♥haftalık kilo verme yarışması♥

çok ii bak kendine canım özletme arada selam çak

nice güzel yaşlara canım benim

nehirnil111 canım sen çok azimlisin üzme kendini oh afiyet olsun iyi yapmışsın kendini diyet yapıyor psikolojisinde görme yola devam...
Anlamadım neden oldu ve hala oluyor bir kaç güne hasta olamazsam belim ağrıyor ama bilmiyorum o zaman hamilelik testi yapacağım ve adet söktürücü içeceğim
sagol canim güzel gecti, hamile olabilir msin acaba diyecektim ki alt mesajlarda pcos oldugunnu okudum, damla nin dedigi gibi sogan kürü cok etkili genelde iyi yorumlar duyuyorum onunla illgili
Bende bir kaç güne kadar olamazsam hamilelik testi yapacağım ne olur ne olmaz diye 1 ay önce hamile değildim yani doktor baktığında sonrasında adet söktürücü içeceğim
Çok iyisin canım bende akşamları yemeği bırakacağım galiba vücudu şaşırtmak için
nehirnil111
Cuma 3bin kalori civarı
Cumartesi 2bin
Pazar 1500kcal
Bugun ishalim,yarına ne olacak hiç.bilmiyorun
Pazar toparlamışsın canım geçmiş olsun dikkat et kendine yediklerin mi dokunda acaba

nehirnil111 canim kalorimi 1100 al :) simdi 5 yer fistigi, 1 bardakta nescafe mocha iciyorum.

Çok iyisin canım yemek yememek işe yarıyor galiba he kıskandım

canım mutlu yaşların olsun sağlıkla huzurla. inşallah 2016 senin anne olacağın yıl olur :)

aaa neden gidiyorsun ki? benim de bırakasım var ama kızıyorum kendime. veremiyorum kilo. bari koruyayım

nehirnil111 int.paketim az olunca kalori girişi yapamadım. dünküler aklımdaydı sadece 03.01.2016 1150 kalori

sbeden kilo bildirimi 74.4

spor yapamadım. ama 2 gün olağanüstü temizlik yaptım. hala üst bacaklarım ağrıyor o derece. ama çok mutlu oldum. eşim diyor ki; sen boş kalmamalısın yaşın ilerledikçe temizliğe sardın bir otur diyor ama oturamıyorum. iyi ki de oturmamışım. yoksa yediklerimle daha çok çıkardım. esasında 3 gün 2 öğün beslendim çok da güzel oldu. ama komşumun yaptığı poğaça ve kek bitirdi beni. yine de mutluyum sonuçtan

02.01.2016

Sabah; 09:00 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı
Öğle; 12:00 - 2 haşlanmış yumurta + 2 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 küçük domates
Ara; 15:00 - 1 kupa rezene çayı + 1 gün kurusu kayısı + 1 ufak muz
Akşam; 19:00 - Yarım tabak yoğurtlu makarna
Ara; 3 fındık + 5 fıstık + 10 antep fıstığı + 1 badem

Spor; Cardio 15 dakika + Ev işi + 20 dakika + Pilates 15 dakika + Squat 111

kalorim 830

03.01.2016

Öğle; 12:25 - 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim ekmek + 2 çtl beyaz peynir + 2 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 çay kaşığı bal + 1 çay kaşığı vişne reçeli + 1 küçük domates + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 16:30 - 1 badem + 3 antep fıstığı + 1 fındık + 1 fıstık + 1 ufak muz
Akşam; 19:30 - 1 yumurtadan tavada yumurta + 1 peynirli poğaça ufak + 3 yeşil zeytin
Ara; 21:00 - Yarım nar

Spor; Leslie 45 dakika + Cardio 35 dakika + Ev işi 20 dakika + Ütü yapma 15 dakika

Kalorim 808

charmant THEY- begum75 @DisiAnka miraycan84 bayanbaloncuk esraas zambak86 H Heart of Gold C CallanPinckney

Kızlar vücut ödem mi yaptı su mu tuttu bilmiyorum moralim acayip bozuk yediklerim yukarıda dün kan ter içinde kalana kadar spor yaptım gündüz çıktığımdan bu sabah fazla çıktım karnım şiş bilmiyorum adet söktürücü içeceğim hamilelik testi yapıp bir kaç güne kadar olamazsam regl

sbeden canım maalesef kilom 54.7 en son Cuma tartılmıştım buydu cumartesi pazar az yedim bol spor yaptım ama gram bile düşmedi içtiğim suyu bile tutuyor vicdansız anlamadım bu işten bir şey

Gunaydin kizlar herkese cok guzel bol eksili bir hafta diliyorum. Bu hafta korkunc derecede yogun basladi ve oyle gececek. Isten cikinca bu hafta 4 gun spor yapmayi hedefledim. bugun 1,5 saat pilates+1 saat boks idmanimla basliyorum haftaya bakalim :)
sbeden kilom 68.0 :) Artik 38 beden giyiyorum bu yuzden kilo cok mesele degil ama hamilelikten once 65 i gormeye inat ettim

Canım diğer günleri yok sayacağız yani öylemi Bende çok iş yaptım evde Cuma günü rahat 3 saat bütün mutfak fayanslarını ovdum falan

Günaydın kızlar
İnanırmısınız 1 ekimde başlayan kilo verme Hikayem 94.1 den 82.6 olacaksın 5 ocak ta deseler hayatta inanmazdım hedefim 80 di evet ama hedefim e ulaşmış kadar mutluyum 82 li olmak müthiş duygumuş
11.500 gr vermişim ve diyet yapmadan verdim bunu, sadece bazı alışkanlıklarımı değiştirdim lafın kısası kendime özgüvenim geldi, burası çok yardımcı oldu menü bildirmek inanılmaz iyi geldi iyiki bulmuşum bu siteyi

Eklentiler

• 20160104_084820.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 35
Maşallah canım sana başarılarının devamını diliyorum harikasın

canim ben özellikle birakmadim dün evde yemek yoktu yapmaya üsendim, ondan önceki günde öglenki yulaf baya tok tuttu ondan yememistim :) yoksa aksam cok acikip baska seylere saldiriyorum

Supersin yaa tebrik ederiiim:) Tartida bastaki rakami degistirmek tarifsiz bir duygu buyuk bir basari. 90 lardan 80 lere gelmek harika birsey! insallah en kisa zamanda saglikla kalici olarak 70leri de gorursun canim. Tekrardan coook tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…