kiiiiii :))
ne ayibi kiz koy gitsin
Sözde 2 ayda 4 kilo verip 50 olacaktım 1 ocakta 54.70 oldum bak
hayaller ve hayatlar diyip o kervana bende katiliyorum

kuzum cok gecmis olsun dikkat et kendine, önce sagligin, kilo sonra da verilir
ya seni tebrik ederiiim

Isin tuhafi da o tahlillerin hepsi normal ama bi yerde bi gariplik var demek ki.
Hani lastikli tokalar var ya onlari ikinci defa dolayamazdim gurlukten dusun yani simdi uc kere bile bol.

Isin tuhafi da o tahlillerin hepsi normal ama bi yerde bi gariplik var demek ki.
Hani lastikli tokalar var ya onlari ikinci defa dolayamazdim gurlukten dusun yani simdi uc kere bile bol.
Bilmezmiyim canım ben neler çektim o yüzden sıkı diyetlere asla girmem ama dediğim kapsülden araştır bak ciddi faydasını gördüm ve bugün kampanyalı bulursam 2yada3 paket şeklinde alıcam

kızlar günaydın hepinize ben bu hafta hiç kilo veremedim daha adapte olamadım malesef. Ama bu sabah eşimle konuştuk, O da kilo vermek istiyor onunda 6-7 kilo fazlası var eh benim onunkinin iki katı ama neyse bir yerden başlamak gerek. O da yaparsa motivasyonum artar iyi olur. Ve böylece beraber başladık bugün hadi hayırlısı. sbeden kilom 73 canım.

gecen hafta: 62.3
güncel: 61
.5
fark: - 800 gr sbeden

kizlar ay kücülmeye basladi önümüzdeki 11 12 gün kücülecek kilo verme hizi artiyor haberiniz olsunn

Tebrik ederim canım çok iyi Tam da regl dönemime denk geliyor bunu avantaja geçirmeli regl zamanı metabolizma çok çalışıyormuş bu daha da hoşuma gitti

Canim cumartesi 1233,pazar 1200 isyerinde int.sorun var teknik ekibi bekliyoruz ondan bugun giremedim telden yaziyorum zor oluyor int.gelince kilo bildirimimide yapicam
Olsun canım sorun değil zaten sonrada versen olurdu ben hatırlatmak maksatlı yaptım

Canim nerden alacagim nasil kullanacagim birde fiyati ortalama ne kadar
Eczanelerde satılıyor canım, saçın gerekli olan bütün vitaminlerini içeren kapsül geçen hafta eczanede 2li paket 90 tl di almadığıma pişman oldum normalde tek paket 60 tl ama kampanyalı bulursan daha avantajlı olur , günde 2 tane tok karnına alacaksın ducray anacaps saç dökülmesi için dersen verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…