ben değil çocuklar hastaydı viral enfeksiyon grip öksürük,aslında ben de hastaydım da iyileşmek üzereyim ben otla kökle geçiriyorum ama çocuklara 1 bardak zor içiriyorum ve oğlumun ki kolay geçmiyor maalesefhayıdır geçmiş olsun neyin var?
valla hic yiyesim yok mecbur yapicaz yicemhahahaaa sende ye annem yeee yarasın
bu akşam hepimize geçmiş olsun zaten aman senede bir kere geliyo napalım artık mecbur yiycez yapcak bişey yok yani bizde istemezdik böyle olsun ama napalımvalla hic yiyesim yok mecbur yapicaz yicemhem de aksamin bi saatinde hayirlisi artiiik
az yaptirtcam ama ikna edip sonra bana kalcak gerisi ben durmam yerim onu kendim biliyorumbu akşam hepimize geçmiş olsun zaten aman senede bir kere geliyo napalım artık mecbur yiycez yapcak bişey yok yani bizde istemezdik böyle olsun ama napalım
çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimben değil çocuklar hastaydı viral enfeksiyon grip öksürük,aslında ben de hastaydım da iyileşmek üzereyim ben otla kökle geçiriyorum ama çocuklara 1 bardak zor içiriyorum ve oğlumun ki kolay geçmiyor maalesef
ablangil nerde kız kalanını onlara kakalaaz yaptirtcam ama ikna edip sonra bana kalcak gerisi ben durmam yerim onu kendim biliyorum
çok sağol canımcımçok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
onlar yok kuzumablangil nerde kız kalanını onlara kakala
Aldım canım teşekkür ederimnehirnil111 29 aralık verdim diye hatırlıyorum belki gözünden kaçmıştır neyse bir daha söyliyeyim
29 aralık kalorim
Toplam
- 2.00 x 1 Adet Patatesli Poğaça (Ev Yapımı)
324 kcal- 1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir
57 kcal- 2.00 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker
30 kcal- 1.00 x 100gr Dana Kıyma (Orta Yağlı)
120 kcal- 1.00 x 1 Adet Elma
60 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Barbunya
328 kcal- 1.00 x 1 Su Bardağı Ayran
90 kcal- 1.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek
83 kcal
1092 kcal
sen kalanını paket yap arkadaşına ver emeğin geçti bak sen bunu al ye deonlar yok kuzumpazar gelcekler
iyi fikirsen kalanını paket yap arkadaşına ver emeğin geçti bak sen bunu al ye de
H Heart of Gold ile biz bi ileri bi geri nolcak sonumuz böyle29.12.2015
Nehir - 767
Bayan baloncuk - 1000
Begüm - 1042
Zambak - 1092
Callan - 1172
Esra - 1402
Kitara - 1540
30.12.2015
Zambak - 603
Bayan baloncuk - 900
Nehir - 1020
Kitara - 1040
Callan - 1279
Esra - 1300
Begüm - 1438
bayanbaloncuk begum75 zambak86 C CallanPinckney esraas H Heart of Gold
H Heart of Gold ile biz bi ileri bi geri nolcak sonumuz böyle
zaten daha fazla dayanamdım 20 gram beyaz leblebiyle 2 tane ceviz yedim yanınada yeşilçayımı içiyorum kalori toplamım şimdilik 731
Allah yolunu açık etsin canım hayırlısıyla gitgel yolculuk nereye?Kizlaarrr ben yola cikiyorum asiri kar yagisi var dua edin nolur kazasiz belasiz gidip gelelim
sbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 H Heart of Gold @minerva1988
Burada adını etiketlemediğim bütün arkadaşlarım diyet arkadaşıma giremiyorum ya yeni bir site bulduuuum
Diyet Uygula adı çok kolay üye oldum ve menümü ve aktivitemi de ekledim
merhaba, topiğin sahibi sbeden olduğu için alımlara o karar veriyor siz yinede boy kilo ve hedef bilgilerinizi yazın,ve sbedeni etiketleyinHerkese merhaba
Araniza bende dahil olabilirmiyim acaba yeni gelenleride aliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?