♥haftalık kilo verme yarışması♥

nehirnil111 canım tebrik ederim sende iyi vermişsin
spor yapmışmıydın sen
Sağol canım evet bu hafta iyi spor yaptım az yemeye çalıştım hafta sonu biraz kaçırsam da belki aralarda 1 gün falan dinlenmişimdir sporda ondan önce ki hafta fazla spor yapamamıştım bu hafta yapınca vücut şaşırdı sanırımCumartesi 2 saat yürüdüm sabah 30 dakika pilates yaptım ev işleri ayrıcaPazar 45 dakika leslie + 111 ip atlama + 77 squat + 15 dakika kardiyo yaptım

Sabah; 07:45 - 1 kupa sütün içine 15 gram yulaf ve 1 çay kaşığı tarçın kaynatıp içtim
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:10 - 1 kase domates çorbası + 1 ad.ızgara tavuk + 3 yeşil acı biber

Arada yine nescafem olur bugün kayısımı almayı unutmuşum yanımaAkşam annemlerdeyiz mercimek çorbası istavrit tava ve yeşil salata var yaşasın protein günü

yürüyüşten geldim. kereviz salatamı yedim. ay 115 gr yoğurtlu kereviz salatası (35 kcal) dün tartıp koydum. 345 gr koydum ayy o kadar az ki ben az 500 yiyordum önceden şimdi ölçülü koydum. elma yedim üstüne de. şimdilik kalorim 588. akşama da dün yaptığım mercimekli böreğimi yiyecem. bakalım kapanış nasıl olacak

fiyatı çok iimiş. bi paktten kaç tane çıkıyo
1 aylık kullanım 60kapsül günde 2 içilcek şekilde ben aldım bugün başlıyorum 89 tl paketi,düzenli kilo verirken saçlarımı korumam lazım akıllandım ve bu ilaç gerçekten mükemmel kullandığım için test ettim onayladım yani:)

Eklentiler

• 20151228_141344.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 25
Cok tesekkur ederim canim belli mi.olur belki fayda görürüm

Cok tesekkur ederim canim belli mi.olur belki fayda görürüm
kızlar ben bişi söyleyimmi saç dökülmesine .. kantahlili verin ve demirinize baktırın. ben hamile kalmadan önce acayip sacım dökülüyodu her banyoda iki avuç kadar sonra kuruykende saçımı elime aldığımda avuç avuç saç geliyodu sanki kemoerapi görüyodum o derece.. hamile kalınca demir ilacı kullanmaya başladım ve bir tane bile saçım dökülmedi oysaki saç hamileyken çok dökülür derler. hamilelik bitince demiri kestim yine başladı dökülme çocuktan üşenip içmiyorm ilacımı bi içsem yine durur dökülme bi deneyin derim

Yeni geldim eve eşimi batırcam valla:)
Bi güzel alışveriştir , kozmetiktir , eczanedir aldım da aldım, aman arada olur böyle şeyler napalım
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
Az peynir
Küçük poğaça

Öğlen
Form bisküvi

Akşam
1 saate yicem pişiyor
Galeta unlu kemiksiz göğüs 250 gr kadar
1 kepçe tarhana çorbası ve yoğurt
Tabi makarna da yaptım ama yemicem bugünki menüm de böyle , spor olarak da bütün gün dışardaydım yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…