- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Hele benim en az 2 senem varahah deniz biz hiç bi zman 50 olamayacağız kuzum
Seninle aynı çıktık yalnız ikimizde aynıyız 1.ciysekya benim kahvalti cok az tuttu ya ondan öyle olduaksami da sirf kalorisi artsin diye bulgur koydum icine 1000 in altinada kalmamaya calisiyorum ama olmuyo bu siralar niyeyse
Gel tabi ki canım alırız ne demek dünden itibaren kalorilerini alayım bakalım nedir dün ki kalorin eğer her gün veremezsen dediğim gibi yaz bir yere toplu olarak hafta bitiminde de alabilirimEvet yavrucum tehdit etmiştim almazsanız diye valla her türlü çirkefliği yapabilirim almazsanız aranıza :))
Kızlar Günaydın
nehirnil111 28.12 kalori : aslında çok iyiydim ama son anda yediğim gofretle beraber 1299 kalori
kilo bildirimi : 28.12 = 74.0
29.12 = 74.0
Maaşallah sana bir geldin pir geldin derler ya hepimizi geçtin canım hem de hafta boyu evinde kalmayıp da gezmelerine rağmenKızlar kalorim
Cumartesi; 844
Pazar; 1065
Haftanın 1.cisi herkes tamamlandığında yazılacaktır ben cumartesi pazar kaçırmışımdır sanırım
charmant @THEY- C CallanPinckney begum75 @bayanbaloncuk zambak86 H Heart of Gold @DisiAnka miraycan84
H Heart of Gold canım benim etiketimde harfi falan yanlış koyuyorsun galiba adımı yazarken etiketin gelmiyor bana kalorilerini tesadüf eseri denk gelip alabildim Allahtan
sbeden güncel kilom 54.0 aradaki fark -1200
Eki Görüntüle 1729652
Canııım etiketlerim tabii ki de
Ben de hepinizi özledim arada sırada da olsa görüşüyorduk önceleri benim birimim değişti odam bilgisayarım derken 1 ay oldu nerdeyse yeni işime alışmaya çalışırken eski işimden de kurtulamadım yerime gelen kişiye öğretiyorum eski işimi
Öğretmenlik ne zormuş arkadaş dedim sizi anarak allahım öğrencilerinize zihin açıklığı size de sabır versin
Bizim arkadaşa pek vermemiş de
Yaa çok dökülmüyor ama hamilelikte hiç dökülmeyince şimdi çokmuş gibi geliyor hani derler ya günde 100 tel diye o kadar değil yani
Anladım yazın ben de böyleydim sabah kahvaltı yapsam da öğle ya da akşam geçiştiriyordum çok yiyorum çoookSabah; 07:45 - 1 kupa sütün içine 15 gram yulaf ve 1 çay kaşığı tarçın kaynatıp içtim
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:10 - 1 kase domates çorbası + 1 ad.ızgara tavuk + 3 yeşil acı biber
Ara; 1 kupa nescafe sade şekersiz
Akşam; Yarım kaseden biraz fazla mercimek çorbası + 8 istavrit tava (ufaktı balıklar) + 2 kase yeşil salata
Sporlarım; 40 dakika yürüyüş
Dün acayip protein günü oldu ilk defa 73 rakamına çıktı proteinim ve karbonhidratım 57 de kaldıbayıldım spor yapmadığım için gitmemiş bir şey aynıyım ama bugün yaparsam eminim ki vereceğim
Kalorim 805
charmant @THEY- begum75 @DisiAnka miraycan84 C CallanPinckney zambak86 @bayanbaloncuk H Heart of Gold
Dökülmüyor diycem ama benim kızımın saçları kısa ve kıvırcık hiç taramıyorum kitamam canım. ben de avuç avuç dökülüyor sandım. senin kızın saçı dökülüyor mu deniz? 1 aydır benim kız da saç dökülüyor. hani tarayınca a da banyodan çıkıncı. ince telli ama pazar günü çok döküldü. ilk kez dökülüyor. normal mi acaba?
Maaşallah sana bir geldin pir geldin derler ya hepimizi geçtin canım hem de hafta boyu evinde kalmayıp da gezmelerine rağmen
Canım niye çok yemeye başladın hayatında bazı değişiklikler mi oldu çünkü gayet idealindeyken bir anda fazla yemeye başladıysan bir durum olmuştur diyetine inat mı yaptın ki emeklerine yazık yoksa 54 de fazla bir kilo değilAnladım yazın ben de böyleydim sabah kahvaltı yapsam da öğle ya da akşam geçiştiriyordum çok yiyorum çoook
52.00 leri gören ben 54.40 olmuşum bugün
Dökülmüyor diycem ama benim kızımın saçları kısa ve kıvırcık hiç taramıyorum ki
Tabii ki de sporu da bıraktım sabahları en az 25 dakika yürümeye çalışıyorum gün boyu 7000 adım oluyor ama yetmiyor tabii yazın en az 3000 sayı ip atlıyordum yürüyüşe ek olarakCanım niye çok yemeye başladın hayatında bazı değişiklikler mi oldu çünkü gayet idealindeyken bir anda fazla yemeye başladıysan bir durum olmuştur diyetine inat mı yaptın ki emeklerine yazık yoksa 54 de fazla bir kilo değil
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold minerva1988
Günaydın arkadaşlar ;
28 ARALIK 2015: 54.70
29 ARALIK 2015: 54.40
Yine de düne göre 300 gram gitmiş canım maşallahTabii ki de sporu da bıraktım sabahları en az 25 dakika yürümeye çalışıyorum gün boyu 7000 adım oluyor ama yetmiyor tabii yazın en az 3000 sayı ip atlıyordum yürüyüşe ek olarak
Güzel canım hoşgeldin nasılsın bugün bakalımGunaydin kizlaar nihayet ben geldimCok sukur bugun biraz daha toparlayabildim kendimi .
Zambakcım ben kendime kızıyorumniye kıs ne oldu ki
Begüm fıstığı yılbası hedefine bir tek sen ulaşacaksın galiba :))) helal olsunEsraaa nerelerdesin kayboldun gittin
Yok yazmamıştın canım senden ayrınehirnil111 cnm dun 1480 kcal
Yazmış mıydım
Kızlar günaydın
Buhun enerjiö yerine geldi şükür
Tartıda 58,6yı görünce de rahatladım
Pazartesi 59u görünce sinirlerim bozulmuştu:)
Bugun protein günü yine :))
2 gün protein
Babasına çekmiş saç kaş göz hep ayynıseverim onun saçlarını
Hoş geldin can can ne yapıyon rahatsızmışsın iyileştin mi birazGunaydin kizlaar nihayet ben geldimCok sukur bugun biraz daha toparlayabildim kendimi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?