♥haftalık kilo verme yarışması♥

nehirnil111 canım 28 aralık kalorim
  • 2.00 x 1 Adet Ceviz
    54 kcal
  • 2.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir
    114 kcal
  • 2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması
    84 kcal
  • 2.00 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Yulaf Ezmesi
    74 kcal
  • 0.75 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağlı)
    113 kcal
  • 0.50 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası
    80 kcal
  • 1.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bademli Portakallı Çikolata
    25 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Elma
    60 kcal
  • 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bitter %45 Çikolata
    52 kcal
  • 0.50 x 1 Porsiyon patlamış mısır
    123 kcal
  • 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası
    160 kcal
  • 0.25 x 1 Porsiyon Kış Türlüsü
    60 kcal
Toplam
999
kcal

Maşallah canım o rakamı nasıl tutturdun 1 gram kalmışYine pek yemek yok ama sen alışkınsın anladım

yav zaten bu k.hidratı kısıtmak imkansız ne yesem içinden karbonhidrat çıkıyor süpriz yumurta gibi charmant 50 nin altında tut dedi ama imkansız yapamadım

Bende katılmak aranıza katilmak istiyorum yer varsa alabilir misiniz☺

Boy 163
Kilo 81.600
Yaş 19

Gecen hafta 84 ile başladım bu hafta 2.400 eksikle karşılaştım biraz şaşırdım umarım hep böyle devam eder

yav zaten bu k.hidratı kısıtmak imkansız ne yesem içinden karbonhidrat çıkıyor süpriz yumurta gibi charmant 50 nin altında tut dedi ama imkansız yapamadım
Bugün akşam yesem de o dediklerim 54 falan çıkıyor neyse ki yüksek değil proteinim sütten yoğurttan dolayı 29 falan dün ne güzeldi

tamam canım ozleyecgiz seni mezurayi dönünce halledersin bekleriZ

kızlar bu eti form ürünleri varya limonlu bisküvi, keten tohumlu bisküvi, karışık meyveli bisküvi sizce onlardan tüketsek olur mu yoksa tüketmeyelim mi

Ay cnm yağsın
Adanada suan ilkbahar havası var
Bence bu korkunc, insan küresel ısınmadan korkuyor
Bir de yağmayınca çifçi de mapdur oluyor

Adana da şu an bahar mı var? geçen sene aralık ve ocak ayında dondum ben. evde bildiğin yün hırkayla yatmıştım üstümde de 2 battaniyeyle. evler soğuktur ama ısınma çok büyük problem adana da hiç sevmiyorum yazını da kışını da nasıl 22 sene yaşamışım hayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…