- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
ben değil çocuklar hastaydı viral enfeksiyon grip öksürük,aslında ben de hastaydım da iyileşmek üzereyim ben otla kökle geçiriyorum ama çocuklara 1 bardak zor içiriyorum ve oğlumun ki kolay geçmiyor maalesef
H Heart of Gold ile biz bi ileri bi geri nolcak sonumuz böyle
zaten daha fazla dayanamdım 20 gram beyaz leblebiyle 2 tane ceviz yedim yanınada yeşilçayımı içiyorum kalori toplamım şimdilik 731
Ye canım sonra hasta olacaksın açsan yemelisin zararlı bir şeyler değil zatenKitarayla aynısınız vallahi dengeliyorsunuz işte
bende gün kurusu yiycektim tatlı olmasın akşam pasta yiycem nasılsa diye yemedimara öğünümüz de aynıymış begüm :) ben 2 tane gün kurusu yedim ceviz yerine. benim de şimdiye kadar ki kalorim: 600 çok azmış. bugün karnıbahar yedim onun pek kalorisi yoktu. bugün yürüyüşte yapamadım. akşam leslie yaparım belki. belki diyorum çünkü hiç havamda değilim :)
bende gün kurusu yiycektim tatlı olmasın akşam pasta yiycem nasılsa diye yemedim
ben öğlen nohut yeşillik salata yedim o biraz kalorili çıktı işte
ben bugün yarın öbürgün hatta diğer öbürgünde spor yapamıycam yaa
4 ocakta yandım
ayy evet yani 4 ocakta ben de pek bir beklenti içinde değilim bir de regl olacam 5-6 sı gibi
bugün öğle arası çarşıdaydım..ayy herkes mi kuruyemiş tatlı alır. dedim ki dayan tuğba boşver sen sadece ihtiyaçlarını al ve çık. eşim de demez mi, dürüm ısmarlayayım :))) yok dedim. benim tatlı güzel karnıbaharım beni bekler sen ye dedim, hakkımı kuzumdan yana kullandım. kuzuma aldım bir de onu eve bırakıp işe döndüm. anne yüreği işte, ben kızımdan ayrı bir şey yiyemem suçlanıyormuşum gibi hissediyorum. babama çekmişim :) canım babam da öyledir.
eee bu akşama özel davetlisi olan yada yarın nasılsa tatil bugün geç yatcaz yiyelim içelim diyenler alıyo işte çerez, tatlı, cips, içecek vs....napsınlar kız mecburrr
tatlı güzel karnıbaharı bende çok severim canım
anne yüreği işte bende işyerinde değişik bişey yesem ya aynısı yaparım yada hazır alırım
hahahaa boşver öğrenmesin tadını nasılsa ilerde bolbol yiyecekaynen, misafiri olan ayrıca alıyor :) sevineyim bari bizim yok diye
ben karnıbaharın pizzasını da seviyorum çok güzel oluyor. kızım da pizza diye yiyor :) gerçek pizzayı 1 kez yedi. ama hatırlamıyor bence tadını :)
hahahaa boşver öğrenmesin tadını nasılsa ilerde bolbol yiyecek
karnıbahar pizzası nasıl oluyo peki ilk senden duydum
Bolbol su içtim limonlu,tarcınlı bitki çayları içyim,sakın yemeeeeeeeeeee,onca emek cöpee sonra olmaz, sen iradelisin yemezsinC CallanPinckney sen naptın dünkü krizi atlatmayı nasıl başardın
bende az önce öğlen yemeğimi yedim canım atıştırmalık bişeyer yemek istiyo şekersiz kahveyle bastırmaya çalıştım ama geçmedi ufff napcam ben ya
ay ben yarin deniycem insallah :) yani karnibaharli yumurta olarak deniycemkarnıbaharı haşlayıp suyunu süzdür. rondodan geçir. 3 yumurta kır, az zeytinyağ ekle, peynir rendele ( bir kısmını ayır) ,baharatlarını ekle hepsini çırp. yağladığın borcama yay. üstüne kırmızı yeşil biber ( küçük doğranmış, zeytin, sucuk pastırma ne istersen üstüne ekle fırına var 30 dk kadar 180 derecede pişir. üstü kızarınca tekrar çıkarıp ayırdğın peyniri ekle tekrar 5-10 dk fırına ver. sonra da ye afiyetle. yani ben sevdim tadını ama damak meselesi yani denemeye değer en azından.
inşş cnmm bnmm dualarımm seninlee .Kizlaarrr ben yola cikiyorum asiri kar yagisi var dua edin nolur kazasiz belasiz gidip gelelim
kilo bildirim günümüz pazartesi. iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor. ben 2013 aralkta 105 le dogum yapmıştım suan 77 kiloyum. hizli vermissin kilonu nasil verdin anlatir misin canim.. sadece diyet miBeni de aranıza alın
Boy 172 cm
Kilo 78
Hedef 70
Şubat ayında 107 kilo ile doğuma girdim
100 kilo idim doğum sonrası
En son 90 günlük diyetin yalnızca 45 gününü yapıp 8 kilo verdim bırakınca yalnız bir kilo aldım
Şimdi bu 8 kilodan da kurtulmak istiyorum Allah'ın izniyle
Diyet ve spor ama öyle saatlerce değil ev işlerini tempolu yaptım ve sadece kilomun 8 ini diyetle verdim ekmeği şekeri kestimkilo bildirim günümüz pazartesi. iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor. ben 2013 aralkta 105 le dogum yapmıştım suan 77 kiloyum. hizli vermissin kilonu nasil verdin anlatir misin canim.. sadece diyet mi
Benim oğlum 4 aylıktı kızıma hamile kaldım ilk hamilelikte 40 kilo aldım 64 ten 104 e 20 kilosunu vermiştim tekrar hamile kaldım 22 kilo daha aldım ve inan milletin lafı sözü beni gaza getirdikilo bildirim günümüz pazartesi. iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor. ben 2013 aralkta 105 le dogum yapmıştım suan 77 kiloyum. hizli vermissin kilonu nasil verdin anlatir misin canim.. sadece diyet mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?