- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
az gitti öz gitti canim ya, gerci hedefime ulasamadim ama olsun :)yap anacım yap sen azim ettin verdin hakkın tabi yapmak:))
ne ayibi kiz koy gitsinayyy azıcıkda yeşil soğan koysak ayıpmı olur kiiiiii :))
hayaller ve hayatlar diyip o kervana bende katiliyorumSözde 2 ayda 4 kilo verip 50 olacaktım 1 ocakta 54.70 oldum bak
kuzum cok gecmis olsun dikkat et kendine, önce sagligin, kilo sonra da verilirGunaydin kizlar. Regl oldum ve bu ay tam bir kabus... Tum haftasonum kalktigimda basim dondugum ve agridan dogrulamadigim icin yatarak gecti. Kilom 68.6 (-100 gram) Regle ragmen bu sekilde olmasi yine de fena degil diye dusunuyorum. Hala ayni durumdayim umarim gecer bi an once
ya seni tebrik ederiiimKızlar kalorim
Cumartesi; 844
Pazar; 1065
Haftanın 1.cisi herkes tamamlandığında yazılacaktır ben cumartesi pazar kaçırmışımdır sanırım
@charmant @THEY- @CallanPinckneybegum75 bayanbaloncuk zambak86 @kitara_84 @DisiAnka @deniz3344
@kitara_84 canım benim etiketimde harfi falan yanlış koyuyorsun galiba adımı yazarken etiketin gelmiyor bana kalorilerini tesadüf eseri denk gelip alabildim Allahtan
sbeden güncel kilom 54.0 aradaki fark -1200
Eki Görüntüle 1729652
ya seni tebrik ederiiim
Isin tuhafi da o tahlillerin hepsi normal ama bi yerde bi gariplik var demek ki.Öylemi canım rejimine beslenmene çok çok dikkat et derim bak benim de çok cansızlaştı ve uzun yıllar dökülmeyle savaş verdim rejim yapmıştım ondan sonra 7 yıl durmadı neyse ben bugün ducray anacaps var ondan almayı düşünüyorum geçen yıl saçlarıma inanılmaz Gürlük ve görünüş katmıştı fiyatı tuzlu ama değiyo gerçekten tavsiye ederim
Bilmezmiyim canım ben neler çektim o yüzden sıkı diyetlere asla girmem ama dediğim kapsülden araştır bak ciddi faydasını gördüm ve bugün kampanyalı bulursam 2yada3 paket şeklinde alıcamIsin tuhafi da o tahlillerin hepsi normal ama bi yerde bi gariplik var demek ki.
Hani lastikli tokalar var ya onlari ikinci defa dolayamazdim gurlukten dusun yani simdi uc kere bile bol.
Ayy teşekkür ederim çok mutlu oldum
gecen hafta: 62.3
güncel: 61.5
fark: - 800 grsbeden
kizlar ay kücülmeye basladi önümüzdeki 11 12 gün kücülecek kilo verme hizi artiyor haberiniz olsunn
Olsun canım sorun değil zaten sonrada versen olurdu ben hatırlatmak maksatlı yaptımCanim cumartesi 1233,pazar 1200 isyerinde int.sorun var teknik ekibi bekliyoruz ondan bugun giremedim telden yaziyorum zor oluyor int.gelince kilo bildirimimide yapicam
Canim nerden alacagim nasil kullanacagim birde fiyati ortalama ne kadarBilmezmiyim canım ben neler çektim o yüzden sıkı diyetlere asla girmem ama dediğim kapsülden araştır bak ciddi faydasını gördüm ve bugün kampanyalı bulursam 2yada3 paket şeklinde alıcam
Eczanelerde satılıyor canım, saçın gerekli olan bütün vitaminlerini içeren kapsül geçen hafta eczanede 2li paket 90 tl di almadığıma pişman oldum normalde tek paket 60 tl ama kampanyalı bulursan daha avantajlı olur , günde 2 tane tok karnına alacaksın ducray anacaps saç dökülmesi için dersen verirler.Canim nerden alacagim nasil kullanacagim birde fiyati ortalama ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?