♥haftalık kilo verme yarışması♥

sabah kahvaltımı paylaşmıştım
Öğle
1 kepçe tarhana 2 lokma kepek
5 zeytin

Akşam 16:00
1 porsiyon kepekli makarna
bol yoğurtlu
1 saat de sporumu yaptım
3 dilim bitter yicem birazdan bakalım yarını merak ediyorum ama umudum yok sanki ya(adetime az kaldığı için şiştim o yüzden) hayırlısı bakalım

selam kizlar ben geldim :) bol yürümeli bi gün gecirdim

saat 10:15
1 mandalina

kahvalti 11
3 yk yumurtasiz menemen (1 dl kasar peynirli)
20 gr keci tulumu
4 yk yogurtlu kereviz salatasi
2 avuc ici kadar köy ekmegi
2 tatli kasigi visne receli (
seker ilavesiz)
1 cay kasigi tereyagi
2 lokma yogurt kaymagi

saat 14

1 dl ananas

aksam 18
4 yk yulaf ezmesi
2 kuru erik
1 yk kuru üzüm
1 kuru incir
tarcin, hindistancevizi
1 yk kakao yu suyla pisirdim yedim

yatmadan 3 yk yogurt, zencefil, tarcin, zerdecal yerim

bugun spor yok cok yürüdüm cünkü.
kalorim 1000 nehirnil111

isvec diyetime devam ediyoruuum 2.gun.
bi kac degisikkik var tabi. vucuduma uyarladim. bakalim yarin nasil olacam sonuc.

Merhaba kızlar, yeni üye oldum bende zayıflamak ve aynı zamanda motivasyon olsun diye grubunuza katılmak istiyorum.

Boy 167 kilo 62 hedef 52

Detayını anlatır mısınız?

Merhaba kızlar, yeni üye oldum bende zayıflamak ve aynı zamanda motivasyon olsun diye grubunuza katılmak istiyorum.

Boy 167 kilo 62 hedef 52

Detayını anlatır mısınız?
hosgeldin canim. bizde motivasyon icin burdayiz. arkadaslarin menulerini inceliyorum genelde. kndimde eksik olanlari duzeltmeye calisiyorum. az az sik sik yemek saglikli olan. bi de su ve spor

Kızlar kilo almak isteyenler sayfasına baktım, hep yemek yemek istemiyorum, az yiyiyorum, çok hareket ediyorum, yemeği unutuyorum filan yqzmışlar
Ben de iş yapmaya gömülüp yemek yemeği unutabilir miyim acaba
onlar çok iştahsız ben de iştah tavan gelsin tatlılar gitsin çörekler ahaha.

sbeden günaydın canım. bugün anneme gidiyorum yollardayım, akşama unutmazsam anca tartılabilirim. unutursam yine 73 yaz beni. ama bence kilo verdim bu hafta.kızlar bugün doğumgünüm dileğim bi güzel zayıflayıp çocuk sahibi olmak kısmetse

dogum günün kutlu olsun canim insallah her sey gönlünce olur :)

sbeden cnm ben cuma günkü kilomla bildirim yapayım
Ben artık mezun olayım canım:))))
Kızlar şimdi burada hepinizin isimlerini saymak istiyorum ama unuttuğum olur diye korkuyorum
Hepinizi cokkkk seviyorum,hepinize cokkk tesekkür ediyorum,cok güzel zamanlar geçirdik, ben bir süre kk ya ara vereceğim
Gelince görüsütüz inşallah
Sevgiyle kalın

görüsürüz caniim :) insallah daha da vermis olarak dönersin aramizaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…