♥haftalık kilo verme yarışması♥

valla oturarak gecti desem evde kimse yok, ben azcik ders calistim sonra etrafi izledim neden cünkü issizim simdi de aksam yemegimi yedim menümü paylasicam, sen naptin? :)
Bende iş yerinde oturdum yeni yıl öncesi çok sakinAnnemlere gideceğiz birazdan balık yiyeceğim çok mutluyumAfiyet olsun canım sana da paylaşta yorumlayayım bekliyorum 15 dakikam var

kahvalti 10:20
1 haslanmis yumurta
1 salatalik
1 dl ezine
3 minik kereviz sapi

2 ceviz

saat 14:30
1 portakal,
1 kücük mandalina
üstlerine 2 tatli kasigi kakao döktüm

aksam 17:45
5 yk yogurt
tepeleme 1 tabak bulgurlu mor lahana yemegi
(ben uydurdum, yarim adet mor lahanayi z.yaginda kavurdum, icine 1 cay bardagi ince bulgur koydum ve su koyup pisirdim)
(tadi cok güzel oldu he bu arada tabak tepeleme ama lahanadan dolayi)

spor olarak 500 ip, 50 mekik, 50 diz cekmeli mekik, 50 de squat düsünüyorum :)

kalorim 805 nehirnil111

Maşallah canım harika bir menü çok iyi sporlarında bugün ben 1.ci olamam sanırım balık 8 tane yemeyi planlıyorum çorbayla salatayla senden fazla çıkıyor

Maşallah canım harika bir menü çok iyi sporlarında bugün ben 1.ci olamam sanırım balık 8 tane yemeyi planlıyorum çorbayla salatayla senden fazla çıkıyor
ya benim kahvalti cok az tuttu ya ondan öyle oldu aksami da sirf kalorisi artsin diye bulgur koydum icine 1000 in altinada kalmamaya calisiyorum ama olmuyo bu siralar niyeyse

Ay kızlar ben hafif çaplı depresyona girdim
Eltim ve ailesini görmek bile yaşam enerjimi bitiriyor
Bu ara beni affedin
Hiç enerjim yok

Evet yavrucum tehdit etmiştim almazsanız diye valla her türlü çirkefliği yapabilirim almazsanız aranıza :))

28 aralik pazartesi menüm
kahvalti 1yumurta 1 yumurta kadar peynir
1salatalik 1/2domates
5zeytin
ara
küçük bi avuç fistik
öğle
8yk ıspanak 1yumurta
ara
yarim muz 5 i1 arada cay
aksam
1dolu kase mercimek corbasi
1kase yoğurt
8 yk pirasa.
ara
3kayisidan yapılmış hosaf
spor göğsümu gere gere yaziyorrre
1.5saat yüzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…