Peşindeyim callannin gelcem bende 2050 de orayaC CallanPinckney 60 grubundan 50 grubuna geçti kendisini tebrik ediyoruzzzz kiskananlar catlamasinn zayiflasi
zayiflasin
İnşallah sende bulursun canıminşallah canım benim de 7-8 ay olmuştur evde olalı,ama ben çalışırken 1 yıl bekledim bebek olur diye tam tersi ben full eşim zaten 12 saat çalışıyor bırak bebek yapmayı iki çift muhabbet zar zor ediyorduko yüzden part bulursan bişey demem ama full işe göndermem diyor eşim alıştı ilgi alaka hergün güzel yemekler tatlılar sigortamı ödüyor eşim sağolsun ama inş part bulursam kaçırmıycam,çalışmak gibisi yok
inşallah begümcümİnşallah sende bulursun canım
Senin yöntemi uyguluyorum üç buçukta kapadım dükkanı canım amaaaaaaa açlıktan kocamı yiycem nerdeyse diyorum elini ayağını bırakma ortalarda:)Selamün aleyküm kızlar
Yoğun ve güzel bir gündü yemekte misafir vardı o gitti az önce
Sabah saat 8 de 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin 1 kaşık reçel
Akşam saat 3 te kuru fasulye pilav balık( kuru ile pilav 3 yada 4 er kaşıktır)
Sonra çay yanında bisküvi ve biraz da kuruyemiş ( bisküvi de rondo)
Sporum da
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
30 dakika koşu
Ayy sbedencin çokkk tesekkür ederimC CallanPinckney 60 grubundan 50 grubuna geçti kendisini tebrik ediyoruzzzz kiskananlar catlamasinn zayiflasin
Hahaha cok tatlısın ya:))) ne yapalım aç kalmadan mideler küçülmüyorSenin yöntemi uyguluyorum üç buçukta kapadım dükkanı canım amaaaaaaa açlıktan kocamı yiycem nerdeyse diyorum elini ayağını bırakma ortalarda:)
Senin yöntemi uyguluyorum üç buçukta kapadım dükkanı canım amaaaaaaa açlıktan kocamı yiycem nerdeyse diyorum elini ayağını bırakma ortalarda:)
Yaa kahkaha attım okuyunca yazdığını:)Senin yöntemi uyguluyorum üç buçukta kapadım dükkanı canım amaaaaaaa açlıktan kocamı yiycem nerdeyse diyorum elini ayağını bırakma ortalarda:)
Teşekkür ederim denizcim asıl sen güzel menülerinle beni hevese getiriyorsunMaşallaah canım sana gece 11 de spor ne güzel ne güzel sizi okuyunca belki bana da heves gelir
Peşindeyim callannin gelcem bende 2050 de oraya
aaaa sen 3 bucuktan sonra yemiyor musun . ben eskiden bunu yapiyordum yeminde ediyordum yememek icin zayifliyordum..sidmi cocukta olunca ayni gücü bulamıyorumHahaha cok tatlısın ya:))) ne yapalım aç kalmadan mideler küçülmüyor
Ergen bir kızın yeme ile ilgili yazısını okumuştum, ergen filan ama işi bizdn iyi biliyordu, yazısında diyordu ki acıkıyorum karnım gurulduyor,yemek yemek için gurultunun geçmesini bekliyorum,böylelikle midem küçülüyor diye yazmıştı
Bir de aç yatıyorum ve sabah kalktığımda tok hissediyorum yazıyordu
Tam niyeti bozmuştum tantuni yapacaktım valla evde ama duuuuuur dedi bi ses bi iki gün daha dene gram gitmezse o zaman ye dedi ye anasını satayım:))))Yaa kahkaha attım okuyunca yazdığını:)
İlk bir hafta öyle olması çok normal canım daha sonraları da acıkacaksın gerçi ama dayanılmaz boyutta olmayacak:)
Sakın sabredip sabredip gecenin 11 inde bi şeyler yiyeyim deme:)
Bendede var bi azman ama ne edem yemeyim dedim üstelik 9 aylık emmeyi bırakıyoa
aaaa sen 3 bucuktan sonra yemiyor musun . ben eskiden bunu yapiyordum yeminde ediyordum yememek icin zayifliyordum..sidmi cocukta olunca ayni gücü bulamıyorum
Güzel bi yönteme benziyor ama eminim sabah tok uyanmayacağım:) sabahiyice doycam ne hayallerim var bi bilsenHahaha cok tatlısın ya:))) ne yapalım aç kalmadan mideler küçülmüyor
Ergen bir kızın yeme ile ilgili yazısını okumuştum, ergen filan ama işi bizdn iyi biliyordu, yazısında diyordu ki acıkıyorum karnım gurulduyor,yemek yemek için gurultunun geçmesini bekliyorum,böylelikle midem küçülüyor diye yazmıştı
Bir de aç yatıyorum ve sabah kalktığımda tok hissediyorum yazıyordu
Zayıflamanın tadını aldıkça yemekler ondan daha az lezzetli gelecekGüzel bi yönteme benziyor ama eminim sabah tok uyanmayacağım:) sabahiyice doycam ne hayallerim var bi bilsen
sana katılıyorumZayıflamanın tadını aldıkça yemekler ondan daha az lezzetli gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?