♥haftalık kilo verme yarışması♥

İnşallah sende bulursun canım

Senin yöntemi uyguluyorum üç buçukta kapadım dükkanı canım amaaaaaaa açlıktan kocamı yiycem nerdeyse diyorum elini ayağını bırakma ortalarda:)

Senin yöntemi uyguluyorum üç buçukta kapadım dükkanı canım amaaaaaaa açlıktan kocamı yiycem nerdeyse diyorum elini ayağını bırakma ortalarda:)
Hahaha cok tatlısın ya:))) ne yapalım aç kalmadan mideler küçülmüyor
Ergen bir kızın yeme ile ilgili yazısını okumuştum, ergen filan ama işi bizdn iyi biliyordu, yazısında diyordu ki acıkıyorum karnım gurulduyor,yemek yemek için gurultunun geçmesini bekliyorum,böylelikle midem küçülüyor diye yazmıştı
Bir de aç yatıyorum ve sabah kalktığımda tok hissediyorum yazıyordu

Yaa kahkaha attım okuyunca yazdığını:)
İlk bir hafta öyle olması çok normal canım daha sonraları da acıkacaksın gerçi ama dayanılmaz boyutta olmayacak:)
Sakın sabredip sabredip gecenin 11 inde bi şeyler yiyeyim deme:)

merhaba arkadaşlar ben de varım geldim aranıza bana da moral verin kilo veremiyorum hep yenik düşüyorum tatlı krizlerime bebek konusunda da sanırım kötü etkiliyor kilolarım tartıldım akşam 1.67 boy 91 kiloyum

Kızlar 3 gün tatil var ya hatta 3,5 gün tatile gidelim arkadaşlarımızın yanına diyoruz nişanlımla bi taraftan da burda evde kalalım ailecek diyoruz ayy kafam çok karışık napsak ki ya

a
aaaa sen 3 bucuktan sonra yemiyor musun . ben eskiden bunu yapiyordum yeminde ediyordum yememek icin zayifliyordum..sidmi cocukta olunca ayni gücü bulamıyorum

Tam niyeti bozmuştum tantuni yapacaktım valla evde ama duuuuuur dedi bi ses bi iki gün daha dene gram gitmezse o zaman ye dedi ye anasını satayım:))))

Güzel bi yönteme benziyor ama eminim sabah tok uyanmayacağım:) sabahiyice doycam ne hayallerim var bi bilsen

Günaydın Kızlar;

karlı bir güne başladık çok şükür yağıyor sonunda.

dün öğlen sadece çorba içince akşama çok acıktım ve porsiyonumum 2 katını yedim. üstüne de bakıcımız kek yapmış. bir de onu yedim. oldu mu 29.12 salı günü kalorim 1540

her gün yürüyüş yapmasam perişanım. neyse bugün protein ağırlıklı beslenecem. sabah yumurta peynirimi yedim. öğlen ton balığı, akşam da tavuk yoğurtla kapanış yapacam.

kilo: 28.12 = 74.0
29.12 = 74.0
30.12 = 74.3

3 gündür aç karnına kayısı yememe rağmen davul gibi karnım rahatsızım. ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…