- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
gitsin de nasıl gidiyorsa gitsin yeterki kurtulalıımgeçen hafta öyleydim dün 65,8 geldim benim biraz yavaş gidiyo kilolar
gitsin de nasıl gidiyorsa gitsin yeterki kurtulalıım
bu arada beni listeye kim ekleyecek canm
tamm canım teşekkür ederimevet yaza kadar zaman var istikrarımızı kaybetmezsek bu yeter,
listeye sbeden ekleyecek topiğin sahibi kendisi, o yüzden bildirimini yaparken onu etiketlemeyi unutma
Off cnm dikkat et
Ay cnm yağsınkizlar ben geldim nasilsiniz :)
sabah uyandim bi tartildim 63.4dedim noluyo sonra dün evi süpürürken tartiya carpmistim dedim heralde kafasi karisti yerini oynattim biraz 61.8 geldim buna da sükür. yarindan itibaren kar var istanbulda hic sevmiyorum kar yagmasini ya
Öyle yapacağım canım diğer öğünleri az tutacağım falan az az yemeye çalışacağım cumartesi-pazar spora yüklenirim artık aç gezerim toparlar herhaldeOff cnm dikkat et
Nefsine de cok eziyet etme, azcık azcık ye
Ay inşallah hepsi iyi geçerkuzum ben 60 olamam o kesinhe 60 lari görürüm ama insallah :)
iyi gidiyo gibi sinavlar, bugun sinavim var öglen ona gidip gelicem :) sonra yarin da 1 tane var, sonra pazartesiye kaadar tatil pazartesi 1 sinavim daha ondan sonra bitiyor :)
Esraaa nerelerdesin kayboldun gittin
dün hiç bişey yemedim desem yeridi bugn itibaren yazaroım olur mu bebemmSeninle aynı çıktık yalnız ikimizde aynıyız 1.ciysek
Gel tabi ki canım alırız ne demek dünden itibaren kalorilerini alayım bakalım nedir dün ki kalorin eğer her gün veremezsen dediğim gibi yaz bir yere toplu olarak hafta bitiminde de alabilirim
Gofretin fazla kalorisi bilirim canım ama olsun genel olarak abartı değil kalorin ama kilonda gayet iyi
Olur canım nasıl istersen bugünden itibaren alırım o zamandün hiç bişey yemedim desem yeridi bugn itibaren yazaroım olur mu bebemm
tamam yavrucum sağolOlur canım nasıl istersen bugünden itibaren alırım o zaman
Sen sağol canımtamam yavrucum sağol
yok kuzum buralardayım ya telaş sardı okuyorum ama fazla yazamıyorum düğün yeri araştırmalara falan bu akşam hayırlısıyla bi sözleşme imzALIYICAZ DUA ET NE OLUR ÇOK SKILDIM BUNALDIM ZOR İŞLER BENİ GERİYO BUNLAR :)))
canım iyisin dimi her şey yolunda mısbeden cim cnm ben iki haftadır tartılmayı unutuyorum. çok yoğunum bu sıra. beni listeden çıkarma. ben ocakta da şehir dışında olcam şubata kadar. gittiğim yerde tartı olmaz büyük ihtimal. 1 ay kadar da bildirim yapamam. ama mezura falan götürcem . telefondan girip yazarım artık. baya uzak kaldım . kalınca da kilo aldım büyük ihtimal.tartılmadığım için bilemiyorum durumu.
iyiym canım iyiyim yoğunum biraz . bi sertifika programına katılcam da onun evraksal işleriyle uğraştım bu zaman kadar .kafam çok dolu olunca unuttum her şeyi :)canım iyisin dimi her şey yolunda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?