inşallah cnm inşallah.Olsun canım dengelersin bugün kalorin fazla değil
benim saat 4 deki ara öğünümle birlikte 812 kalori yaptı, yağ 42,96, protein 30,76,k. hidrat yine tavan 78,94Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase tarhana çorbası acılı + 4 ad.brüksel lahanası zeytinyağlı + 1 ad. mezgit fileto + 2 ymk kaşığı patates salatası + 1 çtl helva
Arada sade nescafem ve 2 gün kurusu kayısım var onlarla beraber 667 oldu kalorimproteinim yüksek ama yine bugün akşam ki şirket yemeğinde ya tavuk ya et vardır sanırım kalorim bugün fazla olsa da protein olduğundan dert etmem
TAMAM CANIM 91 kiloyum boy 1.67 kilo olarak 70 e düşmek istiyorum..@sbedenmerhaba topiğimizin sahibisbeden alımlara o karar veriyo ben size basit kurallarımızı hatırlatayım
boy kilo ve hedef bilgilerinizi mutlaka yazın, her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildiriminizi yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutmayın
Benim yağ 20 karbonhidrat 67 protein 50benim saat 4 deki ara öğünümle birlikte 812 kalori yaptı, yağ 42,96, protein 30,76,k. hidrat yine tavan 78,94
evet protein yersen bugünü karlı kapatırsınBenim yağ 20 karbonhidrat 67 protein 50Akşamı hafif atlatsam yararıma olacak 3 gün spor yapmayacağım çünkü vücut salmadan cumartesi-pazar sıkı spor yapmalıyım
Pazartesiye kadar ufakta olsa yap canım vücudun iyice şaşıracak heevet protein yersen bugünü karlı kapatırsın
bende yarından itibaren 4 gün spor yapamayacağım 4 ocakta yav halime
aaaa sakın sakınkızlar reglimin ilk günü olduğundan mıdır nedir,kendimi bozdolabının önünde buluyorum sürekli,sonra geri gidiyorum
kendime dedim yardım istemelisin
yardım edin kızlarrr
zaten deli oluyorum yapamayacam diye evde olmayacam ya yılbaşı akşamı annemdeyim sonra k.v. geçecem pazara kadar evde yokum onların yanındada yapamamPazartesiye kadar ufakta olsa yap canım vücudun iyice şaşıracak he
evet evet öyle yapayım,çok sağol begümümmmm,şimdiden iyi hissediyorum,bitki çaynı koyayım heeemenaaaa sakın sakın
kendini işe ver, ev sil toz al dolap içlerini sil düzenle kendine bitki çayı yap müziğide aç yemekleri unut
canım sen şimdi sbedeni etiketledinya o senin mesajını okuyunca ekler çünkü dediğim gibi topiğin sahibi o olduğu için ilk sayfada düzenlemeleri o yapabiliyor.ilk sayfaya benim de ismim eklenecek mi arkadaşlar
canım yaevet evet öyle yapayım,çok sağol begümümmmm,şimdiden iyi hissediyorum,bitki çaynı koyayım heeemen
Pazar akşam yapacaksın o vakit canımzaten deli oluyorum yapamayacam diye evde olmayacam ya yılbaşı akşamı annemdeyim sonra k.v. geçecem pazara kadar evde yokum onların yanındada yapamam
anladım canım tamam beklerim baakalım zayflarım inş bendecanım sen şimdi sbedeni etiketledinya o senin mesajını okuyunca ekler çünkü dediğim gibi topiğin sahibi o olduğu için ilk sayfada düzenlemeleri o yapabiliyor.
Pazar akşam yapacaksın o vakit canımBende bu akşam dışarıdayım yarın akşam evdeyiz biride gelmeyecek galiba ama eşimle keyfini çıkarırız spor yapmam terlemem Cuma akşam annemler geliyor onlar gelmeden yaparsam sporu ne ala cumartesi-pazar spor günüm ama kaçınılmaz inşallah
anladım canım tamam beklerim baakalım zayflarım inş bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?