- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Sağol canımcım inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşacağızteşekkür ederim nehircim,sende iyisin valla görüyorum verdiğin kilolaları :)
bende kakaocuyum ayrıca bitterci,tatlısız yaparım ama çikolatasız aslaaaakakao sevdalilari diye topik acsam tutar bence
yaa cikolata yiyen insandan zarar gelmezbende kakaocuyum ayrıca bitterci,tatlısız yaparım ama çikolatasız aslaaaa
Bol limonlu hafif zeytinyağlı çok haşlanmamış olan brokoli, bol acılı çiğ köfte, acılı bulgur pilavı, acı sivri biber, rezene ya da yeşil çay, gün kurusu kayısı, beyaz leblebi bunların bir çoğunucharmant kuzusundan öğrenmiştim
Örnek benim valla 3 ayda 11 kilo veee bitter yiyorum hemen hemen 2 günde bir:))yaa cikolata yiyen insandan zarar gelmez
hos geldin canim. bende sade su icemiyorum. 1ltlik kavonazo 3 kuru kayisitamam canım sağolasın benim de bir de su içme problemim var zorla su içmeliyim
hoşbulduk canımaaynaa hoşgeldin canım aramıza :)
annem burda dünya şey var gibi ama sen hiç bişi yememissinevet menümle karsinizdayim :)
kahvalti 10:20
3 yk yulaf ezmesi
1 kuru incir
1 kuru erik
1 hurma
100 ml yarim yagli süt
2 tatli kasigi kakao
13:30
30 gr keci tulum
1 kücük yesil elma
aksam 18:20
1 tabak yogurtlu kereviz salatasi
2 ceviz
yatmadan 3 yk yogurt zencefil- zerdecal- tarcin
nehirnil111 kl 900
bugun spor yapasim yok okula gittim geldim yoruldum
ya suuuu bende bi sorun var yanlızz..sencede öle olabilirmi bi bak??? şimdi ben akşam yemiyorum yaa öğlen yemeğinde kıtlıkan çıkmış gibi yiyorum sence azaltmalımıyımm??? mesela okula giderken bi poğaça yedim sabah öğlende döner yedim ama çeyrek ekmek ve bol bol döner:))))sonra bide üç gibi yeşillik yedim bu kadar( sanki azmış gibi söyledim :))Yaa kahkaha attım okuyunca yazdığını:)
İlk bir hafta öyle olması çok normal canım daha sonraları da acıkacaksın gerçi ama dayanılmaz boyutta olmayacak:)
Sakın sabredip sabredip gecenin 11 inde bi şeyler yiyeyim deme:)
suyu bende zor iciyorum canim ama o şart işte :/ kışın zor iciliyortamam canım sağolasın benim de bir de su içme problemim var zorla su içmeliyim
sen ye emiyor sinirlerin bozulmasin ruh dengeni koru :)[/Q
evet o yüzden tam diyet yapamıyorum yani süt gider iyice diye hafif diyet yapıyorum
annem burda dünya şey var gibi ama sen hiç bişi yememissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?