♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sbeden maalesef oğlum hastaydı, 3 haftadır giremedim, şükür iyileşti de girebildim. Ama tartılmıştım.
Üç haftalık yazsam olur mu?
- iki hafta önce: 50,5
-geçen hafta:51
-bugün maalesef: 51,8
Hastalık nedeniyle dikkat edemedim, spor da hiç yapamadım. Başlıyorum gene, iyi gidiyordum oysa( olsun moral bozmucam

ben de tam tersi diye biliyorum hamileyken saç dökülmüyor,çünkü bende öyle olmuştu

Evet kaloriler cok yakin sen kac kilo verdin ben 500 gram vermisim

kuzum ben geçen hafta bildirim yapmamıştım. sanırsam 75.2 iydim. 1.2 kg verdim. ya da düz 1 kilo.

Hamileyken degil de dogumdan sonra dokuluyor diye biliyorum ben..

aynen. özellikle de bebişlerin 3 ila 5. aylarında hem benim hem kızkardeşimin de o zamanlar dökülmüştü. sonra düzeliyor ama

Kesinlikle katılıyorum benim de hamileyken saçım dökülmedi ve yeni çıkanlarla çok güzel toparlanmıştı 3 yıldır dökülüyor bir tutam kaldı

ben niye etiketlenmiyorum deniz hı neden neden :))) özledim seni kuzum
Canııım etiketlerim tabii ki de
Ben de hepinizi özledim arada sırada da olsa görüşüyorduk önceleri benim birimim değişti odam bilgisayarım derken 1 ay oldu nerdeyse yeni işime alışmaya çalışırken eski işimden de kurtulamadım yerime gelen kişiye öğretiyorum eski işimi
Öğretmenlik ne zormuş arkadaş dedim sizi anarak allahım öğrencilerinize zihin açıklığı size de sabır versin
Bizim arkadaşa pek vermemiş de

Selam kızlar
Bisküvili pasta yerim demiştim ama yemedim çünkü amaaann kim yapacak dedim. Ben de 1 adet muz ve biraz badem yedim.
Sporu da şimdi bitirdim
1 saat pilates
1 saat koşu
Maşallaah canım sana gece 11 de spor ne güzel ne güzel sizi okuyunca belki bana da heves gelir

Sabah; 07:45 - 1 kupa sütün içine 15 gram yulaf ve 1 çay kaşığı tarçın kaynatıp içtim
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:10 - 1 kase domates çorbası + 1 ad.ızgara tavuk + 3 yeşil acı biber
Ara; 1 kupa nescafe sade şekersiz
Akşam; Yarım kaseden biraz fazla mercimek çorbası + 8 istavrit tava (ufaktı balıklar) + 2 kase yeşil salata

Sporlarım; 40 dakika yürüyüş

Dün acayip protein günü oldu ilk defa 73 rakamına çıktı proteinim ve karbonhidratım 57 de kaldıbayıldım spor yapmadığım için gitmemiş bir şey aynıyım ama bugün yaparsam eminim ki vereceğim

Kalorim 805

charmant THEY- begum75 @DisiAnka miraycan84 C CallanPinckney zambak86 bayanbaloncuk H Heart of Gold

ahaha :) kuzum bende seni özlüyorum seviyorum hepinizi ya. diyet yapmasam da damakıllı sizin varlığınızı bilmek konuya çekiyor. cidden sabır isteyen bi durum ben ders anlatamam mesela hiç inancım yok :)

ahaha :) kuzum bende seni özlüyorum seviyorum hepinizi ya. diyet yapmasam da damakıllı sizin varlığınızı bilmek konuya çekiyor. cidden sabır isteyen bi durum ben ders anlatamam mesela hiç inancım yok :)
Evet sen rehber öğretmensin senin işin daha kolay gibi bu anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…