- 27 Ağustos 2015
- 416
- 312
- 23
ben burdayiiim :)Bir sessizlik oldu
Bende buradayımben burdayiiim :)
valla oturarak gecti desemBende buradayımher zaman Neler yapıyorsun canım gün nasıl geçti
Bende iş yerinde oturdum yeni yıl öncesi çok sakinvalla oturarak gecti desemevde kimse yok, ben azcik ders calistim sonra etrafi izledim neden cünkü issizim simdi de aksam yemegimi yedim menümü paylasicam, sen naptin? :)
kahvalti 10:20
1 haslanmis yumurta
1 salatalik
1 dl ezine
3 minik kereviz sapi
2 ceviz
saat 14:30
1 portakal,
1 kücük mandalina
üstlerine 2 tatli kasigi kakao döktüm
aksam 17:45
5 yk yogurt
tepeleme 1 tabak bulgurlu mor lahana yemegi
(ben uydurdum, yarim adet mor lahanayi z.yaginda kavurdum, icine 1 cay bardagi ince bulgur koydum ve su koyup pisirdim)
(tadi cok güzel oldu hebu arada tabak tepeleme ama lahanadan dolayi)
spor olarak 500 ip, 50 mekik, 50 diz cekmeli mekik, 50 de squat düsünüyorum :)
kalorim 805nehirnil111
ya benim kahvalti cok az tuttu ya ondan öyle olduMaşallah canım harika bir menü çok iyi sporlarında bugün ben 1.ci olamam sanırım balık 8 tane yemeyi planlıyorum çorbayla salatayla senden fazla çıkıyor
Evet yavrucum tehdit etmiştim almazsanız diye valla her türlü çirkefliği yapabilirim almazsanız aranıza :))Evet canım herkese duyurulur
Canım sen kalori yarışmasına katıldın mı ben mi atladım hiç tutmamıştık seni pazartesiden itibaren tutalım sende katıl her gün giriyorsun değil mi ya da haftalık toplam bildirim verebilirsen o da olur
Güzel canım kalorin kerevizi benden mi gördün de canın çekti
Çok iyisin canım bu kalori ne böyle ne yedin
Çok iyisin canım maşallah ne kadar sağlıklı bir gün olmuş
Hahahahhahaahah:)) seni geçiçemm
Girme arkadasim bos insanlari bosvermeyi ogren moralini bozma enerjini diyetine odaklaAy kızlar ben hafif çaplı depresyona girdim
Eltim ve ailesini görmek bile yaşam enerjimi bitiriyor
Bu ara beni affedin
Hiç enerjim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?