- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Tabi ki canım ben alttaki yazdığımı bu kadar spor yaptım onların yaktığı kalori bu kadar demek için yazıyorumsonuç olarak günlük kalorin kaç kabul ediyosun 767 mi yoksa 767-591=179 mu?
anladım canım tamamTabi ki canım ben alttaki yazdığımı bu kadar spor yaptım onların yaktığı kalori bu kadar demek için yazıyorum
Günlük aldığım kalori 767 canım
Sizin imkan varsa gidin canım biz evdeyiz bu yılbaşında öncesinde ve sonrasında misafir ağırlayıp dışarı çıkacağız ama başbaşayız eşimle yılbaşında evimizde nasipseKızlar 3 gün tatil var ya hatta 3,5 gün tatile gidelim arkadaşlarımızın yanına diyoruz nişanlımla bi taraftan da burda evde kalalım ailecek diyoruz ayy kafam çok karışık napsak ki ya
Gayet iyi gidiyorsun canım devam spor yap yanında bol bol kalorilerin azaldıanladım canım tamam
benim dünkü kalorim 1042
ama hala aynı kilodayım gram bile gitmedi bu gidişle 4 ocağa kadaryerimde saycam galiba
sağol canım, kaloriler azaldı ama gram oynamıyo umarım burda takılmam biraz daha gitsin sonra takılsınGayet iyi gidiyorsun canım devam spor yap yanında bol bol kalorilerin azaldı
Sanmam canım metabolizmanı hızlandıracak şeyler tercih et derim biraz araştır bol bol su sıkı sporsağol canım, kaloriler azaldı ama gram oynamıyo umarım burda takılmam biraz daha gitsin sonra takılsın
spor yapıyorum zaten, şimdi bi arkadaş bana spor programı çıkardı ona başlayacam belki biraz şaşırır vücut 2-3 kilo daha veripde duraksasa bile bana bir süre yeter buSanmam canım metabolizmanı hızlandıracak şeyler tercih et derim biraz araştır bol bol su sıkı spor
Günaydın Kızlar;
karlı bir güne başladık çok şükür yağıyor sonunda.
dün öğlen sadece çorba içince akşama çok acıktım ve porsiyonumum 2 katını yedim. üstüne de bakıcımız kek yapmış. bir de onu yedim. oldu mu 29.12 salı günü kalorim 1540
her gün yürüyüş yapmasam perişanım. neyse bugün protein ağırlıklı beslenecem. sabah yumurta peynirimi yedim. öğlen ton balığı, akşam da tavuk yoğurtla kapanış yapacam.
kilo: 28.12 = 74.0
29.12 = 74.0
30.12 = 74.3
3 gündür aç karnına kayısı yememe rağmen davul gibi karnım rahatsızım. ne önerirsiniz?
denizcim günaydınsbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 minerva1988
Günaydın arkadaşlar ;
28 ARALIK 2015: 54.70
29 ARALIK 2015: 54.40
30 ARALIK 2015: 54.70
54.70 i görünce tabii sabah 7.20 de evden çıktım 8.10 geçe işe geldim 50 dakika 6247 adım olmuş
Sonra marul maydanoz rokalı bol yeşillik peynir ve zeytinli güzel bir kahvaltı yaptım
Alkışlıyorum seni bazı arkadaşlarım gibi diretsen de önceleri hem diyete hem de spora başladınspor yapıyorum zaten, şimdi bi arkadaş bana spor programı çıkardı ona başlayacam belki biraz şaşırır vücut 2-3 kilo daha veripde duraksasa bile bana bir süre yeter bu
Şaşırır cnm merak etmespor yapıyorum zaten, şimdi bi arkadaş bana spor programı çıkardı ona başlayacam belki biraz şaşırır vücut 2-3 kilo daha veripde duraksasa bile bana bir süre yeter bu
Deniz makarnayı bırak artık :)))))sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 minerva1988
Günaydın arkadaşlar ;
28 ARALIK 2015: 54.70
29 ARALIK 2015: 54.40
30 ARALIK 2015: 54.70
54.70 i görünce tabii sabah 7.20 de evden çıktım 8.10 geçe işe geldim 50 dakika 6247 adım olmuş
Sonra marul maydanoz rokalı bol yeşillik peynir ve zeytinli güzel bir kahvaltı yaptım
Saat 9:30 alınan kalori 408
Regl oldum 1. Gün
Yine de yarın tartıda 500gram verdiğimi görsem ne harika olurdu
Bugun ödem filan da gitsin diye su dediğim detoks içeceğimden içeceğim
1 ltlik siselere bir dilim limon attım,onu ve bitki çayı içeceğim
Tuvaletr cıkmak için bende en yararlı sey ip atlamak,spor yapmak ve tuvalette beklemek..gün kurusunu da hergün 1 tane yiyiyorum ama bazen kabız oluyoruz işte
Telefonumda Leslie Plates var ama kızım bu aralar biraz hassas mutfağa bile gitsem gözleri doluyordu bırakamıyorumdenizcim günaydın
sen uzun zamandır 2 ileri 1 geri modundasın sanırım vücut korumaya geçti yeni işinden dolayı biraz yoğunsun ama fırsat yaratabilirsen evde jillian falan yap derim
Evet canım bitki çayı maydanoz falan oldukça vücut söktürücü etkisi var hamilelere önermiyorlar mesela bu yüzdenBitki çayları tok tutuyor
Anoreksiya nervoza yani zayıflama hastalığına yakalanmıs birini tanıyorum,o uzun boyuna rağmen 40lı kilolara düştü,tabi bu ölümcül bir durum,tedavi görmeleri gerekiyor,neyse konumuz o değil, kız bitki çayı içerek marul maydonoz yiyerek açlığını bastırıyordu
Bu iyi bşr örnek değil ama bitki çaylarının marul maydanozın nekadar önemli olduğunu anlatmak için söyledim
Süt 1 bardak, 2 haşlanmış yumurta, 5 cevizi yedim :))) k.hidrat 15
neden böyle çok kalori oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?