♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet yaa öncekinde 25 kilo alan biriyim ben de bu defa almıycam kesinlikle özellikle de doğum sonrası süt olsun diye

kizlar günü böyle planladim ama bi bakin bakalim :) 1500 u asmamayi planliyorum bugun

kahvalti 10:15 (doyurucu bir kahvaltiyla karsinizdayim :) )
2 yumurta (az tereyagli)
1 bardak yarim yagli süt
1 dl keci tulumu
1 dl (avuc icinden az büyük) köy ekmegi
1 tatli kasigi tereyagi

4 kücük yaprak marul

ögle (saat bilmiyorum ne zaman acikirsam)
1 bardak kefir

aksam 7-8 gibi
yumurtali mantar sote, (yarim tabak falan)
haslanmis yogurtlu karnabahar

saat 10 gibi
1 kase cikolatali puding (mozaik pastadan vazgectim bosuna kalori )

yatmadan 3 kasik yogurt, zencefil, zerdecal, tarcin

günü böyle kapatirim diye düsünüyorum ama tabi arkadas olcak söz veremiyorum böyle 1260 klari yapiyo, 1500 e kadar izin veriyorum kendime :) nolur nolmaz.

charmant mavimli Y YESIMBOZ miraycan84 elma_sekerim01 2016 da bebek isteyen arkadaşlar hepiniz birbirinize destek olursunuz ne güzel

Aynen cnm karatay tipi beslenirsin günlükde hatta 2bin kalori alırsın
Hafiften yürüyüse baslarsın
Sağlık gibisi yok
Yok o pekmezler,tahinli helvalar,bazlamalar,börekler çörekker tatlılar bunlara luzum yok,ya da az miktarda yenebilir

Yaaa o daha güzelmiş yok galiba bunda bunda cazip gelen yanı sitenin kullanışlı ve kolay olmasıydı

Cok sukur normaldede pek sevmem ama zaten maximum helva oneriliyor o donemde hatta normalde de tatli istiyorsan en sagliklisi bi parmak helva tamamen kesiyo zaten.

Canım zaten her zaman her şey den az yesek kilo almıyor aynı kiloda kalıyoruz iş bunu yapmakta

süpersn bebeğim :)
bende dün 1300 kalori :) ne oluyo bana ya ben fazlaca uçuyorum bu aralar :)

helvaaa kesmiyo beni kesmiyoooo yedikçe yiyiyorum 500 gr ık bir helvayı çay ve ekmekle yerim o derece iştahlıyım

Kiiiiz ne yaptiiin 500 gramlik helvanin enerjisiyle aya cikarsin mazallah Belki de ben normalde de tatli asiri sevmedigimden helva cok yogun geliyo bana. Ama o fistiklisi yok muuuuu... Ay neyseee havalarda cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…