kakao yağlı diye biliyorum boşuna kalorisi artmasın diye incir erik hurma hepsi süper zatenkakao niye koymuyorum ki? yarim yagli süt yemem normalde onu almisim yanlislikla.
kalori olarak pek bi skintim yok ya :) sevdigim seylerden mahrum kalamiyorum malumkakao yağlı diye biliyorum boşuna kalorisi artmasın diye incir erik hurma hepsi süper zaten
aa bu arada yag oranina baktim baya düsük aklinizda bulunsun, cikolata krizlerine birebirkakao yağlı diye biliyorum boşuna kalorisi artmasın diye incir erik hurma hepsi süper zaten
hadi ya kakaoyu kek harici hiç yemedim yenebileceğinide düşünmedim :)kalori olarak pek bi skintim yok ya :) sevdigim seylerden mahrum kalamiyorum malummeyveye bile kakao koyup yerim ben.
kasik kasik bile yiyebilirimhadi ya kakaoyu kek harici hiç yemedim yenebileceğinide düşünmedim :)
bendede hep mantık şuydu kakaoluya daha çok kalorili cısss uzak dur, ama bunu öğrendiğimde iyi oldu :))aa bu arada yag oranina baktim baya düsük aklinizda bulunsun, cikolata krizlerine birebir
beni çok şaşırttın bugün gerçekten böyle yendiğini ilk sende duydum :) ama oluyomuş demek kikasik kasik bile yiyebilirim
ben cikolatanin ham maddesi olan her seyi yerimbeni çok şaşırttın bugün gerçekten böyle yendiğini ilk sende duydum :) ama oluyomuş demek ki
ben cikolatanin ham maddesi olan her seyi yerimask yasiyorum da cikolatayla.
tutamadım valla :) 1402 kalori dünün toplamı :))Kalorini alalım canım kaç kalori aldın dün akşam niye öyle yaptın kız tutamadın mı kendini
hayır yavrucumm onla alakası yok dün yeni yeni girmeye başladım burdayımm senin yerin ayrııesraas nin artik bana yazmadan gecip gitmesi......
bu ortamlar yediriyo işte insana neyse önümüzde bi yılbaşı var zorlu ondan sonra tam gaz devam inşallah...
canım benim sağol keşke gelebilsem düğününe çok isterim ama nasip
uufff evet ya kışın şu suyu içmek çin işkencesi gibi
1 yudum içiyorum 10dk sonra koşa koşa wc ye sanki içtiğimden fazlası çıkıyor...
Olsun canım dengelersin bugün kalorin fazla değiltutamadım valla :) 1402 kalori dünün toplamı :))
Acı ama şöyle yapabilirsin
kakao tatlı bişey değil ama demi öyle tahmin ediyorum
degil canim seker ilavili olanlar da oluyor ama benimki tatli degil
kakao tatlı bişey değil ama demi öyle tahmin ediyorum
hayir yani bileyim dehayır yavrucumm onla alakası yok dün yeni yeni girmeye başladım burdayımm senin yerin ayrıı
kakao sevdalilari diye topik acsam tutar benceAcı ama şöyle yapabilirsin
Robotun içine süt muz kakao koy, gayet güzel oluyor, yakışacağını düşündüğün baska meyvr de varsa onu da koyabilirsin
Sağlıklı ve güzel bir içecek :))
sus kız :)))hayir yani bileyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?