sorun değil tatlimsbeden cim biraz geç kaldim özür dilerim bugunku kilom 65,8
tamam tatlım bende bugün regl oldum dun fazla cikma sebebim buymussbeden brnde geçn haftyla aynıyım ama regliyim onun şişliği var bide ödemi :)) haftaya 64leri görürüm herhalde
bugün regl oldum canimBegenmedimBegenmedim haftayaâ daha daha iyi bir sonuc bekliyorum
nehirnil111 canım 28 aralık kalorim
Toplam
- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 2.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir
114 kcal- 2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması
84 kcal- 2.00 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Yulaf Ezmesi
74 kcal- 0.75 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağlı)
113 kcal- 0.50 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası
80 kcal- 1.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bademli Portakallı Çikolata
25 kcal- 1.00 x 1 Adet Elma
60 kcal- 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bitter %45 Çikolata
52 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon patlamış mısır
123 kcal- 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası
160 kcal- 0.25 x 1 Porsiyon Kış Türlüsü
60 kcal
999 kcal
yav zaten bu k.hidratı kısıtmak imkansız ne yesem içinden karbonhidrat çıkıyor süpriz yumurta gibiSabah; 07:40 - 1 kupa ılık süt + 15 gram yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:55 - 2 kupa kuşburnu çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım tabak(1 kepçe) ıspanak yemeği + 100 ml yoğurt
İşin ilginç yanı akşama da evde mercimek çorbasıyla kıymalı ıspanak yemeğim var aynı öğünü neredeyse yiyeceğim bu seferde karbonhidrat günü oldu iyi mi
hadi bakalım bu hafta böyle olsun 4 ocakta süprizini bekliyorumbugün regl oldum canim
tamam canimsbeden dun guncel kilomu yazamadim kusura bakma olurmu 60.9
Bugün akşam yesem de o dediklerim 54 falan çıkıyor neyse ki yüksek değil proteinim sütten yoğurttan dolayı 29 falan dün ne güzeldiyav zaten bu k.hidratı kısıtmak imkansız ne yesem içinden karbonhidrat çıkıyor süpriz yumurta gibicharmant 50 nin altında tut dedi ama imkansız yapamadım
tamam canım ozleyecgiz seni mezurayi dönünce halledersin bekleriZsbeden cim cnm ben iki haftadır tartılmayı unutuyorum. çok yoğunum bu sıra. beni listeden çıkarma. ben ocakta da şehir dışında olcam şubata kadar. gittiğim yerde tartı olmaz büyük ihtimal. 1 ay kadar da bildirim yapamam. ama mezura falan götürcem . telefondan girip yazarım artık. baya uzak kaldım . kalınca da kilo aldım büyük ihtimal.tartılmadığım için bilemiyorum durumu.
umarim canim en azindan 77 buçuk olmaz :) yeni uyeler gelmis 3 tane onlari ekleyimhadi bakalım bu hafta böyle olsun 4 ocakta süprizini bekliyorum
ekle tabi canım bizde burda olalıım artııkumarim canim en azindan 77 buçuk olmaz :) yeni uyeler gelmis 3 tane onlari ekleyim
Bugün akşam yesem de o dediklerim 54 falan çıkıyor neyse ki yüksek değil proteinim sütten yoğurttan dolayı 29 falan dün ne güzeldi
Canım makarnayı pilavı kestim ekmekte biliyorsun yemiyorum yulaf yiyorum sadece sabahlarıvalla iyi başarmışsın ne güzel ben başaramadım daha ama çabalıyorum
yav zaten bu k.hidratı kısıtmak imkansız ne yesem içinden karbonhidrat çıkıyor süpriz yumurta gibicharmant 50 nin altında tut dedi ama imkansız yapamadım
Ay cnm yağsın
Adanada suan ilkbahar havası var
Bence bu korkunc, insan küresel ısınmadan korkuyor
Bir de yağmayınca çifçi de mapdur oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?