♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aynen oyle, kiz anlatinca bende cok sasirdim.Zaten normal dogum olursa 1 hafta icinde cok rahat 6-7 kilosu gidiyormus gerisi odem ve sut zamanla dengeleniyormus. Vay be hayatta neler neler :))
Senin de iyiymis vallaha masallah :)

kahvalti 10:15 (doyurucu bir kahvaltiyla karsinizdayim :) )
2 yumurta (az tereyagli)
1 bardak yarim yagli süt
1 dl keci tulumu
1 dl (avuc icinden az büyük) köy ekmegi
1 tatli kasigi tereyagi
4 kücük yaprak marul

takmaa bebegin 9 aylik hic ememeyen 1 2 3 ay emen bebekler var can sikacak bisey yok . suyu çok icinde de olmuyorsa zahide kanalda dereotunu çok söylüyor süt yapiyor diye

Kahvaltım:

1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (beyaz) 80,00 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Beyaz peynir (yağlı) 196,50 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 21,00 calori
10 x Adet Yeşil Zeytin 70,00 calori
6 x Adet Yeşil Zeytin 42,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x Porsiyon (164 gr.) peynirli börek 97,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 506,50 calori
Yürüyüş: 6,43 km / saat 1 saat 261,36 calori
Toplam Yakılan Kalori : 261,36 calori

Kalori yarışmamıza katılmak ister misin

Stajyerimiz sigara böreği yapmıştı yürüyüş sonrası dayanamadım 2 tane yedim onu yemeyeydim iyiydi

Aynen oyle, kiz anlatinca bende cok sasirdim.Zaten normal dogum olursa 1 hafta icinde cok rahat 6-7 kilosu gidiyormus gerisi odem ve sut zamanla dengeleniyormus. Vay be hayatta neler neler :))
Senin de iyiymis vallaha masallah :)
Ben doğuma 75 ile girdim(normal doğum)
71 ile cıktın, 1hafta sonra 66–67yi gmrdüm ama süt olur ye dediler,ben de inandım,1 ayda 5 kilo aldım,sonra aklım basıma geldi

İyi yıllar cnm :))

Ben şmyle bakıyorum o olayı
Bizim zaten rızkımız belli,cocuğun da öyle, rızkı kadar yer diyırum,ek gıdaya da zorlamıyorum,yediği kadar yer diyorum
Şöyle bir söz var, çocuğun ne zaman ve ne yiyeceğine siz karar verirsiniz ama ne kadar yiyeceğine kendisi karar verir

denizcim, fatsecret ta çok güzelbir site istersen onuda bir incele, diyet uygulada varmı bilmiyorum ama fatsecretta yediklerini yazınca sana aldığın k.hidrat , yağ, protein değerlerinin hepsini veriyo hem % olarak hem ağırlık hemde grafiksel kullananlar çok memnun bi incele istersen

71 ile cıktın, 1hafta sonra 66–67yi gmrdüm ama süt olur ye dediler,ben de inandım,1 ayda 5 kilo aldım,sonra aklım basıma geldi

Yaa kizlar vallaha supersiniz tecrube iste yaa. Cevredekiler ozellikle anneler teyzeler hep ye ye deyip duruyor ama yarayacak yaramayacak ne varsa yiyoruz yazik. Coook tesekkur ederim nasil mutlu oldum sizden bunlari duyduguma anlatamam. Baksana zaten nerdeyse 10 kilo gitmis 1 haftada. Diyetisyen arkadasim hamilelerin ozellikle yumurta,peynir,muz,ceviz,et,baklagil ve yogurt yemesi lazim geri kalanlar hep hurafe dedi,su an arastiriyorum ve sanirim dogru. Insallah bende guzel bi surec geciririm sizin de tecrubelerinizle :) miraycan84 le beraber tas gibi bi hamilelik olur :))

Yaa kizlar vallaha supersiniz tecrube iste yaa. Cevredekiler ozellikle anneler teyzeler hep ye ye deyip duruyor ama yarayacak yaramayacak ne varsa yiyoruz yazik. Coook tesekkur ederim nasil mutlu oldum sizden bunlari duyduguma anlatamam. Baksana zaten nerdeyse 10 kilo gitmis 1 haftada. Diyetisyen arkadasim hamilelerin ozellikle yumurta,peynir,muz,ceviz,et,baklagil ve yogurt yemesi lazim geri kalanlar hep hurafe dedi,su an arastiriyorum ve sanirim dogru. Insallah bende guzel bi surec geciririm sizin de tecrubelerinizle :) miraycan84 le beraber tas gibi bi hamilelik olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…