♥haftalık kilo verme yarışması♥

hayıdır geçmiş olsun neyin var?
ben değil çocuklar hastaydı viral enfeksiyon grip öksürük,aslında ben de hastaydım da iyileşmek üzereyim ben otla kökle geçiriyorum ama çocuklara 1 bardak zor içiriyorum ve oğlumun ki kolay geçmiyor maalesef

çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim

nehirnil111 29 aralık verdim diye hatırlıyorum belki gözünden kaçmıştır neyse bir daha söyliyeyim
29 aralık kalorim
  • 2.00 x 1 Adet Patatesli Poğaça (Ev Yapımı)
    324 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir
    57 kcal
  • 2.00 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker
    30 kcal
  • 1.00 x 100gr Dana Kıyma (Orta Yağlı)
    120 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Elma
    60 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Barbunya
    328 kcal
  • 1.00 x 1 Su Bardağı Ayran
    90 kcal
  • 1.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek
    83 kcal
Toplam
1092
kcal

Aldım canım teşekkür ederim Gayet güzel menü

H Heart of Gold ile biz bi ileri bi geri nolcak sonumuz böyle

zaten daha fazla dayanamdım 20 gram beyaz leblebiyle 2 tane ceviz yedim yanınada yeşilçayımı içiyorum kalori toplamım şimdilik 731

H Heart of Gold ile biz bi ileri bi geri nolcak sonumuz böyle

zaten daha fazla dayanamdım 20 gram beyaz leblebiyle 2 tane ceviz yedim yanınada yeşilçayımı içiyorum kalori toplamım şimdilik 731

Ye canım sonra hasta olacaksın açsan yemelisin zararlı bir şeyler değil zatenKitarayla aynısınız vallahi dengeliyorsunuz işte

Herkese merhaba
Araniza bende dahil olabilirmiyim acaba yeni gelenleride aliyormusunuz
merhaba, topiğin sahibi sbeden olduğu için alımlara o karar veriyor siz yinede boy kilo ve hedef bilgilerinizi yazın,ve sbedeni etiketleyin
bunun harici diğer basit kurallarımız şöyle: her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildiriminizi yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…