gelebilirsin :) boy kilo ve hedef kilo yazar misinSelammm bende gelebilirmiyim7kilo fazlalikla
:))))annem burda dünya şey var gibi ama sen hiç bişi yememissin
nehirnil111 canım 30 aralık kalorim
Toplam
- 2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması
84 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam %70 Yoğun Bitter Lezzeti Çikolata
48 kcal- 0.50 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı)
57 kcal- 0.75 x 1 Adet Dürüm Tavuk Döner (100gr tavuk)
360 kcal
603 kcal
günaydın fıstıkKizlaaaar gunaydin kocamaan :)
Sabirsiz ben daha bugun regl biter bitmez odemimle falan atladim tartiyaVeeeee sonuc 68.1 Bekle beni 67 leeeer ben geliyooorum
günaydın fıstık, yağlar çözülmeye başladı ve hızlı birşekilde kilolar gitmeye başlamış süper
Canım benim sütüm oldu bitti sorunluydu şimdi bide szalınca beyfendi hiç emmek istemiyor az geliyo diye ne tiyatrolarla emzitiyorum bi bilsen ama bu böyle gitmez kesilir çünkü bende azda olsa süt var ama o emmek istemeyince mecbur yolun sonu görünüyor:)) aman taka taka saçlarımı beyazlattım artık gittiği yere kadar
Çok iyisin canım olsun 1-2 gün spora ara vermek vücudu şaşırtır zatenevet menümle karsinizdayim :)
kahvalti 10:20
3 yk yulaf ezmesi
1 kuru incir
1 kuru erik
1 hurma
100 ml yarim yagli süt
2 tatli kasigi kakao
13:30
30 gr keci tulum
1 kücük yesil elma
aksam 18:20
1 tabak yogurtlu kereviz salatasi
2 ceviz
yatmadan 3 yk yogurt zencefil- zerdecal- tarcin
nehirnil111 kl 900
bugun spor yapasim yok okula gittim geldim yoruldum
Zararlı yiyecekler değilse üzülme canım
nehirnil111 canım 30 aralık kalorim
Toplam
- 2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması
84 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam %70 Yoğun Bitter Lezzeti Çikolata
48 kcal- 0.50 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı)
57 kcal- 0.75 x 1 Adet Dürüm Tavuk Döner (100gr tavuk)
360 kcal
603 kcal
Caniiiim insallah yaa :) Yilbasi diye kacirmamayi dusunuyorum. Bir de artik bebis icin alkole tamamen tovbe ediyorum yeni yilda :)) Insallah Mart ayina kadar 62-63 kiloyu gorecegim :)
Sende durumlar nedir nasil gidiyo?
ayy inşallah canım ya, içme içme alıştır kendini,
ben bugün tartılmadım dün 65,7 gelmiştim 100 gram gitmiş ama 100-200 gram oynamalar normal bunları pek dikkate almıyorum ben,
ben kalori hesabı yapıyorum dün 1438 oldu fazla kaçırdım, bu akşamda kaçırmam inşallah
yemeğimi normal yerimde yaşpasta olcak ondan bir dilim yerim, meyva yemeden de durabilirsem süper olcak, gün içinde fazla kalori almamaya çalışcam bugün
bakalım günü nasıl kapatcam
aslında zararlı ya 45 gram patates kızartması yedim, 3 dilimde sucukÇok iyisin canım olsun 1-2 gün spora ara vermek vücudu şaşırtır zaten
Zararlı yiyecekler değilse üzülme canım
Canım 29 Aralık kalorin nedir onu almamışımÇok az yemişsin
aslında zararlı ya 45 gram patates kızartması yedim, 3 dilimde sucuk
gerisi peynir, zeytin, 1 dilim ekmek(35 gram), gibi
protein:50,69
yağ:81,09
k.hidrat:131,31
kalori.1438
yılbaşı öncesi kötü oldu bu, en azından dün az yiyeydim bugünü kurtarırdım,4 ocaktan ümidm yok + lara geçmiyimde yerimde saysam bari onada razıyım
Evet simdiden alistirmak istiyorum kendimi bi de normalde de zararli birsey. Ne kadar az o kadar iyi :)
Iyisin ama dikkat ediyosun kontrol ediyosun en azindan. Fazla kactigi gunlerde sporla dengelersen sorun olmaz kuzum.
Bende artik aksam yemeklerini cok cok az yapmayi planliyorum. Hatta diyetisyen arkadasim hamilelerde mesela rahatsiz ettigi icin aksam yemek onermiyoruz. Yogurt,sut,muz cok ideal bi ogun oluyo hem tok tutuyo hemde gece rahatsiz etmiyor. Hamilelikte de dikkat edeceksen yavas yavas aksamlarini boyle gecirmeye calisabilirsin dedi. Bakalim haftanin 2 gunu falan bi deneyecegim nasil olacak :)
üfff öyle olcak ya pazartesiye kadar fazla bişey yapamayacağım, inşallah pazartesi çok sağlam bir şekilde devam edecemBen az az herşeyden yedim dün yemekte yazacağım birazdan canım olsun pazartesi daha sağlam başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?