merhaba arkadaşlar ben de varım geldim aranıza bana da moral verin kilo veremiyorum hep yenik düşüyorum tatlı krizlerime bebek konusunda da sanırım kötü etkiliyor kilolarım tartıldım akşam 1.67 boy 91 kiloyum
Günaydın Kızlar;
karlı bir güne başladık çok şükür yağıyor sonunda.
dün öğlen sadece çorba içince akşama çok acıktım ve porsiyonumum 2 katını yedim. üstüne de bakıcımız kek yapmış. bir de onu yedim. oldu mu 29.12 salı günü kalorim 1540
her gün yürüyüş yapmasam perişanım. neyse bugün protein ağırlıklı beslenecem. sabah yumurta peynirimi yedim. öğlen ton balığı, akşam da tavuk yoğurtla kapanış yapacam.
kilo: 28.12 = 74.0
29.12 = 74.0
30.12 = 74.3
3 gündür aç karnına kayısı yememe rağmen davul gibi karnım rahatsızım. ne önerirsiniz?
sen ye emiyor sinirlerin bozulmasin ruh dengeni koru :)Bendede var bi azman ama ne edem yemeyim dedim üstelik 9 aylık emmeyi bırakıyo
Bizi sonunculuktan kurtarmışsınGünaydın Kızlar;
karlı bir güne başladık çok şükür yağıyor sonunda.
dün öğlen sadece çorba içince akşama çok acıktım ve porsiyonumum 2 katını yedim. üstüne de bakıcımız kek yapmış. bir de onu yedim. oldu mu 29.12 salı günü kalorim 1540
her gün yürüyüş yapmasam perişanım. neyse bugün protein ağırlıklı beslenecem. sabah yumurta peynirimi yedim. öğlen ton balığı, akşam da tavuk yoğurtla kapanış yapacam.
kilo: 28.12 = 74.0
29.12 = 74.0
30.12 = 74.3
3 gündür aç karnına kayısı yememe rağmen davul gibi karnım rahatsızım. ne önerirsiniz?
günaydın bizde karlı bir güne uyandık....
canım o şişlik bendede var tuvalaete çıktığım halde karnım davul gibi, birde sağ yumurtalığım acayip ağrıyor küçük basit kist ler var demişti doktor sanırım onlar büyüdü geceleri ağrısı uykumu bölüyo o derece yılbaşından sonra gidicem doktora
maydanoz sapı şişliği alır derler ama bende maydanoz yok tu :) bi çaresini bulursan banada söyle
Bizi sonunculuktan kurtarmışsın
Yoksa diyete devam edemezfik heraldesana katılıyorum
İşte bu canım tebrik ederim hem sağlıklı hem az kalorili hem de bol sporlu maşallah sananehirnil111 bugun alınan kcal:1172
Gayet tok hissediyorum,şükür
Protein 1. Günü = tüm gün yenilenler
2bardak süt
1,5 kase yoğurt
2 haşlanmış yumurta
1tavada yumurta
1 kk tulum peyniri
3 ceviz
2 kayısı
160 gram ton balığı
Spor 100squat,100ip,100gym stick twist,donkey kikcs 20serden 3er set,60dumbell side bend=30dakika
Su 2ltyi gecmişimdir heralde
Ay cnm sağol mutlu oldum :)))İşte bu canım tebrik ederim hem sağlıklı hem az kalorili hem de bol sporlu maşallah sana
Cnm senin sırrın bitki çayları gibi geldi:)))Sabah; 07:40 - 1 kupa ılık süt + 15 gram yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:55 - 2 kupa kuşburnu çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım tabak(1 kepçe) ıspanak yemeği + 100 ml yoğurt
Ara; 14:30 - 1 kupa demlenmiş ıhlamur + 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon kıymalı ıspanak yemeği + 60 ml anca yarım yağlı yoğurt
Ara; 1 ad.gün kurusu kayısı + 1 kare ufak gofretlerden - 767 kalori
Spor; 40 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 111 ip atlama (ip olmaksızın) + 77 squat - 591 kalori
charmant THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344 begum75 H Heart of Gold bayanbaloncuk zambak86 esraas
Ay cnm sağol mutlu oldum :)))
Haftanın 2 günü böyle yapmasam kilo veremem sanırım
Cnm senin sırrın bitki çayları gibi geldi:)))
geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba. ihmal etme sakın şimdiden al randevunu .
ben tuvalete çıkamadım 3.gün perişanımmaydanoz var evde ama içemem onun suyunu sapını. bir kez denedim çok afedersin istifra ettim. kayısı çayım vardı o da bitmiş. şu an ofiste bitki çayı var ıhlamur adaçayı yeşil çay var.
Yoksa diyete devam edemezfik heralde
Birkaç kilo verince,giysilerdeki farkı da görünce insan devam etme azmni buluyor ,yoksa zor..bu arada gecmiş olsun cnm
Sabah; 07:40 - 1 kupa ılık süt + 15 gram yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:55 - 2 kupa kuşburnu çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım tabak(1 kepçe) ıspanak yemeği + 100 ml yoğurt
Ara; 14:30 - 1 kupa demlenmiş ıhlamur + 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon kıymalı ıspanak yemeği + 60 ml anca yarım yağlı yoğurt
Ara; 1 ad.gün kurusu kayısı + 1 kare ufak gofretlerden - 767 kalori
Spor; 40 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 111 ip atlama (ip olmaksızın) + 77 squat - 591 kalori
charmant THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344 begum75 H Heart of Gold bayanbaloncuk zambak86 esraas
Yemek kalorim 767 sporda yakılan gösterilen kalori 591 kuzumcanım kalorin 767 mi 591 mi anlamadım
Bitki çayları tok tutuyorYap canım protein en sağlıklı olanı
Bitki çayı niye ki canım daha mı hızlandırıyor diyorsun için derim özellikle yeşil çay demleyebilsem içeceğim evdeki hazır bitki çaylarını bitiyorum şuanda
sonuç olarak günlük kalorin kaç kabul ediyosun 767 mi yoksa 767-591=179 mu?Yemek kalorim 767 sporda yakılan gösterilen kalori 591 kuzum
Bizi bırakma kuzumterketmem sizi kiiizzz burdayim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?