- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Öyle yeseydim ayda 5 kilo cocuk 20aylık oldu, şuan 160 kiloydumbir zamanlar hepimiz inandık o yalana saf mışız kız biz
Evet yaa öncekinde 25 kilo alan biriyim ben de bu defa almıycam kesinlikle özellikle de doğum sonrası süt olsun diyeYaa kizlar vallaha supersiniz tecrube iste yaa. Cevredekiler ozellikle anneler teyzeler hep ye ye deyip duruyor ama yarayacak yaramayacak ne varsa yiyoruz yazik. Coook tesekkur ederim nasil mutlu oldum sizden bunlari duyduguma anlatamam. Baksana zaten nerdeyse 10 kilo gitmis 1 haftada. Diyetisyen arkadasim hamilelerin ozellikle yumurta,peynir,muz,ceviz,et,baklagil ve yogurt yemesi lazim geri kalanlar hep hurafe dedi,su an arastiriyorum ve sanirim dogru. Insallah bende guzel bi surec geciririm sizin de tecrubelerinizle :)miraycan84 le beraber tas gibi bi hamilelik olur :))
Evet evet evet
Amaa tabi ki yılbaşından sonra yazabilirim evde bilgisayarım da internetim de yok yine de şimdiden yediklerimi yazıp pazartesi hepsini giricem
Yaa kizlar vallaha supersiniz tecrube iste yaa. Cevredekiler ozellikle anneler teyzeler hep ye ye deyip duruyor ama yarayacak yaramayacak ne varsa yiyoruz yazik. Coook tesekkur ederim nasil mutlu oldum sizden bunlari duyduguma anlatamam. Baksana zaten nerdeyse 10 kilo gitmis 1 haftada. Diyetisyen arkadasim hamilelerin ozellikle yumurta,peynir,muz,ceviz,et,baklagil ve yogurt yemesi lazim geri kalanlar hep hurafe dedi,su an arastiriyorum ve sanirim dogru. Insallah bende guzel bi surec geciririm sizin de tecrubelerinizle :)miraycan84 le beraber tas gibi bi hamilelik olur :))
Aynen cnm karatay tipi beslenirsin günlükde hatta 2bin kalori alırsınYaa kizlar vallaha supersiniz tecrube iste yaa. Cevredekiler ozellikle anneler teyzeler hep ye ye deyip duruyor ama yarayacak yaramayacak ne varsa yiyoruz yazik. Coook tesekkur ederim nasil mutlu oldum sizden bunlari duyduguma anlatamam. Baksana zaten nerdeyse 10 kilo gitmis 1 haftada. Diyetisyen arkadasim hamilelerin ozellikle yumurta,peynir,muz,ceviz,et,baklagil ve yogurt yemesi lazim geri kalanlar hep hurafe dedi,su an arastiriyorum ve sanirim dogru. Insallah bende guzel bi surec geciririm sizin de tecrubelerinizle :)miraycan84 le beraber tas gibi bi hamilelik olur :))
Yaaa o daha güzelmiş yok galiba bunda bunda cazip gelen yanı sitenin kullanışlı ve kolay olmasıydıdenizcim, fatsecret ta çok güzelbir site istersen onuda bir incele, diyet uygulada varmı bilmiyorum ama fatsecretta yediklerini yazınca sana aldığın k.hidrat , yağ, protein değerlerinin hepsini veriyo hem % olarak hem ağırlık hemde grafiksel kullananlar çok memnun bi incele istersen
Sen de katıl bizecharmant mavimli Y YESIMBOZ miraycan84 elma_sekerim01 2016 da bebek isteyen arkadaşlar hepiniz birbirinize destek olursunuz ne güzel
Evet yaa öncekinde 25 kilo alan biriyim ben de bu defa almıycam kesinlikle özellikle de doğum sonrası süt olsun diye
Aynen cnm karatay tipi beslenirsin günlükde hatta 2bin kalori alırsın
Hafiften yürüyüse baslarsın
Sağlık gibisi yok
Yok o pekmezler,tahinli helvalar,bazlamalar,börekler çörekker tatlılar bunlara luzum yok,ya da az miktarda yenebilir
Canım zaten her zaman her şey den az yesek kilo almıyor aynı kiloda kalıyoruz iş bunu yapmaktaAynen cnm karatay tipi beslenirsin günlükde hatta 2bin kalori alırsın
Hafiften yürüyüse baslarsın
Sağlık gibisi yok
Yok o pekmezler,tahinli helvalar,bazlamalar,börekler çörekker tatlılar bunlara luzum yok,ya da az miktarda yenebilir
Benim 507 yaşasın senden daha az almışım diycem ama ben öğlede bir şeyler yerimSaat 11:34 alınan kcal:669
Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase tarhana çorbası acılı + 4 ad.brüksel lahanası zeytinyağlı + 1 ad. mezgit fileto + 2 ymk kaşığı patates salatası + 1 çtl helva
Ara; 15:30 - 1 sade nescafe şekersiz + 2 çtl çikolatalı yaş pasta (iş yerinde yılbaşı kutlaması sebebiyle)
Akşam; 20:00 - 3 ad.hamsi + 3 ad.ufak köfte + 2 ad.mantar + 2 ad.tavuk eti ufak + yarım kase yeşil salata(eşimin yılbaşı yemeğiydi şirketle beraber o sebepten tattım hepsinden doymadan döndüm ama)
kalori 1020
proteinim 80 lerde ama buna sevindim karbonhidratım 70 falan
charmant @THEY- begum75 @DisiAnka miraycan84 @zambak86 bayanbaloncuk @kitara_84 C CallanPinckney esraas
incele bak buda çok kolayYaaa o daha güzelmiş yok galiba bunda bunda cazip gelen yanı sitenin kullanışlı ve kolay olmasıydı
süpersn bebeğim :)
bende dün 1300 kalori :) ne oluyo bana ya ben fazlaca uçuyorum bu aralar :)
Sen de katıl bize
helvaaa kesmiyo beni kesmiyoooo yedikçe yiyiyorum 500 gr ık bir helvayı çay ve ekmekle yerim o derece iştahlıyımCok sukur normaldede pek sevmem ama zaten maximum helva oneriliyor o donemde hatta normalde de tatli istiyorsan en sagliklisi bi parmak helva tamamen kesiyo zaten.
sen artık dükkanı erken kapattığın için bu saatlerde çok kalori alıyosun sanırım yoksa bu hızla akşama kadar maraton yaparsınSaat 11:34 alınan kcal:669
helvaaa kesmiyo beni kesmiyoooo yedikçe yiyiyorum 500 gr ık bir helvayı çay ve ekmekle yerim o derece iştahlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?