♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tabi ki canım ben alttaki yazdığımı bu kadar spor yaptım onların yaktığı kalori bu kadar demek için yazıyorum

Günlük aldığım kalori 767 canım
anladım canım tamam
benim dünkü kalorim 1042
ama hala aynı kilodayım gram bile gitmedi bu gidişle 4 ocağa kadaryerimde saycam galiba

Kızlar 3 gün tatil var ya hatta 3,5 gün tatile gidelim arkadaşlarımızın yanına diyoruz nişanlımla bi taraftan da burda evde kalalım ailecek diyoruz ayy kafam çok karışık napsak ki ya
Sizin imkan varsa gidin canım biz evdeyiz bu yılbaşında öncesinde ve sonrasında misafir ağırlayıp dışarı çıkacağız ama başbaşayız eşimle yılbaşında evimizde nasipse

Kızlar bir önerim daha var
Detoks içeceği
Bir gün önceden suyun içine limon salatalık çilek, ne yakıştırırsanız artık onu atıyorsunuz, bir gün sonra içiyorsunuz,sonra gitsin ödemler

sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 minerva1988
Günaydın arkadaşlar ;
28 ARALIK 2015: 54.70
29 ARALIK 2015: 54.40
30 ARALIK 2015: 54.70

54.70 i görünce tabii sabah 7.20 de evden çıktım 8.10 geçe işe geldim 50 dakika 6247 adım olmuş
Sonra marul maydanoz rokalı bol yeşillik peynir ve zeytinli güzel bir kahvaltı yaptım

Sanmam canım metabolizmanı hızlandıracak şeyler tercih et derim biraz araştır bol bol su sıkı spor
spor yapıyorum zaten, şimdi bi arkadaş bana spor programı çıkardı ona başlayacam belki biraz şaşırır vücut 2-3 kilo daha veripde duraksasa bile bana bir süre yeter bu

Bol limonlu hafif zeytinyağlı çok haşlanmamış olan brokoli, bol acılı çiğ köfte, acılı bulgur pilavı, acı sivri biber, rezene ya da yeşil çay, gün kurusu kayısı, beyaz leblebi bunların bir çoğunu charmant kuzusundan öğrenmiştim

denizcim günaydın
sen uzun zamandır 2 ileri 1 geri modundasın sanırım vücut korumaya geçti yeni işinden dolayı biraz yoğunsun ama fırsat yaratabilirsen evde jillian falan yap derim

Saat 9:30 alınan kalori 408
Regl oldum 1. Gün
Yine de yarın tartıda 500gram verdiğimi görsem ne harika olurdu
Bugun ödem filan da gitsin diye su dediğim detoks içeceğimden içeceğim
1 ltlik siselere bir dilim limon attım,onu ve bitki çayı içeceğim
Tuvaletr cıkmak için bende en yararlı sey ip atlamak,spor yapmak ve tuvalette beklemek..gün kurusunu da hergün 1 tane yiyiyorum ama bazen kabız oluyoruz işte

Deniz makarnayı bırak artık :)))))
Makarnayı bırakırsan direk 49olaacaksın bence:))
Şaka bir tarafa sabit kalmak da başarı

neden böyle çok kalori oldu canım

denizcim günaydın
sen uzun zamandır 2 ileri 1 geri modundasın sanırım vücut korumaya geçti yeni işinden dolayı biraz yoğunsun ama fırsat yaratabilirsen evde jillian falan yap derim
Telefonumda Leslie Plates var ama kızım bu aralar biraz hassas mutfağa bile gitsem gözleri doluyordu bırakamıyorum

Evet canım bitki çayı maydanoz falan oldukça vücut söktürücü etkisi var hamilelere önermiyorlar mesela bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…