♥haftalık kilo verme yarışması♥

@nehirnil111 1502kcal Cnm bugun spor yok,belki birazdan ip atlarım
İnşalah yarına sabit çıkarım
Heyyy callancim merhaba seninle yine bir kilo verme topiginde karşılaşmak ne kadar güzel
Kilonu korumaya devam ediyorsun belli ki (listeden gördm) ama asil vermek istediğin kiloyada gelemedn anlaşılan .sen gibi azimli insanlara bayiliorm ya

slm cnm nasılsın :)))) daha erilecek kilolar var bakalım :)))))

Günaydınlar gece yatmama rağmen her zamanki gibi açtım yine gözlerimi alışkanlık, ay dünkü yediklerimi hatırladıkça bugün kusasım geliyor
Hep eşimin yüzünden komplo kurmuş bana suçum yok , dün yemeğe gittik ne sevdiğim varsa tatlısına kadar önceden söylemiş garsona önüme geldi hepsi tatlarına baktım ama büyük baskıyla bitirtti yedim ya bu bana yapılır mı , neyse bugün ölmeyecek kadar yicem olan oldu bi kere
Şimdi spora başlıyorum

amaaan iyi olmus bosver afiyet olsun :) bazen gerekiyor öyle seyler. bende mesela yarin kek falan yiycem sevgilime kek yapicam da süpriz

Iyim canm sen nasilsn ? Kizin nasl ?
Valla masallah cok azimli insansin ya tebrik ediyorum seni
Sağol tatlım o da iyi şükür
Dışarıyı bir dolaşıp gldik:))
İnşallah dediğin gibi bir insan olabilrim bir gün canım,cok sağol,burada arkadaşların desteği ile kilo vermeye uğrasıyoruz işte
Gerçekten güzel bir ortama geldin,:))
Hoşgeşdin:))))

Bu azminle istedigin bir vücuda sahip olacagindan hic kuşkum yok tatlm
Hosbulduk bu arada

C CallanPinckney napicagimi buldum yarin simdi sevgilime büskivili pasta yapayim, ki en cok onu seviyor o yüzden ama disari tasiycam kücük biseye yapmam lazim kendime de kakaolu yulaf lapasi yapayim hem ayni seyi yemisiz gibi olur hem tok tutuar hem de tatli degil nasi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…