♥haftalık kilo verme yarışması♥

Alkışlıyorum seni bazı arkadaşlarım gibi diretsen de önceleri hem diyete hem de spora başladın
kız ben zaten 9 ekimden beri spor yapıyorum ama başta ev ahalisini ve sonrada kendimi buna alıştırmam, sporu düzene koymam zaman aldı, diyet ise kimin fikriydi hatırlamıyorum ama şu kalori sayma işi gözümü açtı hepsi bir araya bi geldi voltranı oluşturdu 2 haftada 2,4 kilo vermeyi başardım, ama şimdi aynı hızda gitmiyo tabi ama durmak yok tabi diyet ve spora devam

Telefonumda Leslie Plates var ama kızım bu aralar biraz hassas mutfağa bile gitsem gözleri doluyordu bırakamıyorum
oyyy kıyılmaz o yavruya bırakma o zaman annesi, neyse korumakta büyük başarı ama yanlış hatırlamıyosam sen 52 leri görmüştün sanki aldın gibi dikkat et, yeni koltuk yaradı sana

Canım sporu bırakma vücut direniyor korumaya çalışıyor bence ya da ödem var ödem attırıcı şeyler dene derim vücudunu şaşırt
spor yapıyorum zaten, şimdi bi arkadaş bana spor programı çıkardı ona başlayacam belki biraz şaşırır vücut 2-3 kilo daha veripde duraksasa bile bana bir süre yeter bu

Şaşırınca vücut veriyorsun canım merak etme duraksama olmaz pes etmek yok

kizlar günaydin nasilsiniz bakalim :) bugunde kilo, 61.8
dün tartidan sonra wc ye cikmistim ondan sonra wc yok, su icmem azaldi bu bi kac gündür ondan bence kiloda sorun yasiyorum, kar basladi yavastan perisan olucaz yine.
bu geceden itibaren unutmazsam, tarcin zencefil zerdecalli yogurt kürüne basliycam, bi dönem yapmistim bi kac sene önce ise yaramisti sanki diye hatirliyorum, cok yapmam muhtemelen 1 hafta yada 5 gün falan.

Deniz makarnayı bırak artık :)))))
Makarnayı bırakırsan direk 49olaacaksın bence:))
Şaka bir tarafa sabit kalmak da başarı
Canım son 1 ayda 2 kilo aldım yeni iş yerim bana yaradı
Öyle derler ya şaka bir yana soğukta su içemiyorum hareketim azalıyor metabolizmam duruyor

dün gün kurusu ve beyaz leblebi aldım :) bugün de getirdim yanıma. acılı hep yiyorum aslında. brokolim bitti karnıbahar var onu haşlayıp yiyeyim akşam tavugun yanına.

Canım son 1 ayda 2 kilo aldım yeni iş yerim bana yaradı
Öyle derler ya şaka bir yana soğukta su içemiyorum hareketim azalıyor metabolizmam duruyor

kış ayında su az içiliyor ve metabolizma çok yavaş. en zor kışın veriliyor kilolar. ben zorlayarak 1,5 lt yi tamamlıyorum

Zaten en fazla 1 hafta 10 gün yapıp ara vermelisin canım o küre
dün gün kurusu ve beyaz leblebi aldım :) bugün de getirdim yanıma. acılı hep yiyorum aslında. brokolim bitti karnıbahar var onu haşlayıp yiyeyim akşam tavugun yanına.

O zaman zaten biliyorsun hepsini canım karnabahar üzeri yoğurt miss

Ben de bol bol açık çay içmeye çalışıyorum kahve neskafe

uufff evet ya kışın şu suyu içmek çin işkencesi gibi
1 yudum içiyorum 10dk sonra koşa koşa wc ye sanki içtiğimden fazlası çıkıyor...

maşallah maşallah ::))) akşama kadar o kdr iyi gittim ki akşam yılbaşı yemeği vardı :) kendimi kaybettim tatlı yemiyen ben kendimi sufle yerken buldum bi anda :) inan bana hangi ara oraya gittim hatırlamıyorum bile :)))

yemekli olucak canım benimm aaaa ayıpsın başımın üstünde yeriniz var hepiniz gelin hepinizzz

bu ortamlar yediriyo işte insana neyse önümüzde bi yılbaşı var zorlu ondan sonra tam gaz devam inşallah...
canım benim sağol keşke gelebilsem düğününe çok isterim ama nasip

Kalorini alalım canım kaç kalori aldın dün akşam niye öyle yaptın kız tutamadın mı kendini

begum75 Kakao tozu, kakao tohumlarının belirli işlemlerde geçerek toz haline gelmesiyle oluşturulur. E ve B kompleks vitaminlerini içerir. Ayrıca potasyum, magnezyum, fosfor ve demir minerallerinden zengindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…