♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kiiiiz ne yaptiiin 500 gramlik helvanin enerjisiyle aya cikarsin mazallah Belki de ben normalde de tatli asiri sevmedigimden helva cok yogun geliyo bana. Ama o fistiklisi yok muuuuu... Ay neyseee havalarda cok guzel
aya çıkar etrafında turlarım sen ne diyon neyse..
bencede havalar çok güzel sularda şırılşırıl laylalaylalaylay

C CallanPinckney sen naptın dünkü krizi atlatmayı nasıl başardın
bende az önce öğlen yemeğimi yedim canım atıştırmalık bişeyer yemek istiyo şekersiz kahveyle bastırmaya çalıştım ama geçmedi ufff napcam ben ya

Sabah; 07:40 - 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene çayı + 1 ad.minik kare sütlü çikolata
Öğle; 12:25 - 1 kase kremalı tavuk çorbası + 4 ad.orta boy köfte + 2-3 ad. parçalanmış turşu

Sabah; 07:40 - 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene çayı + 1 ad.minik kare sütlü çikolata
Öğle; 12:25 - 1 kase kremalı tavuk çorbası + 4 ad.orta boy köfte + 2-3 ad. parçalanmış turşu
sen sabah bişey yememişsin ki ama

bende diyodum kimsede yok bugün burda bişeyler yesem mi ki çaktırmadan

bi yere gidip gelirken yürümek çok güzel ya. şu anda markete dahi gidemiyorum denizzz kar fena

bunlarıda yemiyeydin kız bu ne
1000 kalorinin altına düşme, çünkü istediğin kiloya ulaşıp normal yemek düzenine geçtiğinde kiloları hızla geri alırsın
sabah erkenden hastaneye gitmek zorundaydım dolayısıyla aç gittim sadece 1 ceviz yemiştim,işim öğleden sonraya uzayınca en yakın yerde de yiyebileceğim ve çok sevdiğim dönerci vardı ve çocuklarımla döner yedik ve bunun vijdan azabıyla fazla yiyemedim zaten hastaneden geldikten sonra yorgunluktan uyudum uyandıktan sonrada çikolata yedim süt içtim falan filan işte

hayıdır geçmiş olsun neyin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…