♥haftalık kilo verme yarışması♥

90larda haftanin birincisi mi oldum ayyy cok mutlu oldum tebrik eden arkadaslarima cok tesekkur ederim bugun 95.1geldim ama gece yiyorum ben yaa nasil engel olucam
ben 7-7,30 gibi akşam yemeğini yiyiyorum peşine iş güç 8,30 9 gibi spora başlıyorum, spor zaten iştahımı kapatıyo bol bol su içiriyo, yememiş oluyorum, çok canıma tak derse peynir ekmeği çok severim elimden geldiğince küçük ekmek arası peynir yiyiyorum

kız ne güzel işyeriymiş orası eleman lazım mı
Çokta güzel şeyler olmuyor canım ya bir kaç çeşit yapıyorlar işte açık büfe diyorlar bol bol salata oluyor ama meze tarzı
Çok teşekkür ederim sağolun

darısı başınıza inşallah tabi evli değilseniz

Ben 6 aylık evliyim canım darısı isteyen herkese

kizlar ben geldim :) sinavim iyi gecti bugunki.
sinavdan cikinca,

saat 14:00
1 eti stickler oluyo ya incecik onun bögürtlenlisinden yedim, 45 kl.

saat 15:30
1 hurma, 1 kuru incir attim agzima

aksama karnibahar hasliycam, yogurtla yerim

benim bugun yine kalori 1000 lerin altinda kalcak galiba napicam ben ya tek basimayim bu hafta kalorim yariya indi nerdeyse. biraz z.yagi fallan koyayim bari karnibahara hem bagirsak calistirir hem kalori artar olur mu ki?

aferim kız ha gayret bitecek okul bu sene
bugünde herkeste karnıbahar var bende mi yapsam ki
yoğurtta yağ var zaten ekstra koyma bence,yanına bi tarhana yada mercimek çorbası yapabilirsin

Aa aksammi yapiyorsunuz sporu alet mi yoksa videodan mi

Kızlar ya size birşey sorabilir miyim bilirsiniz nişanda gelin damat çıkınca hemen dans mı ederler yoksa yüzükler mi takılıp pasta ksildikten sonra mı dans ederler bilmiyorum

Aa aksammi yapiyorsunuz sporu alet mi yoksa videodan mi
evet canım mecbur akşam yapıyorum, çalışıyorum çünkü sabah 7 de kalkıyorum kahvaltı hazırla oğlum ve eşimle kahvaltı yapıp çıkıyorum evden
ilk başlarda jillian yapmıştım ama alt kat komşu rahatsız olcak diye şimdi aletli yapıyorum

Kızlar ya size birşey sorabilir miyim bilirsiniz nişanda gelin damat çıkınca hemen dans mı ederler yoksa yüzükler mi takılıp pasta ksildikten sonra mı dans ederler bilmiyorum
salonda olcaksa, salona girince hemen dans edilir diye biliyorum
benimki evde olmuştu ama salonda olan arkadaşlar aynı düğün gibi salona girince hemen dans etmişti

Benm de kondisyon bisikletim var acayip ses cikariyor asagiya gidiyor mu diye cok korkarak yapiyorum aksam da evde oluyolar sesi engelleyen bisey biliyo musunuz acaba asagi gitmesin en azindan

Menün güzel canım sabahın yok ama aç durdun yani o kadar Yanına çorba yapabilirsin bence yemeğinin hem kalorini de artırır artır ben 1.ci olmalıyım

Benm de kondisyon bisikletim var acayip ses cikariyor asagiya gidiyor mu diye cok korkarak yapiyorum aksam da evde oluyolar sesi engelleyen bisey biliyo musunuz acaba asagi gitmesin en azindan

bisikletin ses yapmaması lazım civatalarını bi sık yada yağlancak biyer varsa yağlayın bence
onun haricinde halının üzerinde yapabilirsin
hatta komşunla samimiysen bisiklete evden birini çıkar o çalışırken alt kata in sesi bi dinle en azından içini rahatlat, bide yaptığın saatte onların bulunmadığı odanın üstündeki odanda yap yani salondalarsa yatak odasında çalış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…