- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Maşallah canım bol eğlenceli bir gün olur inşallah bende yukarıda yazdığım sebep yüzünden keyifsizim birazselam kizlar nasilsiniz :) ben bugun sevdicegimle gezmelere gidicem. sinemaya falan da gidicez sanirim emin degilim :)
tatlisini yaptim ona, kendime de kakalu yulaf lapasi yaptim onu yiyemtembihledim bak bana yedirtmeye calisma diye kabul etti ama bakalim
kilom 61 bugun de wc ye gittim uyanir uyanmaz sanirim bu yogurt seyi düzenliyor da emin degilim, gerci dün dün salata corba falan da yemistim ondan da olabilir :)
Arada olur moral bozma canim toparlarsin31.12.2015
Sabah;1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa rezene çayı + 1 minik sütlü çikolata
Öğle;Yarım kase kremalı tavuk çorbası + 4 minik ızgara köfte + 3 kesilmiş dilim turşu
Akşam; Yarım kase kırmızı mercimek çorbası + yarım tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
Ara; 150 gram çerez çekirdek karışık + 50 gram cips
01.01.2016
Öğle; 1 büyük yumurtadan tavada omlet + 2 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 1 ad.gün kurusu kayısı + 1 ufak muz
Akşam; Yarım tabak yoğurtlu salça soslu spagetti
Ara; 50 gram çerez + 50 gram cips
Nasılsınız kızlar inşallah yeni yılda Rabbim gönlümüzden geçen herşeyi nasip etsinBen ilginç şekilde yukarıdakiler yedim sadece cips ve çerezden mi bilmiyorum ama pazartesi tartıdaki rakamımdan 700 gram fazlayım Moralim çok bozuldu dün sporumu da yaptım 3 saat ev işimi de yaptım
Şöyle bir durum var takvime göre 3 gün öncesinden regl olmam gerekiyordu bu ay kontrol haplarımı doktor bıraktırmıştı sanırım regl düzensizliği yaşıyorum daha ne kadar beklerim böyle bilmiyorum acayip bir bel ağrım var sporumu da engelliyor 2-3 hafta etkilemese bari bu hafta olsamBilgisi olan var mı doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra böyle regl gecikmesi yaşayıp düzensizleşen
31.12.2015 kalorim 1078
01.01.2016 kalorim 883
bugün az yemeyi spor yapmayı planlıyorum şimdi yulaflı sütümü aldım elime evdeyim zatençerezi cipsi de kendimden sakladım bakalım benim sorunum nedir
charmant @begum75 @bayanbaloncuk @esraas @zambak86 @kitara_84 C CallanPinckney @THEY- @DisiAnka @deniz3344
Niye böyle oldu sence kuzum bakıyorum yediklerime acaba tuz durumundan su mu tuttu diyorum sonra regl olamadım ondan mı bekliyor vücut diyorum diyorum da diyorumArada olur moral bozma canim toparlarsinbende fazlayim
Regl olmadan birkac gun once su tutar vucut zaten sen bakma ona olunca fiiisss diye gidecek fazlalikNiye böyle oldu sence kuzum bakıyorum yediklerime acaba tuz durumundan su mu tuttu diyorum sonra regl olamadım ondan mı bekliyor vücut diyorum diyorum da diyorumPazartesiye kadar önceki kiloma dönmek istiyorum en azından 1 hafta kaybetmiş olayım
Canım ben rahat 5-7 senedir kullanıyorum pcos hastasıyım bu sebepten hep kontrol hapı verdiler bana ne zaman gitsem arada bırakıp vücudumu dinlendirdim bir kaç ay sonra devamNehircim hapı bırakınca benimde dengim şaşmıştı , sonra eşim korundu o dönemlerde ilaç bende bacaklarımda kılcal damar çıkarmıştı çok zararlı şu kadın doğum kontrol hapları , başka alternatif varsa onu kullan kist için mi korunmak için mi kullanıyorsun bilmiyorum ama en son seçenek olmalı bence.
Regl olmadan birkac gun once su tutar vucut zaten sen bakma ona olunca fiiisss diye gidecek fazlaliksen devam et
Bana iyi oluyor arada tartılmak en azından pazartesiye kadar biraz frenliyorum ya da daha çok diyet işine yükleniyorum spora falanKahvaltım
2 yumurta
Ve büyük dilim light peyniri 1 yemek kaşığı
Yulaf ezmesi ilaveli yağsız süper omlet
7 zeytin
O kadar duydum ki full um yani:)
Şimdi bi 40 dk spor yaparım, bu arada ben sadece pazartesileri tartılıyorum , arada ben de tartılsam moralim bozulur diye hiç girmiyorum tartı işine:)
Bende pco yum canım benden tavsiye çocuk 1 yıl sonra düşünüyorsan 6 ayını at ben 1.5 yıldır düşünüyorum sırf pco var diye hamile kalmıyorum , keşke bana söyleselerdi 1.5 korunmazdımSabah; 09:00 - 1 kupa ılık süt + 15 gram yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Öğle; 12:00 - 1 haşlanmış yumurta + 2 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 orta boy domates + 1 kupa rezene çayı(planladığım)
Kızlar ben birazdan çıkacağım şimdiden yazayım herkese güzel tatiller pazartesi görüşmek üzere
Anladım canım ben aynı hevesle devam ediyorum farketmiyor bana valla:)Bana iyi oluyor arada tartılmak en azından pazartesiye kadar biraz frenliyorum ya da daha çok diyet işine yükleniyorum spora falanMenün çok iyi canım gayet doyurucu
İyiyim canım alıştım sayılır. Bugun evdeyim yılbaşından kalanları temizliorum bir sürü ütüm varcharmant nasılsın canım yeni işine alışabildin mi?
Kolay gelsin tatlım , ıyy ütüyü hiç sevmiyorumİyiyim canım alıştım sayılır. Bugun evdeyim yılbaşından kalanları temizliorum bir sürü ütüm var
3000bin kaloriyi nasıl geçtinnehirnil111 cnm kendini bukadar üzm, kesin ödem o
Asıl bomba bende dün 3bin kaloriyi geçtim ve tartıda persembe sabaha göre 1,5kilo fazlam var
Okadar emek hop çöpe
Kendime çok kızgınım
Bende pco yum canım benden tavsiye çocuk 1 yıl sonra düşünüyorsan 6 ayını at ben 1.5 yıldır düşünüyorum sırf pco var diye hamile kalmıyorum , keşke bana söyleselerdi 1.5 korunmazdım
Evet bıraktım ama işte regl olamazsam ne yapacağım bilmiyorum bakalım doktor ne söyleyecek gidersemAnladım canım ben aynı hevesle devam ediyorum farketmiyor bana valla:)
nehirnil111 cnm kendini bukadar üzm, kesin ödem o
Asıl bomba bende dün 3bin kaloriyi geçtim ve tartıda persembe sabaha göre 1,5kilo fazlam var
Okadar emek hop çöpe
Kendime çok kızgınım
Sabah; 09:00 - 1 kupa ılık süt + 15 gram yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Öğle; 12:00 - 1 haşlanmış yumurta + 2 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 orta boy domates + 1 kupa rezene çayı(planladığım)
Kızlar ben birazdan çıkacağım şimdiden yazayım herkese güzel tatiller pazartesi görüşmek üzere
yeni yaris stunu listede yer kaplıyor bos yere . yeni yaris yok kendimize gelmeliyiz. bak yeni yila girdik simdi cabucak baharda gelir kilo veremezsek vay hakimizesbeden benim hedef işi olmadı çok moralim bozuk hadi bi yarış daha düzenle geçen seneki gibi kendimize gelelim
pazartesi bakacsm ama yk gibihedefine ulaşan pek yok galiba. ben ulaşamadım meselabakalım belki ocak sonu ulaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?