Bende katılmak aranıza katilmak istiyorum yer varsa alabilir misiniz☺
Boy 163
Kilo 81.600
Yaş 19
Gecen hafta 84 ile başladım bu hafta 2.400 eksikle karşılaştım biraz şaşırdım umarım hep böyle devam eder
kız denedim sabahları 20 gram ekmek yiyiyorum varsada öğlenleri 50 gram pilav yada makarna yani en k.hidratlı yediğim şey bunlar ama diğerlerinden gelenlerle 3-5 derken 100 ü geçiyoCanım makarnayı pilavı kestim ekmekte biliyorsun yemiyorum yulaf yiyorum sadece sabahlarıyemeklerde de ne denk gelirse artık öyle öyle dengeleniyor gibi
ben denemedim onu yiyceğine süt iç,yanına 1 elma ye, ceviz,badem ye bence, paket ürünlerden uzak durkızlar bu eti form ürünleri varya limonlu bisküvi, keten tohumlu bisküvi, karışık meyveli bisküvi sizce onlardan tüketsek olur mu yoksa tüketmeyelim mi
evde doğalgaz var cnm,yoksa dediğin gibi hiçbir şey yakmadan da durulmazAdana da şu an bahar mı var? geçen sene aralık ve ocak ayında dondum ben. evde bildiğin yün hırkayla yatmıştım üstümde de 2 battaniyeyle. evler soğuktur ama ısınma çok büyük problem adana da hiç sevmiyorum yazını da kışını da nasıl 22 sene yaşamışım hayret ediyorum.
Ben senin yerinde olsam makarna pilav yemezdim canım ben mesela makarnayı bile artık nadir yiyorum 1 porsiyonda 64 karbonhidrat var dene gör derim pilavda da 40-50 civarı en az zararlısı bulgur pilavı yine bir derece azkız denedim sabahları 20 gram ekmek yiyiyorum varsada öğlenleri 50 gram pilav yada makarna yani en k.hidratlı yediğim şey bunlar ama diğerlerinden gelenlerle 3-5 derken 100 ü geçiyo
beni at beni at :))))sbeden cim yeni arkadaş var bide C CallanPinckney i artık at aramızdan yaaa kız 58 leri gördü hala 60 lar grubunda
bu 3 oldu diyorum diyorum sbedene ama atmıyo işte, seni 60 larda görmek istiyo heraldebeni at beni at :))))
yukarı çıkmayacağım inşallah bu sefer :))
Ben de katilmak istiyorum
Boy: 165
Kilo:80
Hedef:65
Kızlar merhaba
bende aranıza katılmak istiyorum
kilom 66,6
boyum 1,63
hedef 55
sbeden canım merhaba
bende katılmak istiyorum aranıza
bugün kilom 66,6 hedefim ise 55 e kadar
benide listeye eklersen sevinirim
Bende katılmak aranıza katilmak istiyorum yer varsa alabilir misiniz☺
Boy 163
Kilo 81.600
Yaş 19
Gecen hafta 84 ile başladım bu hafta 2.400 eksikle karşılaştım biraz şaşırdım umarım hep böyle devam eder
sağol canıımkizlar eklendiniz hoşgeldiniz aramiza.
@ruyatamircisi hedef kilo kac
doğru diyorsun aslında bende belki alternatif olur diye düşünmüştüm ama süt var badem var ona gelene kadarben denemedim onu yiyceğine süt iç,yanına 1 elma ye, ceviz,badem ye bence, paket ürünlerden uzak dur
bu 3 oldu diyorum diyorum sbedene ama atmıyo işte, seni 60 larda görmek istiyo heralde
saat 13:40 alınan kalori: 426 (protein gününe devam)
sbeden çokkk açımmmmm
beni 50 grubana almazsan seni yerimmmm
k.hidrat: 11,78 benimki:))))
saat 13,52
alınan kalori 699 (yağ:30,85, k.hidrat:76,47, prot:30,30)
ve gayet tokum
kız düzelttim k.hidrat 57,01k.hidrat: 11,78 benimki:))))
ben de gdeyim süt içeyim
sbeden cim yeni arkadaş var bide C CallanPinckney i artık at aramızdan yaaa kız 58 leri gördü hala 60 lar grubunda
yaaa kızlar bir alt gruba indikçe içim burkuluyo, sanki başka yere gidiyomuş gibi üzüldüm şimditamam dalmisim
farketmemisim canim yani unutmusum atıyorum simdibeni at beni at :))))
yukarı çıkmayacağım inşallah bu sefer :))
saat 13:40 alınan kalori: 426 (protein gününe devam)
sbeden çokkk açımmmmm
beni 50 grubana almazsan seni yerimmmm
isin kötü yani ben hala 70 grubundayim asagi inip içimi cizz eden cok olduyaaa kızlar bir alt gruba indikçe içim burkuluyo, sanki başka yere gidiyomuş gibi üzüldüm şimdi
isin kötü yani ben hala 70 grubundayim asagi inip içimi cizz eden cok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?