- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
pazartesi bakicam canim hedeflere. olsun derslerin iyi olsunda buraya az gelsende olur. bende az geliyorum ama birakmam burayi kimse olmasa tek takilirim yine takilirimsbeden geciktim ama kilom yine aynı 58,5.
çok yoğunum bu aralar. bu ayda öyle olacak sanırım. salı sınavlarım bitiyor. bir yerlere gitmezsem buradayım, daha belli değil, ama kar var biyere gidemeyiz heralde. tatilde yapamadığım sporu bol bol yapıcam. maalesef hedefime ulaşamadım.ulaşabilen varmı ne oldu. 1. sayfaya bakayım. olaki giremesemde silme beni olurmu. :) yinede aksilik olmazsa bildirimlerimi yapmaya çalışıcam. herkese iyi yıllar. dilerim barışın çoğaldığı bir yıl olur. 2016 nın adı barış olsun.
Harika:))C CallanPinckney napicagimi buldum yarinsimdi sevgilime büskivili pasta yapayim, ki en cok onu seviyor o yüzden ama disari tasiycam kücük biseye yapmam lazim kendime de kakaolu yulaf lapasi yapayim hem ayni seyi yemisiz gibi olur hem tok tutuar hem de tatli degil nasi fikir
hedefine ulaşan pek yok galiba. ben ulaşamadım meselapazartesi bakicam canim hedeflere. olsun derslerin iyi olsunda buraya az gelsende olur. bende az geliyorum ama birakmam burayi kimse olmasa tek takilirim yine takilirimhedefi bosver o kadar yol katettin . silmek istemem zaten. birakmak yok. insallah 2016 öyle dedigin gibi olur ama hiç inanamam.Dunya her geçen gun kötüyr gidiyor
çok gğüzel görünüyor afiyetleyemişsindir canım :) karnabaharlar mantı gibi durmuş sankimEki Görüntüle 1732729
Kahvalti 10:00
1 bardak sıcak süt
2 haslanmış yumurta
Haslanmış karnabahar(1 kasik z.yagli)
1 dl köy ekmegi
Yarim tatli kasıgı tereyagı
2 tatlı kaşığı diyabetik vişne receli
haha yok yok manti degilçok gğüzel görünüyor afiyetleyemişsindir canım :) karnabaharlar mantı gibi durmuş sankim
baklava daha az diye biliyorum ben nerden baktin ki kalorisineBu arada topu topu 1084 kalori almışım baklava 347 kcal miş pişman oldum ya off
simdi diyetkolikten baktim tanesi 129 kalori :) üzülme bence yenir öyle arada hem vucut daha cok sasirip kilo veriyor bazen öyle.Fetsecret canım bilseydim yemezdim zaten pazartesi tartı günü , dün desen çok yedim bakalım fark görebilcemmi tartı da
Inşallah canımsimdi diyetkolikten baktim tanesi 129 kalori :) üzülme bence yenir öyle arada hem vucut daha cok sasirip kilo veriyor bazen öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?