♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden cim yeni arkadaş var bide C CallanPinckney i artık at aramızdan yaaa kız 58 leri gördü hala 60 lar grubunda

Canım makarnayı pilavı kestim ekmekte biliyorsun yemiyorum yulaf yiyorum sadece sabahlarıyemeklerde de ne denk gelirse artık öyle öyle dengeleniyor gibi
kız denedim sabahları 20 gram ekmek yiyiyorum varsada öğlenleri 50 gram pilav yada makarna yani en k.hidratlı yediğim şey bunlar ama diğerlerinden gelenlerle 3-5 derken 100 ü geçiyo

evde doğalgaz var cnm,yoksa dediğin gibi hiçbir şey yakmadan da durulmaz
yazı gerçekten çok kötü

kız denedim sabahları 20 gram ekmek yiyiyorum varsada öğlenleri 50 gram pilav yada makarna yani en k.hidratlı yediğim şey bunlar ama diğerlerinden gelenlerle 3-5 derken 100 ü geçiyo
Ben senin yerinde olsam makarna pilav yemezdim canım ben mesela makarnayı bile artık nadir yiyorum 1 porsiyonda 64 karbonhidrat var dene gör derim pilavda da 40-50 civarı en az zararlısı bulgur pilavı yine bir derece az

Ben de katilmak istiyorum
Boy: 165
Kilo:80
Hedef:65

Kızlar merhaba
bende aranıza katılmak istiyorum
kilom 66,6
boyum 1,63
hedef 55

sbeden canım merhaba
bende katılmak istiyorum aranıza
bugün kilom 66,6 hedefim ise 55 e kadar
benide listeye eklersen sevinirim

kizlar eklendiniz hoşgeldiniz aramiza.
@ruyatamircisi hedef kilo kac

saat 13:40 alınan kalori: 426 (protein gününe devam)
sbeden çokkk açımmmmm
beni 50 grubana almazsan seni yerimmmm

saat 13,52
alınan kalori 609 (yağ:29,97, k.hidrat:57,01, prot:28,20)
ve gayet tokum

düzeltme yaptım, bişelerin kalorisine bakmak için ekleme yapmıştım silmeyi unutmuşum onları silince kalan gerçek değerleri yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…