♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase tarhana çorbası acılı + 4 ad.brüksel lahanası zeytinyağlı + 1 ad. mezgit fileto + 2 ymk kaşığı patates salatası + 1 çtl helva

Ara; 15:30 - 1 sade nescafe şekersiz + 2 çtl çikolatalı yaş pasta (iş yerinde yılbaşı kutlaması sebebiyle)
Akşam; 20:00 - 3 ad.hamsi + 3 ad.ufak köfte + 2 ad.mantar + 2 ad.tavuk eti ufak + yarım kase yeşil salata(eşimin yılbaşı yemeğiydi şirketle beraber o sebepten tattım hepsinden doymadan döndüm ama)

kalori 1020
proteinim 80 lerde ama buna sevindim karbonhidratım 70 falan

charmant THEY- begum75 @DisiAnka miraycan84 zambak86 bayanbaloncuk H Heart of Gold C CallanPinckney esraas

kızlar bende bu akşamdan itibaren pazartesiye kadar olmayabilirim
şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım, yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, başarı ve daha istediğiniz ne varsa hayırlısyla getirsin inşallah...hepinizi öpüyorum...

akşam fazla kaçırmayın yerken burayı düşünün düşünün bi daha düşünün,sonra içiniz rahat ederse yiyin zaten

çok karıştırmışsın, balık köfte tavuk mantar

sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold minerva1988
Günaydın arkadaşlar ;
28 ARALIK 2015: 54.70
29 ARALIK 2015: 54.40
30 ARALIK 2015: 54.70
31 ARALIK 2015: 54.30

Dün güzel yürüdüm sabahtan 6200 adım yürümüşüm akşama 10075 adım olmuş
Bugün diş randevum var diye biliyordum sabah 4333 adım dişçiye gidip gelirken 1783 adım toplamda 6303 adım yürümüşüm şimdiye kadar
Randevumu saat 14.30 a almışlar haberim yokney se problem değil öğleden sonra gelirim dedim

çok karıştırmışsın, balık köfte tavuk mantar
Şöyle ki balığı evden çıkmadan komşu getirdi ayak üstü atıştırdım geri kalanı çöpe gitti biz yemeğe gidincediğerleri soslu olarak servis tabağındaydı tadayım bari protein dedimDoymadım yani aynıydım sabah tartıldığımda göbeciklerde attık tabi

Devam canım etki gösteriyor bak diş olayı kötü olmuş ama

Gunaydin caniim. Amiin cok zor vallaha Allah disarda kalanlarin yardimcisi olsun. Bizde zar zor geldik ise sabah ne varsa sanki gelecek
Bardak fikri super en azindan daha fazla yemeye meyilin olmaz diye tahmin ediyorum :) Dikkat et kendine cokta kacirmaa :)

Mutlu Seneler Kızlar :)

yılın son kalori ve kilo bildirimin yapıyorum .Saygılar

30.12 çarşamba : 1040 kalori nehirnil111
kilo: 74.3 aynı.

bu akşam için bırakın planı evde yemeğim bile yok. fasulye ısladım. onu pişirecem. eşimin zaten gece dersi var 9 a doğru gelir. yaparsam mısır patlatırım tek keyfimiz o zaten. sonra da uyuruz :)
p.tesi ye kadar bakamam bende. hepinize mutlu sağlıklı huzurlu bir sene diliyorum.

Mutlu seneler canım benden 1 den itibaren pazartesiye kadar yokum Rabbim gönlüne göre versin inşallah bu yılda

Sağol canım sana da ailenle mutlu yıllar diliyorum Mısır patlatmak mükemmel fikir aklıma gelmemişti bak

Olsun o zaman cok kacirmamaya dikkat et tatlim.
Kesinlikle oyle bak arkadasim diyor ki 2 hamile danisanim var. Sabah 1 yumurta beyaz peynir domates salatalik 1 dilim ekmek. Arada 1 bardak soya sutu(asiri yararliymis) ve 1 yemek kasigi kadar kuru uzum. Oglen etli sebze yemegi salata ve yogurt ya da izgara balik yaninda bol salata ve mumkunse mevsim sebzelerinden sote ya da izgarayla destekliyorlarmis ya da bakliyat yemegi. 1 ara ogun daha yapip sekersiz bi meyve 4-5 ceviz 1 bardak sut. Aksamda 1 muz uzerine tarcin yaninda yogurt ya da sut.
Birisinin dogumu yakinmis ve 9 kilo almis bebek 3 kiloya yakinmis digeri de henuz 6.ayiydi yanilmiyorsam 3 kilo almis. Duyunca kafayi yedim Cunku hamilelikte normalde aldigina sadece 200 kalori eklemen yetiyormus. Bu da 1 bardak sut + 1 buyuk muz demekmis. Saka gibi dimi? :) Biz de de bebek buyusun diye yedikce yenir.

En azindan yurumus oldun oooohhh mis :) Bu arada gecmis olsun :)

aslında öğlen yemeğini sağlam yapıp sonrasında,tarçınlı süt,ceviz, tarçınlı meyva, yoğurt vs... bunlarla geçebilir hayat demekki vayy be biz napmışız bunca yıl, gerçekten şaka gibi...
bende hamileliğimde 11-12 kilo almıştım ama bilinçli beslenerek değil, oğlumda 2,950 doğmuştu, demekki bişeyleri sonradan bozmuşum ben aslında gayet iyi gidiyomuşum buda bana gelsin o zaman

geçmiş olsun deniz, yılbaşı günü dişçi randevusu aslında iyi olmuş belki az yersin

Kızlar Günaydın
2016 yılının hepimize uğurlu gelmesini ve kimin gönlünden ne geçiyorsa gerçek olmasını diliyorum.
Kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği
2 yumurtadan omlet
1 kepçe yoğurt çorbası ve
2 kibrit kutusu helva
Biraz fazla yedim ama öğlen bişey yemicem akşam eşimle dışardayız süpriz bir yere götürcek ama abartmadan yicem
40 dk sporumu yaptım

Hem kuru fasulye hem mısır dikkat et ben de nohut yapmıştım önceki gün hem de mısır patlattım hem nohut hem mısır nerdeyse 55 kilo olucam

geçmiş olsun deniz, yılbaşı günü dişçi randevusu aslında iyi olmuş belki az yersin
Zaten hep az yiyorum da yürüyüşlerime rağmen metabolizmam sindirim sistemim durdu resmen soğuktan su içemedim kaç gündür bir de üşengeçlikten
Dişçiyi bir an önce halletmem lazım 2 sene dişçiye gidemem

Hem kuru fasulye hem mısır dikkat et ben de nohut yapmıştım önceki gün hem de mısır patlattım hem nohut hem mısır nerdeyse 55 kilo olucam

sorma zaten nohutlu pilav yapmıştım .ölecem kaç gündür bir de leblebi yedim :)) çok fenayım çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…