♥haftalık kilo verme yarışması♥

D damlasr
diyette yapma canim. saat 6 dan sonra yememeye çalış pilav makarna ekmek yeme tatliyida abartma yeter.aman sütün sikintiya girmesin benim.kiz gece emmesine devam ediyor 25 aylik. sende uzun vade icin korumalisin sütünü diyet hiç yapmadim hep kafama göre

nehirnil111 canım 30 aralık kalorim
  • 2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması
    84 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Ceviz
    54 kcal
  • 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam %70 Yoğun Bitter Lezzeti Çikolata
    48 kcal
  • 0.50 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı)
    57 kcal
  • 0.75 x 1 Adet Dürüm Tavuk Döner (100gr tavuk)
    360 kcal
Toplam
603
kcal

bunlarıda yemiyeydin kız bu ne
1000 kalorinin altına düşme, çünkü istediğin kiloya ulaşıp normal yemek düzenine geçtiğinde kiloları hızla geri alırsın

günaydın fıstık, yağlar çözülmeye başladı ve hızlı birşekilde kilolar gitmeye başlamış süper

Caniiiim insallah yaa :) Yilbasi diye kacirmamayi dusunuyorum. Bir de artik bebis icin alkole tamamen tovbe ediyorum yeni yilda :)) Insallah Mart ayina kadar 62-63 kiloyu gorecegim :)

Sende durumlar nedir nasil gidiyo?

Canım benim sütüm oldu bitti sorunluydu şimdi bide szalınca beyfendi hiç emmek istemiyor az geliyo diye ne tiyatrolarla emzitiyorum bi bilsen ama bu böyle gitmez kesilir çünkü bende azda olsa süt var ama o emmek istemeyince mecbur yolun sonu görünüyor:)) aman taka taka saçlarımı beyazlattım artık gittiği yere kadar

Çok iyisin canım olsun 1-2 gün spora ara vermek vücudu şaşırtır zaten
nehirnil111 cim dünün sonuncusu benim heralde 30 aralık çarşamba kalorim 1438
Zararlı yiyecekler değilse üzülme canım

Canım 29 Aralık kalorin nedir onu almamışımÇok az yemişsin

Caniiiim insallah yaa :) Yilbasi diye kacirmamayi dusunuyorum. Bir de artik bebis icin alkole tamamen tovbe ediyorum yeni yilda :)) Insallah Mart ayina kadar 62-63 kiloyu gorecegim :)

Sende durumlar nedir nasil gidiyo?

ayy inşallah canım ya, içme içme alıştır kendini,
ben bugün tartılmadım dün 65,7 gelmiştim 100 gram gitmiş ama 100-200 gram oynamalar normal bunları pek dikkate almıyorum ben, bu arada sende marta kadar 62 yi çok rahat görürüsün çünkü istikrarlı ve azimlisin
ben kalori hesabı yapıyorum dün 1438 oldu fazla kaçırdım, bu akşamda kaçırmam inşallah
yemeğimi normal yerimde yaşpasta olcak ondan bir dilim yerim, meyva yemeden de durabilirsem süper olcak, gün içinde fazla kalori almamaya çalışcam bugün
bakalım günü nasıl kapatcam

Evet simdiden alistirmak istiyorum kendimi bi de normalde de zararli birsey. Ne kadar az o kadar iyi :)
Iyisin ama dikkat ediyosun kontrol ediyosun en azindan. Fazla kactigi gunlerde sporla dengelersen sorun olmaz kuzum.
Bende artik aksam yemeklerini cok cok az yapmayi planliyorum. Hatta diyetisyen arkadasim hamilelerde mesela rahatsiz ettigi icin aksam yemek onermiyoruz. Yogurt,sut,muz cok ideal bi ogun oluyo hem tok tutuyo hemde gece rahatsiz etmiyor. Hamilelikte de dikkat edeceksen yavas yavas aksamlarini boyle gecirmeye calisabilirsin dedi. Bakalim haftanin 2 gunu falan bi deneyecegim nasil olacak :)

Çok iyisin canım olsun 1-2 gün spora ara vermek vücudu şaşırtır zaten

Zararlı yiyecekler değilse üzülme canım

Canım 29 Aralık kalorin nedir onu almamışımÇok az yemişsin
aslında zararlı ya 45 gram patates kızartması yedim, 3 dilimde sucuk
gerisi peynir, zeytin, 1 dilim ekmek(35 gram), gibi
protein:50,69
yağ:81,09
k.hidrat:131,31
kalori.1438

yılbaşı öncesi kötü oldu bu, en azından dün az yiyeydim bugünü kurtarırdım,4 ocaktan ümidm yok + lara geçmiyimde yerimde saysam bari onada razıyım

Ben az az herşeyden yedim dün yemekte yazacağım birazdan canım olsun pazartesi daha sağlam başlarız

kizlar günaydin, istanbul bembeyaz okullar tatil oldu :) bir gecede yagan kar yine hayati durdurdu burda. Allah evsizlere yardim etsin biz evlerin icinde üsüyoruz. bugun aksama bi arkadasim bizde kalacak :) simdi aksam onunla kaciririm biraz haberiniz olsun
aksama mantarli makarna yapmayi düsünüyorum, kremasiz. yanina da ya salata ya yogurt,
tatli olarak da büskivili pudingli pasta var ya ondan yapicam. yerim yine bende hatta ben bardaklara yapiyorum daha hos duruyor böylece 2 kisilik yapmis olurum :)
sabah kilom 61,4 yarina en azindan sabit kalmayi diliyorum ama bakalim :) giremezsem merak etmeyin aksam.

evet sporla dengeliyecez artık ama bu akşam anneme gidiyoruz pazara kadar yolum dolayısıyla sporda yapamıycam bu kötü oldu
hamileler bile akşam yemeğinde Yogurt,sut,muz ile beslenebiliyosa biz neden beslenmeyelim, aslında varya hep kendimizi kötü alıştırmamız yüzünden böyle oluyo , yeme tarzımızı değiştirebiliriz demek ki bu bizim elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…