NE KÖTÜ BİŞEY YAtamam tatlım bende bugün regl oldum dun fazla cikma sebebim buymus
bambi garden o ağacın altı inşallah bakalım çamlıcada bak bakalım beyenşicemisinncanım benim Allah işlerinizi ras getirsin, bu işler zordur ama tatlı telaştır
nerde olcak düğün adını yaz da mekana bakalım
bambi garden o ağacın altı inşallah bakalım çamlıcada bak bakalım beyenşicemisinn
Hafta birincileri
Grup 90 G guselolurdu -1.100
Grup 80elma_sekerim01 -700
Grup 70 yok
Grup 60mevsimsiz- -1000
Grup 50nehirnil111 -1.200
Hafta birincileri
Grup 90 G guselolurdu -1.100
Grup 80elma_sekerim01 -700
Grup 70 yok
Grup 60mevsimsiz- -1000
Grup 50nehirnil111 -1.200
Teşekkürler canımcımbirincileri tebrik ediyorum
60'lar grubundakimevsimsiz- pek sık aramıza katılamasa birinciliği kaptı
azimlielma_sekerim01 ve nehirnil111 ide çok tebrik ederim
yine aramıza çok sık katılamayan ama 90'lar grubunun birincisi G guselolurdu arkadaşımızıda kutluyorum
veee tüm birincilerimize 4 ocağa kadar kendilerine bizden hediye sınırsız yeme içmeözellikle yılbaşı akşamı
Teşekkürler canımcımYesem mi ki tam da en tehlikeli hafta
Benim iş az karışık yarın kara takılmazsak eşimin iş yeri yemeği var gerçi mezeli etli bir menüdür proteinli atlatabilirim öbürgün yılbaşı ne yapacağımız meçhul cipsler çerezler karışabilir yemeği abartmasam daben açıkcası yılbaşı günü normal yemeğimi yerim illaki yaşpasta olcak ee ondanda bir dilim yer ertesi gün sahada depar atarım
Benim iş az karışık yarın kara takılmazsak eşimin iş yeri yemeği var gerçi mezeli etli bir menüdür proteinli atlatabilirim öbürgün yılbaşı ne yapacağımız meçhul cipsler çerezler karışabilir yemeği abartmasam da
Cuma annemler gelecek nasipse mantı yapacağız o gün yandım iştecumartesi de kahvaltı yapacağız beraber muhabbetle giderse yandım bakalım cumartesi-pazar spora vereceğim kendimi 3-4 gün spor yapamayacağım çünkü koşuşturma misafir durumlarından
oooooooo harbi işin zor tamda 4 ocak öncesi kendini çok iyi tutman lazım
yarın hiç pilav ekmek meyva tatlı yemezsen atlatırsın, yılbaşı günü cips alma çerezde alma boşver çok pahalı zaten
mantıyıda 1 tabak ye o konuda baka bişey diyemiyecem
cumarteside kahvaltıda çok yavaş yavaş yeki doygunluğunu hisset çabuk bırak bide ortadan yemek herkese tabak koy kendinede yiyeceklerini önce tabağa al ne yediğini göre göre yee
geriside sana kalmış artık 4 ocakta görcez bakalım
Hehe tatlış yakında 50 grubuna geleceğine eminimmmyaaa kızlar bir alt gruba indikçe içim burkuluyo, sanki başka yere gidiyomuş gibi üzüldüm şimdi
hayırlı olsun canımteşekkür ederim herkesebir kiloyla birinci oldum sevindim valla @sbeden nehirnil111 begum75 elma_sekerim01 esraas
kızlar aranıza katılamıyorum çok cumartesi günü nişanlanıyorum Allah kısmet ederse onun için hazırlıklar vs. bana dua edin
Rabbim tamamına erdirsin canım çok sevindim hayırlı olsunteşekkür ederim herkesebir kiloyla birinci oldum sevindim valla @sbeden nehirnil111 begum75 elma_sekerim01 esraas
kızlar aranıza katılamıyorum çok cumartesi günü nişanlanıyorum Allah kısmet ederse onun için hazırlıklar vs. bana dua edin
ne kadar yakın sence,kilo verme hızıma bakılırsa 2050 bende 50 lerdeyimHehe tatlış yakında 50 grubuna geleceğine eminimmm
:) ay insallah insallah ya, 59 küsürleri göreyim halay cekicemAy inşallah hepsi iyi geçer
Sonra gelsin 59kilo
kız ne güzel işyeriymiş orası eleman lazım mıEvet dediğin gibi yaparsam dengelerim kuzum yılbaşı için çerezsiz yapamayız herhalde ama ben yememeye çalışırım ne yapalımPilav makarna yemem zaten yarın o değil de ya yarın ya perşembe iş yerinde de açık büfe yemeklermiş ne ararsan
Yemeyeceğim inat değil mi yiyenlere bakarak doyarım kahvaltıda dayumurta haşlarım kendime bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?