♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hafta birincileri
Grup 90 G guselolurdu -1.100
Grup 80 elma_sekerim01 -700
Grup 70 yok
Grup 60 mevsimsiz- -1000
Grup 50 nehirnil111 -1.200

birincileri tebrik ediyorum
60'lar grubundaki mevsimsiz- pek sık aramıza katılamasa birinciliği kaptı
azimli elma_sekerim01 ve nehirnil111 ide çok tebrik ederim
yine aramıza çok sık katılamayan ama 90'lar grubunun birincisi G guselolurdu arkadaşımızıda kutluyorum

veee tüm birincilerimize 4 ocağa kadar kendilerine bizden hediye sınırsız yeme içme özellikle yılbaşı akşamı

Teşekkürler canımcım Yesem mi ki tam da en tehlikeli hafta

ben açıkcası yılbaşı günü normal yemeğimi yerim illaki yaşpasta olcak ee ondanda bir dilim yer ertesi gün sahada depar atarım
Benim iş az karışık yarın kara takılmazsak eşimin iş yeri yemeği var gerçi mezeli etli bir menüdür proteinli atlatabilirim öbürgün yılbaşı ne yapacağımız meçhul cipsler çerezler karışabilir yemeği abartmasam da

Cuma annemler gelecek nasipse mantı yapacağız o gün yandım iştecumartesi de kahvaltı yapacağız beraber muhabbetle giderse yandım bakalım cumartesi-pazar spora vereceğim kendimi 3-4 gün spor yapamayacağım çünkü koşuşturma misafir durumlarından

oooooooo harbi işin zor tamda 4 ocak öncesi kendini çok iyi tutman lazım
yarın hiç pilav ekmek meyva tatlı yemezsen atlatırsın, yılbaşı günü cips alma çerezde alma boşver çok pahalı zaten
mantıyıda 1 tabak ye o konuda baka bişey diyemiyecem
cumarteside kahvaltıda çok yavaş yavaş yeki doygunluğunu hisset çabuk bırak bide ortadan yemek herkese tabak koy kendinede yiyeceklerini önce tabağa al ne yediğini göre göre yee
geriside sana kalmış artık 4 ocakta görcez bakalım

Evet dediğin gibi yaparsam dengelerim kuzum yılbaşı için çerezsiz yapamayız herhalde ama ben yememeye çalışırım ne yapalım Pilav makarna yemem zaten yarın o değil de ya yarın ya perşembe iş yerinde de açık büfe yemeklermiş ne ararsan

Yemeyeceğim inat değil mi yiyenlere bakarak doyarım kahvaltıda da yumurta haşlarım kendime bari

kız ne güzel işyeriymiş orası eleman lazım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…