- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
helvaaa kalp ben, her türlüsünü ekmeksiz ekmeksiz yarim kilo yerimhelvaaa kesmiyo beni kesmiyoooo yedikçe yiyiyorum 500 gr ık bir helvayı çay ve ekmekle yerim o derece iştahlıyım
aya çıkar etrafında turlarım sen ne diyon neyse..Kiiiiz ne yaptiiin 500 gramlik helvanin enerjisiyle aya cikarsin mazallahBelki de ben normalde de tatli asiri sevmedigimden helva cok yogun geliyo bana. Ama o fistiklisi yok muuuuu... Ay neyseee havalarda cok guzel
süpersn bebeğim :)
bende dün 1300 kalori :) ne oluyo bana ya ben fazlaca uçuyorum bu aralar :)
:))))))))))))))sen artık dükkanı erken kapattığın için bu saatlerde çok kalori alıyosun sanırım yoksa bu hızla akşama kadar maraton yaparsın
gelinlik kızlar 1300 alıyorsa biz ne yapalımsüpersn bebeğim :)
bende dün 1300 kalori :) ne oluyo bana ya ben fazlaca uçuyorum bu aralar :)
gelinlik kızlar 1300 alıyorsa biz ne yapalımbegum75 :)))
sen sabah bişey yememişsin ki amaSabah; 07:40 - 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene çayı + 1 ad.minik kare sütlü çikolata
Öğle; 12:25 - 1 kase kremalı tavuk çorbası + 4 ad.orta boy köfte + 2-3 ad. parçalanmış turşu
Sabah bir baktım sütüm bitmiş dün içmiştim en son unuttum yumurta da bitmişti ekmek zaten yoktu ee bari sıcak limonlu su iç ne zamandan beri içmiyorsun Nil dedim kendimesen sabah bişey yememişsin ki ama
bende diyodum kimsede yok bugün burda bişeyler yesem mi ki çaktırmadan
bi yere gidip gelirken yürümek çok güzel ya. şu anda markete dahi gidemiyorum denizzz kar fenasbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 @kitara_84 minerva1988
Günaydın arkadaşlar ;
28 ARALIK 2015: 54.70
29 ARALIK 2015: 54.40
30 ARALIK 2015: 54.70
31 ARALIK 2015: 54.30
Dün güzel yürüdüm sabahtan 6200 adım yürümüşüm akşama 10075 adım olmuş
Bugün diş randevum var diye biliyordum sabah 4333 adım dişçiye gidip gelirken 1783 adım toplamda 6303 adım yürümüşüm şimdiye kadar
Randevumu saat 14.30 a almışlar haberim yokney se problem değil öğleden sonra gelirim dedim
napçazz napçazz :)))
ay hadi inşallahh bakalımm beni biri hizaya soksunda :)))Kalori yarışması işe yarayacak bak görürsün canım
Pazartesiye bakalım ne olacak tehlikeli bir hafta aman dikkat kızlar bol tatiller eğlenceli geceler falanay hadi inşallahh bakalımm beni biri hizaya soksunda :)))
sabah erkenden hastaneye gitmek zorundaydım dolayısıyla aç gittim sadece 1 ceviz yemiştim,işim öğleden sonraya uzayınca en yakın yerde de yiyebileceğim ve çok sevdiğim dönerci vardı ve çocuklarımla döner yedik ve bunun vijdan azabıyla fazla yiyemedim zaten hastaneden geldikten sonra yorgunluktan uyudum uyandıktan sonrada çikolata yedim süt içtim falan filan iştebunlarıda yemiyeydin kız bu ne
1000 kalorinin altına düşme, çünkü istediğin kiloya ulaşıp normal yemek düzenine geçtiğinde kiloları hızla geri alırsın
hayıdır geçmiş olsun neyin var?sabah erkenden hastaneye gitmek zorundaydım dolayısıyla aç gittim sadece 1 ceviz yemiştim,işim öğleden sonraya uzayınca en yakın yerde de yiyebileceğim ve çok sevdiğim dönerci vardı ve çocuklarımla döner yedik ve bunun vijdan azabıyla fazla yiyemedim zaten hastaneden geldikten sonra yorgunluktan uyudum uyandıktan sonrada çikolata yedim süt içtim falan filan işte
hahahaaa sende ye annem yeee yarasınkizlar ben simdiden yandimarkadasa aksama puding yapcam dedim, baska tatli yapalim dedi hayirlisi benden umut yok bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?