Heyyy callancim merhaba@nehirnil111 1502kcal Cnm bugun spor yok,belki birazdan ip atlarım
İnşalah yarına sabit çıkarım
aynen öyle,içine balı dolduruyorum yine de zor içiyorgeçmiş olsun canım...şu çocuklar faydalı şeyleri içmezler zaten. ben de ıhlamur içirtemiyorum çok faydalı çok da severim bal şeker koydum yine de içmiyor.
slm cnm nasılsın :)))) daha erilecek kilolar var bakalım :)))))Heyyy callancim merhabaseninle yine bir kilo verme topiginde karşılaşmak ne kadar güzel
Kilonu korumaya devam ediyorsun belli ki (listeden gördm) ama asil vermek istediğin kiloyada gelemedn anlaşılan .sen gibi azimli insanlara bayiliorm ya
Iyim canm sen nasilsn ? Kizin nasl ?slm cnm nasılsın :)))) daha erilecek kilolar var bakalım :)))))
amaaan iyi olmus bosver afiyet olsun :) bazen gerekiyor öyle seyler. bende mesela yarin kek falan yiycemGünaydınlar gece yatmama rağmen her zamanki gibi açtım yine gözlerimi alışkanlık, ay dünkü yediklerimi hatırladıkça bugün kusasım geliyor
Hep eşimin yüzünden komplo kurmuş bana suçum yok , dün yemeğe gittik ne sevdiğim varsa tatlısına kadar önceden söylemiş garsona önüme geldi hepsi tatlarına baktım ama büyük baskıyla bitirtti yedim ya bu bana yapılır mı , neyse bugün ölmeyecek kadar yicem olan oldu bi kere
Şimdi spora başlıyorum
Sağol tatlım o da iyi şükürIyim canm sen nasilsn ? Kizin nasl ?
Valla masallah cok azimli insansin ya tebrik ediyorum seni
Azcık yeamaaan iyi olmus bosver afiyet olsun :) bazen gerekiyor öyle seyler. bende mesela yarin kek falan yiycemsevgilime kek yapicam da süpriz
ya ben oysaki yarini ödül günü yapacaktimAzcık ye
İpince bşr dilim yeter
Pazarte tartı günü unutma
Oo süper afiyet olsun , ipin ucu dün bayağı kaçtı ya napalım sağlık olsun dengelicem artık bugün canımamaaan iyi olmus bosver afiyet olsun :) bazen gerekiyor öyle seyler. bende mesela yarin kek falan yiycemsevgilime kek yapicam da süpriz
Ödül harika fiziğin,yemekler değil :))))ya ben oysaki yarini ödül günü yapacaktim
yilbasini da kutlamadim zaten
Ay bi de tabağın kenarına kalp filan koymuş tatlı şey yaa:)))Eki Görüntüle 1732729
Kahvalti 10:00
1 bardak sıcak süt
2 haslanmış yumurta
Haslanmış karnabahar(1 kasik z.yagli)
1 dl köy ekmegi
Yarim tatli kasıgı tereyagı
2 tatlı kaşığı diyabetik vişne receli
Bugun 2 haslanmış yumurta,2 kase yğourt,bir de ton balığı ye, dün yediklerinin hepsi giderOo süper afiyet olsun , ipin ucu dün bayağı kaçtı ya napalım sağlık olsun dengelicem artık bugün canım
Bu azminle istedigin bir vücuda sahip olacagindan hic kuşkum yok tatlmSağol tatlım o da iyi şükür
Dışarıyı bir dolaşıp gldik:))
İnşallah dediğin gibi bir insan olabilrim bir gün canım,cok sağol,burada arkadaşların desteği ile kilo vermeye uğrasıyoruz işte
Gerçekten güzel bir ortama geldin,:))
Hoşgeşdin:))))
Ay canım benim cok sağol:))sabah sabah sözlerin çok iyi geldi:)))))Bu azminle istedigin bir vücuda sahip olacagindan hic kuşkum yok tatlm
Hosbulduk bu arada
oysa ben fizigimin harika oldugunu düsünüyodumÖdül harika fiziğin,yemekler değil :))))
yaa kalp oldugu belli oluyo mu sevindimAy bi de tabağın kenarına kalp filan koymuş tatlı şey yaa:)))
Fikir için teşekkür ederim canımBugun 2 haslanmış yumurta,2 kase yğourt,bir de ton balığı ye, dün yediklerinin hepsi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?