aslında öğlen yemeğini sağlam yapıp sonrasında,tarçınlı süt,ceviz, tarçınlı meyva, yoğurt vs... bunlarla geçebilir hayat demekki vayy be biz napmışız bunca yıl, gerçekten şaka gibi...
bende hamileliğimde 11-12 kilo almıştım ama bilinçli beslenerek değil, oğlumda 2,950 doğmuştu, demekki bişeyleri sonradan bozmuşum ben aslında gayet iyi gidiyomuşum buda bana gelsin o zaman
afiyet olsun menü güzel miş bayılırım tereyağlı yumurtayakahvalti 10:15 (doyurucu bir kahvaltiyla karsinizdayim :) )
2 yumurta (az tereyagli)
1 bardak yarim yagli süt
1 dl keci tulumu
1 dl (avuc icinden az büyük) köy ekmegi
1 tatli kasigi tereyagi
4 kücük yaprak marul
takmaa bebegin 9 aylik hic ememeyen 1 2 3 ay emen bebekler var can sikacak bisey yok . suyu çok icinde de olmuyorsa zahide kanalda dereotunu çok söylüyor süt yapiyor diyeCanım benim sütüm oldu bitti sorunluydu şimdi bide szalınca beyfendi hiç emmek istemiyor az geliyo diye ne tiyatrolarla emzitiyorum bi bilsen ama bu böyle gitmez kesilir çünkü bende azda olsa süt var ama o emmek istemeyince mecbur yolun sonu görünüyor:)) aman taka taka saçlarımı beyazlattım artık gittiği yere kadar
Hhahhah:))) bizde mi gitseydik:)))geçmiş olsun deniz, yılbaşı günü dişçi randevusu aslında iyi olmuş belki az yersin
Hayırlı olsun canım çok iyi yapmışsınsbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 minerva1988
Burada adını etiketlemediğim bütün arkadaşlarım diyet arkadaşıma giremiyorum ya yeni bir site bulduuuum
Diyet Uygula adı çok kolay üye oldum ve menümü ve aktivitemi de ekledim
Kalori yarışmamıza katılmak ister misinKahvaltım:
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (beyaz) 80,00 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Beyaz peynir (yağlı) 196,50 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 21,00 calori
10 x Adet Yeşil Zeytin 70,00 calori
6 x Adet Yeşil Zeytin 42,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x Porsiyon (164 gr.) peynirli börek 97,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 506,50 calori
Yürüyüş: 6,43 km / saat 1 saat 261,36 calori
Toplam Yakılan Kalori : 261,36 calori
Stajyerimiz sigara böreği yapmıştı yürüyüş sonrası dayanamadım 2 tane yedim onu yemeyeydim iyiydiKahvaltım:
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (beyaz) 80,00 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Beyaz peynir (yağlı) 196,50 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 21,00 calori
10 x Adet Yeşil Zeytin 70,00 calori
6 x Adet Yeşil Zeytin 42,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x Porsiyon (164 gr.) peynirli börek 97,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 506,50 calori
Yürüyüş: 6,43 km / saat 1 saat 261,36 calori
Toplam Yakılan Kalori : 261,36 calori
Ben doğuma 75 ile girdim(normal doğum)Aynen oyle, kiz anlatinca bende cok sasirdim.Zaten normal dogum olursa 1 hafta icinde cok rahat 6-7 kilosu gidiyormus gerisi odem ve sut zamanla dengeleniyormus. Vay be hayatta neler neler :))
Senin de iyiymis vallaha masallah :)
İyi yıllar cnm :))
kızlar bende bu akşamdan itibaren pazartesiye kadar olmayabilirim
şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım, yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, başarı ve daha istediğiniz ne varsa hayırlısyla getirsin inşallah...hepinizi öpüyorum...
akşam fazla kaçırmayın yerken burayı düşünün düşünün bi daha düşünün,sonra içiniz rahat ederse yiyin zaten
durduğumuz kabahat kalk kız gidiyoruz ama terziye diktirelim ağzımızı ancak yemeyizHhahhah:))) bizde mi gitseydik:)))
bir zamanlar hepimiz inandık o yalana saf mışız kız bizBen doğuma 75 ile girdim(normal doğum)
71 ile cıktın, 1hafta sonra 66–67yi gmrdüm ama süt olur ye dediler,ben de inandım,1 ayda 5 kilo aldım,sonra aklım basıma geldi
Ben şmyle bakıyorum o olayıCanım benim sütüm oldu bitti sorunluydu şimdi bide szalınca beyfendi hiç emmek istemiyor az geliyo diye ne tiyatrolarla emzitiyorum bi bilsen ama bu böyle gitmez kesilir çünkü bende azda olsa süt var ama o emmek istemeyince mecbur yolun sonu görünüyor:)) aman taka taka saçlarımı beyazlattım artık gittiği yere kadar
denizcim, fatsecret ta çok güzelbir site istersen onuda bir incele, diyet uygulada varmı bilmiyorum ama fatsecretta yediklerini yazınca sana aldığın k.hidrat , yağ, protein değerlerinin hepsini veriyo hem % olarak hem ağırlık hemde grafiksel kullananlar çok memnun bi incele istersensbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 minerva1988
Burada adını etiketlemediğim bütün arkadaşlarım diyet arkadaşıma giremiyorum ya yeni bir site bulduuuum
Diyet Uygula adı çok kolay üye oldum ve menümü ve aktivitemi de ekledim
Hahaha bak o daha iyi fikir:))))durduğumuz kabahat kalk kız gidiyoruz ama terziye diktirelim ağzımızı ancak yemeyiz
Ben doğuma 75 ile girdim(normal doğum)
71 ile cıktın, 1hafta sonra 66–67yi gmrdüm ama süt olur ye dediler,ben de inandım,1 ayda 5 kilo aldım,sonra aklım basıma geldi
Ben doğuma 75 ile girdim(normal doğum)
Evet evet evetKalori yarışmamıza katılmak ister misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?