♥haftalık kilo verme yarışması♥

ya benim kahvalti cok az tuttu ya ondan öyle oldu aksami da sirf kalorisi artsin diye bulgur koydum icine 1000 in altinada kalmamaya calisiyorum ama olmuyo bu siralar niyeyse
Seninle aynı çıktık yalnız ikimizde aynıyız 1.ciysek
Evet yavrucum tehdit etmiştim almazsanız diye valla her türlü çirkefliği yapabilirim almazsanız aranıza :))
Gel tabi ki canım alırız ne demek dünden itibaren kalorilerini alayım bakalım nedir dün ki kalorin eğer her gün veremezsen dediğim gibi yaz bir yere toplu olarak hafta bitiminde de alabilirim

Gofretin fazla kalorisi bilirim canım ama olsun genel olarak abartı değil kalorin ama kilonda gayet iyi

Maaşallah sana bir geldin pir geldin derler ya hepimizi geçtin canım hem de hafta boyu evinde kalmayıp da gezmelerine rağmen

Yaa çok dökülmüyor ama hamilelikte hiç dökülmeyince şimdi çokmuş gibi geliyor hani derler ya günde 100 tel diye o kadar değil yani

tamam canım. ben de avuç avuç dökülüyor sandım. senin kızın saçı dökülüyor mu deniz? 1 aydır benim kız da saç dökülüyor. hani tarayınca a da banyodan çıkıncı. ince telli ama pazar günü çok döküldü. ilk kez dökülüyor. normal mi acaba?

Anladım yazın ben de böyleydim sabah kahvaltı yapsam da öğle ya da akşam geçiştiriyordum çok yiyorum çoook
52.00 leri gören ben 54.40 olmuşum bugün

Dökülmüyor diycem ama benim kızımın saçları kısa ve kıvırcık hiç taramıyorum ki

Anladım yazın ben de böyleydim sabah kahvaltı yapsam da öğle ya da akşam geçiştiriyordum çok yiyorum çoook
52.00 leri gören ben 54.40 olmuşum bugün
Canım niye çok yemeye başladın hayatında bazı değişiklikler mi oldu çünkü gayet idealindeyken bir anda fazla yemeye başladıysan bir durum olmuştur diyetine inat mı yaptın ki emeklerine yazık yoksa 54 de fazla bir kilo değil

Tabii ki de sporu da bıraktım sabahları en az 25 dakika yürümeye çalışıyorum gün boyu 7000 adım oluyor ama yetmiyor tabii yazın en az 3000 sayı ip atlıyordum yürüyüşe ek olarak

sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold minerva1988
Günaydın arkadaşlar ;

28 ARALIK 2015: 54.70
29 ARALIK 2015: 54.40

Tabii ki de sporu da bıraktım sabahları en az 25 dakika yürümeye çalışıyorum gün boyu 7000 adım oluyor ama yetmiyor tabii yazın en az 3000 sayı ip atlıyordum yürüyüşe ek olarak
Yine de düne göre 300 gram gitmiş canım maşallah

Spor önemli ben bırakınca veremiyorum inan bana biraz da olsa başla evde yap spor pilates leslie olsun kalori yakıyor kardiyo hareketleri

niye kıs ne oldu ki
Zambakcım ben kendime kızıyorum
Kendi kusurlarımı görmüyorum da başkalarının kusurlarına odaklanıyorum
Bugun bununla ilgili hadis okudum ve kendime daha cok kızdım
İnşallah bundan sonra baskalarına değşl, kendi hatalarıma bakarım

Yok yazmamıştın canım senden ayrı zambak86 ve begum75 dan da bekliyorum

Çok güzel canım yaşasın protein günü yeni yıla girmeden Bende bu hafta kilo almazsam daha da almamYarın eşimin iş yeri yemeği yıl başı akşamı misafir menüsü sonraki akşam annemlerle mantı yapıyoruz pazar günü rahatım bir tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…