- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Canım bendede pco vardı en güzel ilaç soğan kürü doğum kontrol hapları yumurtalıkları tembelleştiriyo benim altı yııl olmadı en son pco çikolata kistine ilerledi doktor imkansız tüp ve aşılama olmadan dedi bi aşılama bi tüp yaptırdık tutmadı çikolata kistlerimde büyüdüğü halde buraktım tedaviyi soğan kürünü yaptım bide bende folik asit eksikliği vardı sadece bi ay folibol kullandım hooop oğlum geldiiiiiBende pco yum canım benden tavsiye çocuk 1 yıl sonra düşünüyorsan 6 ayını at ben 1.5 yıldır düşünüyorum sırf pco var diye hamile kalmıyorum , keşke bana söyleselerdi 1.5 korunmazdım
Ohh herkes böyleymiş bende bi tek ben bozdum diye siteye girmeye bile yüzüm yoktunehirnil111 cnm kendini bukadar üzm, kesin ödem o
Asıl bomba bende dün 3bin kaloriyi geçtim ve tartıda persembe sabaha göre 1,5kilo fazlam var
Okadar emek hop çöpe
Kendime çok kızgınım
Ayy süpermiş canım soğan kürü yumurta çatlaması için değil mi nasıl yaptın ?Canım bendede pco vardı en güzel ilaç soğan kürü doğum kontrol hapları yumurtalıkları tembelleştiriyo benim altı yııl olmadı en son pco çikolata kistine ilerledi doktor imkansız tüp ve aşılama olmadan dedi bi aşılama bi tüp yaptırdık tutmadı çikolata kistlerimde büyüdüğü halde buraktım tedaviyi soğan kürünü yaptım bide bende folik asit eksikliği vardı sadece bi ay folibol kullandım hooop oğlum geldiiiii
grup 90 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
hedf kg | üye | ilk kg | 21 arlk | 28 arlk | 4 ock | 11 ock | 18 ock | |||||
90/167 | D damlasr | 104.5 | _ | 99.8 | ||||||||
70/167 |
| 91 | 91 | 91 | ||||||||
60/171 | G guselolurdu | 96.6 | 96.6 | 95.5 |
31.12.2015
Sabah;1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa rezene çayı + 1 minik sütlü çikolata
Öğle;Yarım kase kremalı tavuk çorbası + 4 minik ızgara köfte + 3 kesilmiş dilim turşu
Akşam; Yarım kase kırmızı mercimek çorbası + yarım tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
Ara; 150 gram çerez çekirdek karışık + 50 gram cips
01.01.2016
Öğle; 1 büyük yumurtadan tavada omlet + 2 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 1 ad.gün kurusu kayısı + 1 ufak muz
Akşam; Yarım tabak yoğurtlu salça soslu spagetti
Ara; 50 gram çerez + 50 gram cips
Nasılsınız kızlar inşallah yeni yılda Rabbim gönlümüzden geçen herşeyi nasip etsinBen ilginç şekilde yukarıdakiler yedim sadece cips ve çerezden mi bilmiyorum ama pazartesi tartıdaki rakamımdan 700 gram fazlayım Moralim çok bozuldu dün sporumu da yaptım 3 saat ev işimi de yaptım
Şöyle bir durum var takvime göre 3 gün öncesinden regl olmam gerekiyordu bu ay kontrol haplarımı doktor bıraktırmıştı sanırım regl düzensizliği yaşıyorum daha ne kadar beklerim böyle bilmiyorum acayip bir bel ağrım var sporumu da engelliyor 2-3 hafta etkilemese bari bu hafta olsamBilgisi olan var mı doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra böyle regl gecikmesi yaşayıp düzensizleşen
31.12.2015 kalorim 1078
01.01.2016 kalorim 883
bugün az yemeyi spor yapmayı planlıyorum şimdi yulaflı sütümü aldım elime evdeyim zatençerezi cipsi de kendimden sakladım bakalım benim sorunum nedir
@charmant @begum75bayanbaloncuk @esraas @zambak86 @kitara_84 C CallanPinckney @THEY- @DisiAnka @deniz3344
sagol canim güzel gecti, hamile olabilir msin acaba diyecektim ki alt mesajlarda pcos oldugunnu okudum, damla nin dedigi gibi sogan kürü cok etkili genelde iyi yorumlar duyuyorum onunla illgiliMaşallah canım bol eğlenceli bir gün olur inşallah bende yukarıda yazdığım sebep yüzünden keyifsizim biraz
yok canım ben evinizin arsız kedisiyim sen kız sataş alınmam ama ne zaman canım isterse o zaman gider hiiiç alunup inatlaşmam ben
grup 90 hedf kg üye ilk kg 21 arlk 28 arlk 4 ock 11 ock 18 ock 90/167 D damlasr 104.5 _ 99.8 70/167 aaynaa 91 91 91 60/171 G guselolurdu 96.6 96.6 95.5
kızlar topigin gözü uzerinizde
D damlasr gaza bas canim. sen 95 ten aşağı düş ki ondan sonra 95 uzeri olan yarışmacıları almayalim. listede rolün büyük
tek istedigm hamur isi ve tatlidan gec yemeden uzak durman. sana sataşmadan edemiyorum kizmiyorsun umarim
Ayy süpermiş canım soğan kürü yumurta çatlaması için değil mi nasıl yaptın ?
Hayır canım çatlaması için incir havuç kürü yumurtlamayı düzenlemek kistlerden kurtulmak adet düzeni ve pco için soğan kürü yapılacak saraçoğlunun sitesinde de var nasıl yapıldığıAyy süpermiş canım soğan kürü yumurta çatlaması için değil mi nasıl yaptın ?
Bu ay geçti önümüzdeki ay yapayım canım adetin 7.günü başlanıyormuş galiba Sağol tatlımHayır canım çatlaması için incir havuç kürü yumurtlamayı düzenlemek kistlerden kurtulmak adet düzeni ve pco için soğan kürü yapılacak saraçoğlunun sitesinde de var nasıl yapıldığı
İki su bardagı suuu cezvede kaynat kaynayınca içine soyulmuş dördebölünmüş bi orta boy soğanı at dört beş dakka daha kaynat iyice soğumadan bira bekleyince iç
yok canım ben evinizin arsız kedisiyim sen kız sataş alınmam ama ne zaman canım isterse o zaman gider hiiiç alunup inatlaşmam ben
ben gezerken yemek gelmiyor genelde aklima:)Kızlar kilo almak isteyenler sayfasına baktım, hep yemek yemek istemiyorum, az yiyiyorum, çok hareket ediyorum, yemeği unutuyorum filan yqzmışlar
Ben de iş yapmaya gömülüp yemek yemeği unutabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?