inş canımburası bi motivasyon alanı, gerisi sana kalmış azmedip çabalarsan istikrarını kaybetmezsen neden olmasın
Sanmam regl öncesi acayip şişkinlik var üzerimde atacağımı sanmıyorum canım regl sonrası belki gerçi hala olamadım ilginçsen yaparsın azimlisin maşallah inanıyorum ben sana, haftaya yine birincimi olcan kız
aa doğru sen mantı yicektin cuma günü,cumarteside kahvaltı ,bide regl öncesi şişkinlikSanmam regl öncesi acayip şişkinlik var üzerimde atacağımı sanmıyorum canım regl sonrası belki gerçi hala olamadım ilginçAnnemlerle mantı yiyeceğim evde yapıp onu anca hazmederim ben
Benim için tehlikeli bir haftaaa doğru sen mantı yicektin cuma günü,cumarteside kahvaltı ,bide regl öncesi şişkinliksenin spor yapman farz olmuş
Gidecek gibiyiz canim tabi kar asiri yagip yollari kapatmazsa.Sizin imkan varsa gidin canım biz evdeyiz bu yılbaşında öncesinde ve sonrasında misafir ağırlayıp dışarı çıkacağız ama başbaşayız eşimle yılbaşında evimizde nasipse
Ayy iyi ki yememissin yaa uzulurdum vallaTam niyeti bozmuştum tantuni yapacaktım valla evde ama duuuuuur dedi bi ses bi iki gün daha dene gram gitmezse o zaman ye dedi ye anasını satayım:))))
İnşallah yollar açıktır canım ana yollarda sorun olmaz geneldeGidecek gibiyiz canim tabi kar asiri yagip yollari kapatmazsa.
Evet bebis hayirlisiysa gidelimİnşallah yollar açıktır canım ana yollarda sorun olmaz genelde
Ohhh mis valla afiyet olsun sicak sicakkızlar 200 ml süte tarçın ve yarım çay kaşığı 3 ü birarada koydum kar yağışlı havada miss gibi içtim,yanında 2 ceviz yedim, ara öğünüm tamamdır
Aynen kuzum insan heveslenir tabi ki gezme olsun ben dünden koşarımEvet bebis hayirlisiysa gidelim
Benden baska herkes cok heyecanli nasil plan yapmis arkadaslar bende olmazsa uzulmiyim diye cok heveslendirmeden yarin ogleyi bekliyorum:)
Ay cnm karar aldım ben de senin gibi artık 15:30dan sonra dükkanı kapatacağımSelam kizlarrr
Burada sabahtan beri o kadar guzel kar yagiyor ki pamuk gibi yaa yuvarlanasim var.
Menume gelince
Sabah 2 corek 3 zeytin 1 c.k recel
Arada 1 etipuf
Aksam 2 kasik pilav ustu iki kasik kuru
Birer kasik patlican salatasi ve karnibahar firinda
Aksama da biskuvili pasta
Sporlarimi tamamlayinca eklerim
aramiza hosgeldin canim. menuler yazabilirsin sohbetlere katilabilirsin.TAMAM CANIM 91 kiloyum boy 1.67 kilo olarak 70 e düşmek istiyorum..@sbeden
tamam canım sağolasın benim de bir de su içme problemim var zorla su içmeliyimaramiza hosgeldin canim. menuler yazabilirsin sohbetlere katilabilirsin.
Gayet güzel canım yarın rakamı görmesen de regl sonrası fazlasıyla güzel bir rakam göreceksin merak etmeKızlar ben dükkanı kapadım bugunluk
Menüm dünkü gibi farkı bugun 5 hurma yemiş olmam,gerisi dünküne benzer
nehirnil111 1279 kcal
Bugunun kazasız belasız bitmesine cok sevindim, adetimin ilk günü diye proteini bozmaktan korktum ama sukur iyiyim
Şimdide üzerime güzel bir tokluk hissi düştü,yeme isteği falan geçti artık
Su 2 lt içmişimdir
Birazdan dünkü sporumun aynısını yapacağım
Hadi yarına tartıda güzel bir rakam görürüz inşallah
Yok yok yemedim ama öğle yemeğinde döner yedim:)Ayy iyi ki yememissin yaa uzulurdum valla
Çok iyisin canım maşallahselam kızlarr
Kahvaltım
2 yumurtadan omlet,
ince dilim kaşar
1 dilim buğday ekmeği
Ara
40 gr bitter
2 küçük mandalin
şekersiz türk kahvesi
Akşam 16:30
sulu pirinçli köfte
1 dilim buğday ekmeği
40 dk spor yapmıştım bi 30 dk daha yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?