- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
kalorim 1000nehirnil111
kahvalti 10:10
1 yumurta, (1 tatli kasigindan az tereyaginda pisirdim)
30 gr keci tulumu
2 ceviz
1 bardak kefir
saat 14:00
1 eti stickler oluyo ya incecik onun bögürtlenlisinden 45 kl.
saat 15:30
1 hurma, 1 kuru incir
aksam 17:35
1 kase tarhana corbasi (koyu kivamda)
1 karnabaharin yarisini hasladim,
1 kase sarimsakli, pul biberli sumakli yogurt
günü böyle kapattim :)
spor olarak 50 mekik, 50 squat, 50 diz cekmeli mekik, 500 de ip yapicam
bugun 4 yumurta yemissin. cok kati olmadigi surece gayet saglikli. ben haslayip soyup cantama koyuyorum. bi tenhada hepsini agzima sokup uzun uzun cigniyorumKahvaltım
2 yumurta 1 dilim kaşardan omlet
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kepçe tarhana
yarım gözleme
türk kahvesi
1 ceviz
Akşam
2 yumurtadan omlet
4 dilim bitter
yumurta ağacı çıkcak içimden
napayım çok seviyorum ama yazın ağzıma süremiyorum acısı çıkıyor şimdi,
spor olarak 40 dk bacak hareketleri çalıştım
Not bugün annemin arkadaşı gördü beni bariz bacakların incelmiş,belin falan bayağı gitmiş aferin kızım devam et dedi
1 aydır görmüyordu ,çok mutlu oldum tabi motive oluyor insan
ne güzel degerlendirmissin yemeler icmeler ohh ohbirincileri tebrik ediyorum
60'lar grubundaki @wingless pek sık aramıza katılamasa birinciliği kaptı
azimlielma_sekerim01 ve nehirnil111 ide çok tebrik ederim
yine aramıza çok sık katılamayan ama 90'lar grubunun birincisi @guselolurdu arkadaşımızıda kutluyorum
veee tüm birincilerimize 4 ocağa kadar kendilerine bizden hediye sınırsız yeme içmeözellikle yılbaşı akşamı
bugun 4 yumurta yemissin. cok kati olmadigi surece gayet saglikli. ben haslayip soyup cantama koyuyorum. bi tenhada hepsini agzima sokup uzun uzun cigniyorum
charmant nerede kızlar
Bende merak ettim,500 600 grami kalmıştı galiba onu eritmeye çıktı
Yapmaz öyle şey unutmaz bizi
charmant la diğer konudan yazışıyoruz ama dün yoktu hamilelik belirtileri di
yok charmant la diğer başlığından konuşuyoruz ama dün yoktu işi var galiba hasta olmasın da gelir elbet
diyet de yaparim kariyer de diyorsun yani
O da bisey mi bi de ustune bebek yapicamdiyet de yaparim kariyer de diyorsun yanihayirli olsuun
bugun 4 yumurta yemissin. cok kati olmadigi surece gayet saglikli. ben haslayip soyup cantama koyuyorum. bi tenhada hepsini agzima sokup uzun uzun cigniyorum
canım yeni işin hayırlı olsun çok iyi yapmışsın ya bende yeni yıldan sonra part bi iş bakcam hem evime hem işime zaman ayırmak istiyorumBugunku menum arkadaslar;
Kahvaltim
Ceyrek simit
Yarim kk peynir
1 yumurta
Cay
Oglen
Tavuk doner sade porsiyon
Salata
Ayran
Aksamustu
Yarim simit
Nescafe
Aksami bilmiyorum biseylerle gecistiricem sanirim :)
Tesekkur ederim kuzum evet evde cok oturamiyor calisan kisiler yeter alti ay oldu sen de calis hem kafan rahat olurcanım yeni işin hayırlı olsun çok iyi yapmışsın ya bende yeni yıldan sonra part bi iş bakcam hem evime hem işime zaman ayırmak istiyorum
menünde herzaman ki gibi süper
Hayirli olsun şekerim ozletme kendini ugra aradaKizlar bugun apar topar ise basladim o yuzden yoktum :) yeni acilan bir sirketin muhasebesine bakicam ofis oturunca daha sik girerim gunduzo yuzden yoktum evde oturacagima orda oturayim bari
inşallah canım benim de 7-8 ay olmuştur evde olalı,ama ben çalışırken 1 yıl bekledim bebek olur diye tam tersi ben full eşim zaten 12 saat çalışıyor bırak bebek yapmayı iki çift muhabbet zar zor ediyordukTesekkur ederim kuzum evet evde cok oturamiyor calisan kisiler yeter alti ay oldu sen de calis hem kafan rahat olurbebis surpriz yapar
ne güzel degerlendirmissin yemeler icmeler ohh oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?