Güzel canım hoşgeldin nasılsın bugün bakalım
Hoş geldin can can ne yapıyon rahatsızmışsın iyileştin mi biraz
Çok iyi canım olsun bu hafta dinlen zaten sonraki hafta spora başlayınca vücudun şaşırır daha çok kalori kaybedersin bende bu hafta sporda zayıf olacağım mesela haftaya daha sağlam spor yaparak başlayacağımSelamlar tatlim:) Daha iyiyim cok sukur bulantilarim azaldi halsizlik gecmeye basladi. Bol vitamin mineral almaya calisiyorum spor hak getire bu hafta ama toparlariz :)
ağzından bal damlıyo canım hepimiz ulaşalım inşallahBegüm fıstığı yılbası hedefine bir tek sen ulaşacaksın galiba :))) helal olsun
Insallaaaah :) Super olsunnn :)Çok iyi canım olsun bu hafta dinlen zaten sonraki hafta spora başlayınca vücudun şaşırır daha çok kalori kaybedersin bende bu hafta sporda zayıf olacağım mesela haftaya daha sağlam spor yaparak başlayacağım
Hoşgeldin canımancak geldi internet kusura bakma canım
28 aralık pazartesi kalorim 1072
Insallaaaah :) Super olsunnn :)
anaamm benim 2 katım kilo vermişsin demek ki ben senden daha az spor yapmışımkuzum ben geçen hafta bildirim yapmamıştım. sanırsam 75.2 iydim. 1.2 kg verdim. ya da düz 1 kilo.
aynen. özellikle de bebişlerin 3 ila 5. aylarında hem benim hem kızkardeşimin de o zamanlar dökülmüştü. sonra düzeliyor ama
evet çok şükür işyeride olsa internetsiz kalmak ne zormuşHoşgeldin canımBugün buralardasın o zaman ohh
İnşallah canım
kizlar ben geldim nasilsiniz :)
sabah uyandim bi tartildim 63.4dedim noluyo sonra dün evi süpürürken tartiya carpmistim dedim heralde kafasi karisti yerini oynattim biraz 61.8 geldim buna da sükür. yarindan itibaren kar var istanbulda hic sevmiyorum kar yagmasini ya
Ben de katilmak istiyorum
Boy: 165
Kilo:80
Hedef:65
Telefonla bende beceremiyorum kk olmuyorevet çok şükür işyeride olsa internetsiz kalmak ne zormuştelefondan rahat olmuyo
kuzum ben 60 olamam o kesinsağol canım iyiyiz senin nasıl gidiyo sınavların ayrılık vakti yaklaşıyo bizi unutma emi
kilon çok iyi gidiyo maşallahikimizinde hedefine 1,8 kg var hadi bakalım
bende belki 64 ü ucundan görürüm ama 64,0 olamamkuzum ben 60 olamam o kesinhe 60 lari görürüm ama insallah :)
iyi gidiyo gibi sinavlar, bugun sinavim var öglen ona gidip gelicem :) sonra yarin da 1 tane var, sonra pazartesiye kaadar tatil pazartesi 1 sinavim daha ondan sonra bitiyor :)
Kızlar merhaba
bende aranıza katılmak istiyorum
kilom 66,6
boyum 1,63
hedef 55
teşekkür ederim canıımmerhaba aramıza katılabilirsin tabi
her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildiriminizi yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutmayın (topiğimizin başkanıdır kendisi)
sbeden
geçen hafta öyleydim dün 65,8 geldim benim biraz yavaş gidiyo kilolarteşekkür ederim canıım
sen 66,3 müsün şu anda eğer öyleysen kilolarımız aynı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?