kız ben zaten 9 ekimden beri spor yapıyorum ama başta ev ahalisini ve sonrada kendimi buna alıştırmam, sporu düzene koymam zaman aldı, diyet ise kimin fikriydi hatırlamıyorum ama şu kalori sayma işi gözümü açtı hepsi bir araya bi geldi voltranı oluşturduAlkışlıyorum seni bazı arkadaşlarım gibi diretsen de önceleri hem diyete hem de spora başladın
oyyy kıyılmaz o yavruya bırakma o zaman annesi, neyse korumakta büyük başarı ama yanlış hatırlamıyosam sen 52 leri görmüştün sanki aldın gibi dikkat et, yeni koltuk yaradı sanaTelefonumda Leslie Plates var ama kızım bu aralar biraz hassas mutfağa bile gitsem gözleri doluyordu bırakamıyorum
Canım sporu bırakma vücut direniyor korumaya çalışıyor bence ya da ödem var ödem attırıcı şeyler dene derim vücudunu şaşırtsbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 H Heart of Gold @minerva1988
Günaydın arkadaşlar ;
28 ARALIK 2015: 54.70
29 ARALIK 2015: 54.40
30 ARALIK 2015: 54.70
54.70 i görünce tabii sabah 7.20 de evden çıktım 8.10 geçe işe geldim 50 dakika 6247 adım olmuş
Sonra marul maydanoz rokalı bol yeşillik peynir ve zeytinli güzel bir kahvaltı yaptım
spor yapıyorum zaten, şimdi bi arkadaş bana spor programı çıkardı ona başlayacam belki biraz şaşırır vücut 2-3 kilo daha veripde duraksasa bile bana bir süre yeter bu
k.hidrat süperde bu kadarcık şey 408 kalori çok etmiş be yaaSüt 1 bardak, 2 haşlanmış yumurta, 5 cevizi yedim :))) k.hidrat 15
Öğlene kadar yemem artık
Canım son 1 ayda 2 kilo aldım yeni iş yerim bana yaradıDeniz makarnayı bırak artık :)))))
Makarnayı bırakırsan direk 49olaacaksın bence:))
Şaka bir tarafa sabit kalmak da başarı
Bol limonlu hafif zeytinyağlı çok haşlanmamış olan brokoli, bol acılı çiğ köfte, acılı bulgur pilavı, acı sivri biber, rezene ya da yeşil çay, gün kurusu kayısı, beyaz leblebi bunların bir çoğunu @charmant kuzusundan öğrenmiştim
Canım son 1 ayda 2 kilo aldım yeni iş yerim bana yaradı
Öyle derler ya şaka bir yana soğukta su içemiyorum hareketim azalıyor metabolizmam duruyor
Zaten en fazla 1 hafta 10 gün yapıp ara vermelisin canım o kürekizlar günaydin nasilsiniz bakalim :) bugunde kilo, 61.8
dün tartidan sonra wc ye cikmistim ondan sonra wc yok, su icmem azaldi bu bi kac gündür ondan bence kiloda sorun yasiyorum, kar basladi yavastan perisan olucaz yine.
bu geceden itibaren unutmazsam, tarcin zencefil zerdecalli yogurt kürüne basliycam, bi dönem yapmistim bi kac sene önce ise yaramisti sanki diye hatirliyorum, cok yapmam muhtemelen 1 hafta yada 5 gün falan.
dün gün kurusu ve beyaz leblebi aldım :) bugün de getirdim yanıma. acılı hep yiyorum aslında. brokolim bitti karnıbahar var onu haşlayıp yiyeyim akşam tavugun yanına.
Ben de bol bol açık çay içmeye çalışıyorum kahve neskafedün gün kurusu ve beyaz leblebi aldım :) bugün de getirdim yanıma. acılı hep yiyorum aslında. brokolim bitti karnıbahar var onu haşlayıp yiyeyim akşam tavugun yanına.
kış ayında su az içiliyor ve metabolizma çok yavaş. en zor kışın veriliyor kilolar. ben zorlayarak 1,5 lt yi tamamlıyorum
dün gün kurusu ve beyaz leblebi aldım :) bugün de getirdim yanıma. acılı hep yiyorum aslında. brokolim bitti karnıbahar var onu haşlayıp yiyeyim akşam tavugun yanına.
kış ayında su az içiliyor ve metabolizma çok yavaş. en zor kışın veriliyor kilolar. ben zorlayarak 1,5 lt yi tamamlıyorum
ooo mekan lüks, beğendim
yemekli mi olcak kız düğün benide yaz
maşallah maşallah ::))) akşama kadar o kdr iyi gittim ki akşam yılbaşı yemeği vardı :) kendimi kaybettim tatlı yemiyen ben kendimi sufle yerken buldum bi anda :) inan bana hangi ara oraya gittim hatırlamıyorum bile :)))Sabah; 07:40 - 1 kupa ılık süt + 15 gram yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:55 - 2 kupa kuşburnu çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım tabak(1 kepçe) ıspanak yemeği + 100 ml yoğurt
Ara; 14:30 - 1 kupa demlenmiş ıhlamur + 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon kıymalı ıspanak yemeği + 60 ml anca yarım yağlı yoğurt
Ara; 1 ad.gün kurusu kayısı + 1 kare ufak gofretlerden - 767 kalori
Spor; 40 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 111 ip atlama (ip olmaksızın) + 77 squat - 591 kalori
@charmant @THEY- @CallanPinckney @DisiAnkamiraycan84 begum75 H Heart of Gold bayanbaloncuk @zambak86 esraas
yemekli olucak canım benimm aaaa ayıpsın başımın üstünde yeriniz var hepiniz gelin hepinizzz
maşallah maşallah ::))) akşama kadar o kdr iyi gittim ki akşam yılbaşı yemeği vardı :) kendimi kaybettim tatlı yemiyen ben kendimi sufle yerken buldum bi anda :) inan bana hangi ara oraya gittim hatırlamıyorum bile :)))
kahvalti 10:20
3 yk yulaf ezmesi
100 ml yarim yagli süt,
1 kuru incir
1 kuru erik
1 hurma,
2 tatli kasigi kakao ve sicak suyla pisirip yedim :)
çok yoğun kafası karışık mazur gör benceesraas nin artik bana yazmadan gecip gitmesi......
Kalorini alalım canım kaç kalori aldın dün akşam niye öyle yaptın kız tutamadın mı kendinimaşallah maşallah ::))) akşama kadar o kdr iyi gittim ki akşam yılbaşı yemeği vardı :) kendimi kaybettim tatlı yemiyen ben kendimi sufle yerken buldum bi anda :) inan bana hangi ara oraya gittim hatırlamıyorum bile :)))
kakao niye koymuyorum ki? yarim yagli süt yemem normalde onu almisim yanlislikla.bana kalırsa yarım yağlı süt kullanma kakaoyuda koyma geri kalanı gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?