♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selamlar tatlim:) Daha iyiyim cok sukur bulantilarim azaldi halsizlik gecmeye basladi. Bol vitamin mineral almaya calisiyorum spor hak getire bu hafta ama toparlariz :)
Çok iyi canım olsun bu hafta dinlen zaten sonraki hafta spora başlayınca vücudun şaşırır daha çok kalori kaybedersin bende bu hafta sporda zayıf olacağım mesela haftaya daha sağlam spor yaparak başlayacağım

ancak geldi internet kusura bakma canım
28 aralık pazartesi kalorim 1072

anaamm benim 2 katım kilo vermişsin demek ki ben senden daha az spor yapmışım hızlanmalıyım

kizlar ben geldim nasilsiniz :)
sabah uyandim bi tartildim 63.4 dedim noluyo sonra dün evi süpürürken tartiya carpmistim dedim heralde kafasi karisti yerini oynattim biraz 61.8 geldim buna da sükür. yarindan itibaren kar var istanbulda hic sevmiyorum kar yagmasini ya

sağol canım iyiyiz senin nasıl gidiyo sınavların ayrılık vakti yaklaşıyo bizi unutma emi
kilon çok iyi gidiyo maşallah ikimizinde hedefine 1,8 kg var hadi bakalım

Ben de katilmak istiyorum
Boy: 165
Kilo:80
Hedef:65

tabiki katılabilirsiniz, boy kilo ve hedef bilgilerinizi yazın, her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildiriminizi yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutmayın (topiğimizin başkanıdır kendisi)

bilgilerinizi sbeden i etiketleyetek yazarsanız sizi listeye ekler

sağol canım iyiyiz senin nasıl gidiyo sınavların ayrılık vakti yaklaşıyo bizi unutma emi
kilon çok iyi gidiyo maşallah ikimizinde hedefine 1,8 kg var hadi bakalım
kuzum ben 60 olamam o kesin he 60 lari görürüm ama insallah :)
iyi gidiyo gibi sinavlar, bugun sinavim var öglen ona gidip gelicem :) sonra yarin da 1 tane var, sonra pazartesiye kaadar tatil pazartesi 1 sinavim daha ondan sonra bitiyor :)

bende belki 64 ü ucundan görürüm ama 64,0 olamam
sınavından başarılar

Kızlar merhaba
bende aranıza katılmak istiyorum
kilom 66,6
boyum 1,63
hedef 55

merhaba aramıza katılabilirsin tabi
her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildiriminizi yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutmayın (topiğimizin başkanıdır kendisi)
sbeden

teşekkür ederim canıım
sen 66,3 müsün şu anda eğer öyleysen kilolarımız aynı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…