Menün güzel canım sabahın yok ama aç durdun yani o kadarYanına çorba yapabilirsin bence yemeğinin hem kalorini de artırır artır ben 1.ci olmalıyım
salonda olcaksa, salona girince hemen dans edilir diye biliyorum
benimki evde olmuştu ama salonda olan arkadaşlar aynı düğün gibi salona girince hemen dans etmişti
tarhana yapayim bari sicak sicak icerimaferim kız ha gayret bitecek okul bu sene
bugünde herkeste karnıbahar var bende mi yapsam ki
yoğurtta yağ var zaten ekstra koyma bence,yanına bi tarhana yada mercimek çorbası yapabilirsin
kiz kahvaltimi yazdim ya sabahkiMenün güzel canım sabahın yok ama aç durdun yani o kadarYanına çorba yapabilirsin bence yemeğinin hem kalorini de artırır artır ben 1.ci olmalıyım
ohh mis afiyet olsuntarhana yapayim bari sicak sicak icerim
kiz kahvaltimi yazdim ya sabahki
1 yumurta tereyaginda
30 gr keci tulum
2 ceviz
1 bardak kefirsaat 10:10 da ettim kahvaltimi
bende öyle biliyorum canım ama bugun dediler ki girince ilk yüzük takılıyor düğün değil dediler
Yaşasın kötülük gibi olmuş bu ama
bunlar son 1.lik günlerin
yarından itibaren gelsin açıkbüfe kahvaltılar akşam yemekleri cipsiler çerezler mantılar kahvaltılar
hahahaaa
tarhana yapayim bari sicak sicak icerim
kiz kahvaltimi yazdim ya sabahki
1 yumurta tereyaginda
30 gr keci tulum
2 ceviz
1 bardak kefirsaat 10:10 da ettim kahvaltimi
Evet bomba gibi kilo aldımSorma canim yaa havalar+regl perisan ettiSiz yine bomba gibisiniz masallah :)
arayip bulmaya usendimYaşasın kötülük gibi olmuş bu amaGörürsün sen
Onunla niye birleştirmiyorsun kız bir an unuttum kahvaltısı nerede diyorum
En güzeli canım kahvaltı çok önemli bir öğün bende çok severim çalıştığım için kısıtlı yapıyorum tabiarayip bulmaya usendimben kahvaltisiz bakkala bile gidemiyorum
Gaza getirmeye calistim ama olmadi galibaYaşasın kötülük gibi olmuş bu amaGörürsün sen
Onunla niye birleştirmiyorsun kız bir an unuttum kahvaltısı nerede diyorum
Evet,bu koşu bantlarının filan altına serilen bir yatılım örtüsü gibi bir şey var,ondan alabilirsinBenm de kondisyon bisikletim var acayip ses cikariyor asagiya gidiyor mu diye cok korkarak yapiyorum aksam da evde oluyolar sesi engelleyen bisey biliyo musunuz acaba asagi gitmesin en azindan
Bizi terk mi etti yoksaBende merak ettim,500 600 grami kalmıştı galiba onu eritmeye çıktı
Yapmaz öyle şey unutmaz bizi
Geldim merak etme cicimGaza getirmeye calistim ama olmadi galiba
tebrik ederim canım,Allah tamamına erdirsinteşekkür ederim herkesebir kiloyla birinci oldum sevindim valla @sbeden nehirnil111 begum75 elma_sekerim01 @esraas
kızlar aranıza katılamıyorum çok cumartesi günü nişanlanıyorum Allah kısmet ederse onun için hazırlıklar vs. bana dua edin
aynen canım bırakmammmelma_sekerim01 birinciliği kimseye bırakmıyorsun bakıyorum da :)))
charmant la diğer konudan yazışıyoruz ama dün yoktu hamilelik belirtileri dicharmant nerede kızlar
yok charmant la diğer başlığından konuşuyoruz ama dün yoktu işi var galiba hasta olmasın da gelir elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?