- 27 Ağustos 2015
- 416
- 312
- 23
hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin
Rabbim tamamına erdirsin canım çok sevindim hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim sağolun
darısı başınıza inşallah tabi evli değilseniz
Nehirnil seni kınıyorum 1200 cok fazla vermişsin :))))))))))
Hafta birincileri
Grup 90 G guselolurdu -1.100
Grup 80elma_sekerim01 -700
Grup 70 yok
Grup 60mevsimsiz- -1000
Grup 50nehirnil111 -1.200
ben 7-7,30 gibi akşam yemeğini yiyiyorum peşine iş güç 8,30 9 gibi spora başlıyorum, spor zaten iştahımı kapatıyo bol bol su içiriyo, yememiş oluyorum, çok canıma tak derse peynir ekmeği çok severim elimden geldiğince küçük ekmek arası peynir yiyiyorum90larda haftanin birincisi mi oldum ayyy cok mutlu oldum tebrik eden arkadaslarima cok tesekkur ederim bugun 95.1geldim ama gece yiyorum ben yaa nasil engel olucam
Çokta güzel şeyler olmuyor canım ya bir kaç çeşit yapıyorlar işte açık büfe diyorlar bol bol salata oluyor ama meze tarzıkız ne güzel işyeriymiş orası eleman lazım mı
Çok teşekkür ederim sağolun
darısı başınıza inşallah tabi evli değilseniz
Abartmışım değil miNehirnil seni kınıyorum 1200 cok fazla vermişsin :))))))))))
Nehirnil seni kınıyorum 1200 cok fazla vermişsin :))))))))))
Son 2 haftadır masallah cok iyi kilo veriyorsunne kadar yakın sence,kilo verme hızıma bakılırsa 2050 bende 50 lerdeyim
Çokta güzel şeyler olmuyor canım ya bir kaç çeşit yapıyorlar işte açık büfe diyorlar bol bol salata oluyor ama meze tarzı
Ben 6 aylık evliyim canım darısı isteyen herkese
kizlar ben geldim :) sinavim iyi gecti bugunki.
sinavdan cikinca,
saat 14:00
1 eti stickler oluyo ya incecik onun bögürtlenlisinden yedim, 45 kl.
saat 15:30
1 hurma, 1 kuru incir attim agzima
aksama karnibahar hasliycam, yogurtla yerim
benim bugun yine kalori 1000 lerin altinda kalcak galiba napicam ben yatek basimayim bu hafta kalorim yariya indi nerdeyse. biraz z.yagi fallan koyayim bari karnibahara hem bagirsak calistirir hem kalori artar olur mu ki?
Aa aksammi yapiyorsunuz sporu alet mi yoksa videodan miben 7-7,30 gibi akşam yemeğini yiyiyorum peşine iş güç 8,30 9 gibi spora başlıyorum, spor zaten iştahımı kapatıyo bol bol su içiriyo, yememiş oluyorum, çok canıma tak derse peynir ekmeği çok severim elimden geldiğince küçük ekmek arası peynir yiyiyorum
Son 2 haftadır masallah cok iyi kilo veriyorsun
Ona bakarsan ben de 10 aydır 60kilodaydım
Ama birbucuk yıl önce 71 kiloydum
evet canım mecbur akşam yapıyorum, çalışıyorum çünkü sabah 7 de kalkıyorum kahvaltı hazırla oğlum ve eşimle kahvaltı yapıp çıkıyorum evdenAa aksammi yapiyorsunuz sporu alet mi yoksa videodan mi
salonda olcaksa, salona girince hemen dans edilir diye biliyorumKızlar ya size birşey sorabilir miyim bilirsiniz nişanda gelin damat çıkınca hemen dans mı ederler yoksa yüzükler mi takılıp pasta ksildikten sonra mı dans ederler bilmiyorum
Benm de kondisyon bisikletim var acayip ses cikariyor asagiya gidiyor mu diye cok korkarak yapiyorum aksam da evde oluyolar sesi engelleyen bisey biliyo musunuz acaba asagi gitmesin en azindanevet canım mecbur akşam yapıyorum, çalışıyorum çünkü sabah 7 de kalkıyorum kahvaltı hazırla oğlum ve eşimle kahvaltı yapıp çıkıyorum evden
ilk başlarda jillian yapmıştım ama alt kat komşu rahatsız olcak diye şimdi aletli yapıyorum
kizlar ben geldim :) sinavim iyi gecti bugunki.
sinavdan cikinca,
saat 14:00
1 eti stickler oluyo ya incecik onun bögürtlenlisinden yedim, 45 kl.
saat 15:30
1 hurma, 1 kuru incir attim agzima
aksama karnibahar hasliycam, yogurtla yerim
benim bugun yine kalori 1000 lerin altinda kalcak galiba napicam ben yatek basimayim bu hafta kalorim yariya indi nerdeyse. biraz z.yagi fallan koyayim bari karnibahara hem bagirsak calistirir hem kalori artar olur mu ki?
Benm de kondisyon bisikletim var acayip ses cikariyor asagiya gidiyor mu diye cok korkarak yapiyorum aksam da evde oluyolar sesi engelleyen bisey biliyo musunuz acaba asagi gitmesin en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?