öyle canım, yapacak bişey yok, önemli olan umudumuzu kaybetmemek.canım benimüzüldüm inan ki. Rabbim en iyisini bilir. sakın isyan etme, her şey olacağına varır. olsun alınır kilo verilir tek derdimiz bu olsun.
Sağol canım evet bu hafta iyi spor yaptım az yemeye çalıştım hafta sonu biraz kaçırsam da
canım benim hayılrısıhoşbuldum canım, hamileydim üçüncü ayımda kürtaja gittim, embriyo absorbe olmuş malesefhamilelik sırasında biraz kilo aldım. şimdi vereceğim yeniden inşallah.
1 aylık kullanım 60kapsül günde 2 içilcek şekilde ben aldım bugün başlıyorum 89 tl paketi,düzenli kilo verirken saçlarımı korumam lazım akıllandım ve bu ilaç gerçekten mükemmel kullandığım için test ettim onayladım yani:)fiyatı çok iimiş. bi paktten kaç tane çıkıyo
Bi bakalim madem canim arastirayim bendesu ducray iyi bi marka saç konusunda. cildiye uzmanları falan genelde bu markayı veriri. kapsülü kullanmadım ama araştırıp bende bakıcam
Sabitim bebis bazen 57 oluyorum ama genelde 56,5 civariyimsu sen kilo vermeye devam ı ediyosun kuzum yoksa sabit misin
Cok tesekkur ederim canim belli mi.olur belki fayda görürümEczanelerde satılıyor canım, saçın gerekli olan bütün vitaminlerini içeren kapsül geçen hafta eczanede 2li paket 90 tl di almadığıma pişman oldum normalde tek paket 60 tl ama kampanyalı bulursan daha avantajlı olur , günde 2 tane tok karnına alacaksın ducray anacaps saç dökülmesi için dersen verirler.
bir rakibin var değerlendirsbeden canım benim kilo bu hafta aynı 99.80
ay kızlar hepinizi ayrı ayrıı tebrikkkk ederim :)))) nehirnil 54müü vovv:)))
farkındayım canım bakma sessizliğime takip ediyorum ama o 3 kilo önde gidiyo :)bir rakibin var değerlendir
kızlar ben bişi söyleyimmi saç dökülmesine .. kantahlili verin ve demirinize baktırın. ben hamile kalmadan önce acayip sacım dökülüyodu her banyoda iki avuç kadar sonra kuruykende saçımı elime aldığımda avuç avuç saç geliyodu sanki kemoerapi görüyodum o derece.. hamile kalınca demir ilacı kullanmaya başladım ve bir tane bile saçım dökülmedi oysaki saç hamileyken çok dökülür derler. hamilelik bitince demiri kestim yine başladı dökülme çocuktan üşenip içmiyorm ilacımı bi içsem yine durur dökülme bi deneyin derimCok tesekkur ederim canim belli mi.olur belki fayda görürüm
harika tam benlikkk :)Fistiklaarrrr ben geldim
Sabah bir browni
Akşamı simdi yedim
4 kaşık makarna 3 kaşık musakka biraz da ciğer
Akşam cay yaninda da 1 dilim bisküvili pasta
Nasil kizlar asiri saglikli demi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?