- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Benim de bugun iştahım baya kapalı, burnum akıyor, hafif soğuk algınlığı geçiriyorum, pek bir şey yiyemeyeceğim galibaben gezerken yemek gelmiyor genelde aklima:)
gelebilirsin :) boy kilo ve hedef kilo yazar misin
hos geldiniz. bende 1.63 boy. kilom 64 hedef 55. cok yakiniz163 boy 62 kilo hedef 55
hosgeldin canim. bizde motivasyon icin burdayiz.Merhaba kızlar, yeni üye oldum bende zayıflamak ve aynı zamanda motivasyon olsun diye grubunuza katılmak istiyorum.
Boy 167 kilo 62 hedef 52
Detayını anlatır mısınız?
onlar çok iştahsız ben de iştah tavanKızlar kilo almak isteyenler sayfasına baktım, hep yemek yemek istemiyorum, az yiyiyorum, çok hareket ediyorum, yemeği unutuyorum filan yqzmışlar
Ben de iş yapmaya gömülüp yemek yemeği unutabilir miyim acaba
çok komikmiş
dogum günün kutlu olsun canim insallah her sey gönlünce olur :)sbeden günaydın canım. bugün anneme gidiyorum yollardayım, akşama unutmazsam anca tartılabilirim. unutursam yine 73 yaz beni. ama bence kilo verdim bu hafta.kızlar bugün doğumgünüm dileğim bi güzel zayıflayıp çocuk sahibi olmak kısmetse
görüsürüz caniim :) insallah daha da vermis olarak dönersin aramizaasbeden cnm ben cuma günkü kilomla bildirim yapayımEki Görüntüle 1734862
Ben artık mezun olayım canım:))))
Kızlar şimdi burada hepinizin isimlerini saymak istiyorum ama unuttuğum olur diye korkuyorum
Hepinizi cokkkk seviyorum,hepinize cokkk tesekkür ediyorum,cok güzel zamanlar geçirdik, ben bir süre kk ya ara vereceğim
Gelince görüsütüz inşallah
Sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?