♥haftalık kilo verme yarışması♥

merhaba topiğimizin sahibi sbeden alımlara o karar veriyo ben size basit kurallarımızı hatırlatayım
boy kilo ve hedef bilgilerinizi mutlaka yazın, her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildiriminizi yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutmayın

günaydın bizde karlı bir güne uyandık....
canım o şişlik bendede var tuvalaete çıktığım halde karnım davul gibi, birde sağ yumurtalığım acayip ağrıyor küçük basit kist ler var demişti doktor sanırım onlar büyüdü geceleri ağrısı uykumu bölüyo o derece yılbaşından sonra gidicem doktora
maydanoz sapı şişliği alır derler ama bende maydanoz yok tu :) bi çaresini bulursan banada söyle

Bizi sonunculuktan kurtarmışsın

geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba. ihmal etme sakın şimdiden al randevunu .
ben tuvalete çıkamadım 3.gün perişanım maydanoz var evde ama içemem onun suyunu sapını. bir kez denedim çok afedersin istifra ettim. kayısı çayım vardı o da bitmiş. şu an ofiste bitki çayı var ıhlamur adaçayı yeşil çay var.

İşte bu canım tebrik ederim hem sağlıklı hem az kalorili hem de bol sporlu maşallah sana

Sabah; 07:40 - 1 kupa ılık süt + 15 gram yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:55 - 2 kupa kuşburnu çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım tabak(1 kepçe) ıspanak yemeği + 100 ml yoğurt
Ara; 14:30 - 1 kupa demlenmiş ıhlamur + 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon kıymalı ıspanak yemeği + 60 ml anca yarım yağlı yoğurt
Ara; 1 ad.gün kurusu kayısı + 1 kare ufak gofretlerden - 767 kalori

Spor; 40 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 111 ip atlama (ip olmaksızın) + 77 squat - 591 kalori

charmant THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344 begum75 H Heart of Gold bayanbaloncuk zambak86 esraas

Cnm senin sırrın bitki çayları gibi geldi:)))

senin sorunun wc anladımm, o zaman karnın acıkınca türk kahvesi dene bol ılık su iç birde
benim ki üşütmek değil canım ya ben eylül ayından beri bu ağrıyı çekiyorum ilk başlarda bağırsağımdan geliyo sandım ama 2 ayrı ilaç kullandım bağırsakla ilgili ağrım geçmeyince yumurtalıktan olduğunu düşünmeye başladım ama kendi fikrim bakalım doktor ne diycek

canım kalorin 767 mi 591 mi anlamadım

Bitki çayları tok tutuyor
Anoreksiya nervoza yani zayıflama hastalığına yakalanmıs birini tanıyorum,o uzun boyuna rağmen 40lı kilolara düştü,tabi bu ölümcül bir durum,tedavi görmeleri gerekiyor,neyse konumuz o değil, kız bitki çayı içerek marul maydonoz yiyerek açlığını bastırıyordu
Bu iyi bşr örnek değil ama bitki çaylarının marul maydanozın nekadar önemli olduğunu anlatmak için söyledim​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…