♥haftalık kilo verme yarışması♥

Daha öncede yazmıştım ama bende katlsam olur muu

sbeden geciktim ama kilom yine aynı 58,5.
çok yoğunum bu aralar. bu ayda öyle olacak sanırım. salı sınavlarım bitiyor. bir yerlere gitmezsem buradayım, daha belli değil, ama kar var biyere gidemeyiz heralde. tatilde yapamadığım sporu bol bol yapıcam. maalesef hedefime ulaşamadım. ulaşabilen varmı ne oldu. 1. sayfaya bakayım. olaki giremesemde silme beni olurmu. :) yinede aksilik olmazsa bildirimlerimi yapmaya çalışıcam. herkese iyi yıllar. dilerim barışın çoğaldığı bir yıl olur. 2016 nın adı barış olsun.

pazartesi bakicam canim hedeflere. olsun derslerin iyi olsunda buraya az gelsende olur. bende az geliyorum ama birakmam burayi kimse olmasa tek takilirim yine takilirim hedefi bosver o kadar yol katettin . silmek istemem zaten. birakmak yok. insallah 2016 öyle dedigin gibi olur ama hiç inanamam.Dunya her geçen gun kötüyr gidiyor

Kahvalti 10:00
1 bardak sıcak süt
2 haslanmış yumurta
Haslanmış karnabahar(1 kasik z.yagli)
1 dl köy ekmegi
Yarim tatli kasıgı tereyagı
2 tatlı kaşığı diyabetik vişne receli

saat 14:40
1 tabak kremali mantar corbasi

aksam 17:30
1 tabak kremali mantar corbasi
1 kase marul salatasi (az yagli sirkeli tuzsuz)

yatmadan 3 kasik yogurt, zencefil, zerdecal, tarcin

öglen 500 ip atladim,
aksama 300 ip, 50 mekik, 50 diz cekmeli mekik yapicam :)

nehirnil111 kalorim 1100

Harika:))

hedefine ulaşan pek yok galiba. ben ulaşamadım mesela bakalım belki ocak sonu ulaşırım.

çok gğüzel görünüyor afiyetleyemişsindir canım :) karnabaharlar mantı gibi durmuş sankim

31.12.2015

Sabah;1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa rezene çayı + 1 minik sütlü çikolata
Öğle;Yarım kase kremalı tavuk çorbası + 4 minik ızgara köfte + 3 kesilmiş dilim turşu
Akşam; Yarım kase kırmızı mercimek çorbası + yarım tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
Ara; 150 gram çerez çekirdek karışık + 50 gram cips

01.01.2016

Öğle; 1 büyük yumurtadan tavada omlet + 2 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 1 ad.gün kurusu kayısı + 1 ufak muz
Akşam; Yarım tabak yoğurtlu salça soslu spagetti
Ara; 50 gram çerez + 50 gram cips

Nasılsınız kızlar inşallah yeni yılda Rabbim gönlümüzden geçen herşeyi nasip etsin Ben ilginç şekilde yukarıdakiler yedim sadece cips ve çerezden mi bilmiyorum ama pazartesi tartıdaki rakamımdan 700 gram fazlayımMoralim çok bozuldu dün sporumu da yaptım 3 saat ev işimi de yaptım

Şöyle bir durum var takvime göre 3 gün öncesinden regl olmam gerekiyordu bu ay kontrol haplarımı doktor bıraktırmıştı sanırım regl düzensizliği yaşıyorum daha ne kadar beklerim böyle bilmiyorum acayip bir bel ağrım var sporumu da engelliyor 2-3 hafta etkilemese bari bu hafta olsamBilgisi olan var mı doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra böyle regl gecikmesi yaşayıp düzensizleşen

31.12.2015 kalorim 1078
01.01.2016 kalorim 883

bugün az yemeyi spor yapmayı planlıyorum şimdi yulaflı sütümü aldım elime evdeyim zaten çerezi cipsi de kendimden sakladım bakalım benim sorunum nedir

charmant begum75 bayanbaloncuk esraas zambak86 @kitara_84 C CallanPinckney THEY- GonulSenligim @deniz3344

selam kizlar nasilsiniz :) ben bugun sevdicegimle gezmelere gidicem. sinemaya falan da gidicez sanirim emin degilim :)
tatlisini yaptim ona, kendime de kakalu yulaf lapasi yaptim onu yiyem tembihledim bak bana yedirtmeye calisma diye kabul etti ama bakalim
kilom 61 bugun de wc ye gittim uyanir uyanmaz sanirim bu yogurt seyi düzenliyor da emin degilim, gerci dün dün salata corba falan da yemistim ondan da olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…