♥haftalık kilo verme yarışması♥

Maşallah canım bol eğlenceli bir gün olur inşallah bende yukarıda yazdığım sebep yüzünden keyifsizim biraz

Arada olur moral bozma canim toparlarsin bende fazlayim

Arada olur moral bozma canim toparlarsin bende fazlayim
Niye böyle oldu sence kuzum bakıyorum yediklerime acaba tuz durumundan su mu tuttu diyorum sonra regl olamadım ondan mı bekliyor vücut diyorum diyorum da diyorum Pazartesiye kadar önceki kiloma dönmek istiyorum en azından 1 hafta kaybetmiş olayım

Nehircim hapı bırakınca benimde dengim şaşmıştı , sonra eşim korundu o dönemlerde ilaç bende bacaklarımda kılcal damar çıkarmıştı çok zararlı şu kadın doğum kontrol hapları , başka alternatif varsa onu kullan kist için mi korunmak için mi kullanıyorsun bilmiyorum ama en son seçenek olmalı bence.

Regl olmadan birkac gun once su tutar vucut zaten sen bakma ona olunca fiiisss diye gidecek fazlalik sen devam et

Kahvaltım
2 yumurta
Ve büyük dilim light peyniri 1 yemek kaşığı
Yulaf ezmesi ilaveli yağsız süper omlet
7 zeytin
O kadar duydum ki full um yani:)
Şimdi bi 40 dk spor yaparım, bu arada ben sadece pazartesileri tartılıyorum , arada ben de tartılsam moralim bozulur diye hiç girmiyorum tartı işine:)

Canım ben rahat 5-7 senedir kullanıyorum pcos hastasıyım bu sebepten hep kontrol hapı verdiler bana ne zaman gitsem arada bırakıp vücudumu dinlendirdim bir kaç ay sonra devamGeçen ay doktora gittim şuanda düşünmesekte 1 seneye kadar çocuk düşüneceğimizi belirttim doktorda baktı pcos sorunu fazla görünmüyor sadece bir kısımda var bence ilaç kullanmayı bırakmalısın zaten uzun yıllar kullanmışsın eşin korunsun çocuk düşünene kadar dediRegl olamazsan düzensizleşirsen hastalıktan dolayı gel dedi bende bekliyorum eğer olamazsam ya da 1-2 ay takip edeceğim hep düzensiz olursam gideceğim
Regl olmadan birkac gun once su tutar vucut zaten sen bakma ona olunca fiiisss diye gidecek fazlalik sen devam et

Regl geçti hatta kuzum hapı bıraktım ya düzensizleşti olmam gerekiyordu çoktan bugün olalı 36.günİnşallah söner kuzumSeninde kesin vücudun su tutuyordur eminim dikkatli yiyorsun ay mı etkiliyor yoksa bizi

Bana iyi oluyor arada tartılmak en azından pazartesiye kadar biraz frenliyorum ya da daha çok diyet işine yükleniyorum spora falanMenün çok iyi canım gayet doyurucu

Sabah; 09:00 - 1 kupa ılık süt + 15 gram yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Öğle; 12:00 - 1 haşlanmış yumurta + 2 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 orta boy domates + 1 kupa rezene çayı(planladığım)

Kızlar ben birazdan çıkacağım şimdiden yazayım herkese güzel tatiller pazartesi görüşmek üzere

Bende pco yum canım benden tavsiye çocuk 1 yıl sonra düşünüyorsan 6 ayını at ben 1.5 yıldır düşünüyorum sırf pco var diye hamile kalmıyorum , keşke bana söyleselerdi 1.5 korunmazdım

nehirnil111 cnm kendini bukadar üzm, kesin ödem o
Asıl bomba bende dün 3bin kaloriyi geçtim ve tartıda persembe sabaha göre 1,5kilo fazlam var
Okadar emek hop çöpe
Kendime çok kızgınım
3000bin kaloriyi nasıl geçtin
Yıl başında bende gerçi 2.600 kcal aldım, spor yapmıyorsan mutlaka yap Moral bozma benimde +çıktığım haftalar oldu ama sporla üstesinden geldim

Bende pco yum canım benden tavsiye çocuk 1 yıl sonra düşünüyorsan 6 ayını at ben 1.5 yıldır düşünüyorum sırf pco var diye hamile kalmıyorum , keşke bana söyleselerdi 1.5 korunmazdım

Anladım canım ben aynı hevesle devam ediyorum farketmiyor bana valla:)
Evet bıraktım ama işte regl olamazsam ne yapacağım bilmiyorum bakalım doktor ne söyleyecek gidersemİnşallah Rabbim aratmadan kısa zamanda kucağınıza alırsınız canım

Ben 2 gün mesela aç gezerim bu sabah abartı çıktım diye yemediğim halde çerezleri yemezdim bilseydim bu kadar geri verecek gerçi ödem de olabilir

nehirnil111 cnm kendini bukadar üzm, kesin ödem o
Asıl bomba bende dün 3bin kaloriyi geçtim ve tartıda persembe sabaha göre 1,5kilo fazlam var
Okadar emek hop çöpe
Kendime çok kızgınım

İnşallah ödemdir bu hafta regl olurum da kurtulurum canım

Nasıl geçtin canım yılbaşı akşamı yemedin de dün mü parti yaptınızSpora saldır derim en azından toparlarsın dur hemen pes etme daha önünde koca 2 gün var

Menü değişti yumurta 2 tane oldu haşlanmışdomates ufak seçtim şimdi de 2 gün kurusu kayısıyla rezene çayı içiyorum belki rahatlatır diye

sbeden benim hedef işi olmadı çok moralim bozuk hadi bi yarış daha düzenle geçen seneki gibi kendimize gelelim
yeni yaris stunu listede yer kaplıyor bos yere . yeni yaris yok kendimize gelmeliyiz. bak yeni yila girdik simdi cabucak baharda gelir kilo veremezsek vay hakimize

hedefine ulaşan pek yok galiba. ben ulaşamadım mesela bakalım belki ocak sonu ulaşırım.
pazartesi bakacsm ama yk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…