teşekkürler canımdogum günün kutlu olsun canim insallah her sey gönlünce olur :)
çok ii bak kendine canım özletme arada selam çaksbeden cnm ben cuma günkü kilomla bildirim yapayımEki Görüntüle 1734862
Ben artık mezun olayım canım:))))
Kızlar şimdi burada hepinizin isimlerini saymak istiyorum ama unuttuğum olur diye korkuyorum
Hepinizi cokkkk seviyorum,hepinize cokkk tesekkür ediyorum,cok güzel zamanlar geçirdik, ben bir süre kk ya ara vereceğim
Gelince görüsütüz inşallah
Sevgiyle kalın
nice güzel yaşlara canım benimsbeden günaydın canım. bugün anneme gidiyorum yollardayım, akşama unutmazsam anca tartılabilirim. unutursam yine 73 yaz beni. ama bence kilo verdim bu hafta.kızlar bugün doğumgünüm dileğim bi güzel zayıflayıp çocuk sahibi olmak kısmetse
Anlamadım neden oldu ve hala oluyor bir kaç güne hasta olamazsam belim ağrıyor ama bilmiyorum o zaman hamilelik testi yapacağım ve adet söktürücü içeceğimnehirnil111 canım sen çok azimlisin üzme kendini oh afiyet olsun iyi yapmışsın kendini diyet yapıyor psikolojisinde görme yola devam...
Bende bir kaç güne kadar olamazsam hamilelik testi yapacağım ne olur ne olmaz diye 1 ay önce hamile değildim yani doktor baktığında sonrasında adet söktürücü içeceğimsagol canim güzel gecti, hamile olabilir msin acaba diyecektim ki alt mesajlarda pcos oldugunnu okudum, damla nin dedigi gibi sogan kürü cok etkili genelde iyi yorumlar duyuyorum onunla illgili
Çok iyisin canım bende akşamları yemeği bırakacağım galiba vücudu şaşırtmak içinkizlar ben geldmm :) güzel bir gün gecirdim, sevdicegim cok mutlu oldu ona tatli yapip götürünce :)
kahvalti 10:00
1 bardak süt
1 tereyagli yumurta
30 gr keci tulumu
saat 15
3 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt,
1 kuru incir
1 kuru erik
1 hurma
2 ceviz
1 yk kakao `dan yaptigim yulaf ezmeli tatlimdolaba koydum aksamdan cok guzel olmus (sevgilime yedirttim bu ne tatsiz tuzsuz dedi ) ona pudingli pasta yapmistim karsilikli yedik
aksam 18:15 (canim yemek yemek istemedi)
1 bardak süt
1 mandalina
2 ceviz
yatmadan 3 kasik yogurt, zencefil, zerdecal, tarcin yiyicem.
bugun spor yapasim yok, 50 mekik, 50 diz cekmeli mekik yaparim sadece :)
kalorim 974nehirnil111
Pazar toparlamışsın canım geçmiş olsun dikkat et kendine yediklerin mi dokunda acabanehirnil111
Cuma 3bin kalori civarı
Cumartesi 2bin
Pazar 1500kcal
Bugun ishalim,yarına ne olacak hiç.bilmiyorun
selam kizlar ben geldim :) bol yürümeli bi gün gecirdim
saat 10:15
1 mandalina
kahvalti 11
3 yk yumurtasiz menemen (1 dl kasar peynirli)
20 gr keci tulumu
4 yk yogurtlu kereviz salatasi
2 avuc ici kadar köy ekmegi
2 tatli kasigi visne receli (seker ilavesiz)
1 cay kasigi tereyagi
2 lokma yogurt kaymagi
saat 14
1 dl ananas
aksam 18
4 yk yulaf ezmesi
2 kuru erik
1 yk kuru üzüm
1 kuru incir
tarcin, hindistancevizi
1 yk kakao yu suyla pisirdim yedim
yatmadan 3 yk yogurt, zencefil, tarcin, zerdecal yerim
bugun spor yok cok yürüdüm cünkü.
kalorim 1000nehirnil111
nehirnil111 canim kalorimi 1100 al :) simdi 5 yer fistigi, 1 bardakta nescafe mocha iciyorum.
Bize kar yılbaşı gecesi geldibi yere gidip gelirken yürümek çok güzel ya. şu anda markete dahi gidemiyorum denizzz kar fena
sbeden günaydın canım. bugün anneme gidiyorum yollardayım, akşama unutmazsam anca tartılabilirim. unutursam yine 73 yaz beni. ama bence kilo verdim bu hafta.kızlar bugün doğumgünüm dileğim bi güzel zayıflayıp çocuk sahibi olmak kısmetse
sbeden cnm ben cuma günkü kilomla bildirim yapayımEki Görüntüle 1734862
Ben artık mezun olayım canım:))))
Kızlar şimdi burada hepinizin isimlerini saymak istiyorum ama unuttuğum olur diye korkuyorum
Hepinizi cokkkk seviyorum,hepinize cokkk tesekkür ediyorum,cok güzel zamanlar geçirdik, ben bir süre kk ya ara vereceğim
Gelince görüsütüz inşallah
Sevgiyle kalın
Bize kar yılbaşı gecesi geldi
Düşünmüyoruz kuzum ama hayırlısını versin Rabbim
nehirnil111 int.paketim az olunca kalori girişi yapamadım. dünküler aklımdaydı sadece 03.01.2016 1150 kalori
sbeden kilo bildirimi 74.4
spor yapamadım. ama 2 gün olağanüstü temizlik yaptım. hala üst bacaklarım ağrıyor o derece. ama çok mutlu oldum. eşim diyor ki; sen boş kalmamalısın yaşın ilerledikçe temizliğe sardınbir otur diyor ama oturamıyorum. iyi ki de oturmamışım. yoksa yediklerimle daha çok çıkardım. esasında 3 gün 2 öğün beslendim çok da güzel oldu. ama komşumun yaptığı poğaça ve kek bitirdi beni. yine de mutluyum sonuçtan
Maşallah canım sana başarılarının devamını diliyorum harikasınGünaydın kızlar
İnanırmısınız 1 ekimde başlayan kilo verme Hikayem 94.1 den 82.6 olacaksın 5 ocak ta deseler hayatta inanmazdım hedefim 80 di evet ama hedefim e ulaşmış kadar mutluyum 82 li olmak müthiş duygumuş
11.500 gr vermişim ve diyet yapmadan verdim bunu, sadece bazı alışkanlıklarımı değiştirdim lafın kısası kendime özgüvenim geldi, burası çok yardımcı oldu menü bildirmek inanılmaz iyi geldi iyiki bulmuşum bu siteyi
Teşekkür ederim canım yola devamMaşallah canım sana başarılarının devamını diliyorum harikasın
Aynen durmak yok kuzum ben +700 de çıksamTeşekkür ederim canım yola devam
canim ben özellikle birakmadimAnlamadım neden oldu ve hala oluyor bir kaç güne hasta olamazsam belim ağrıyor ama bilmiyorum o zaman hamilelik testi yapacağım ve adet söktürücü içeceğim
Bende bir kaç güne kadar olamazsam hamilelik testi yapacağım ne olur ne olmaz diye 1 ay önce hamile değildim yani doktor baktığında sonrasında adet söktürücü içeceğim
Çok iyisin canım bende akşamları yemeği bırakacağım galiba vücudu şaşırtmak için
Pazar toparlamışsın canım geçmiş olsun dikkat et kendine yediklerin mi dokunda acaba
Çok iyisin canım yemek yememek işe yarıyor galiba he kıskandım
Günaydın kızlar
İnanırmısınız 1 ekimde başlayan kilo verme Hikayem 94.1 den 82.6 olacaksın 5 ocak ta deseler hayatta inanmazdım hedefim 80 di evet ama hedefim e ulaşmış kadar mutluyum 82 li olmak müthiş duygumuş
11.500 gr vermişim ve diyet yapmadan verdim bunu, sadece bazı alışkanlıklarımı değiştirdim lafın kısası kendime özgüvenim geldi, burası çok yardımcı oldu menü bildirmek inanılmaz iyi geldi iyiki bulmuşum bu siteyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?